Перилни препарати и омекотители – 55

• 68 508
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
А при ръчно пране гледам се накисеат дрехите за 30 мин, а прах добавя ли се с него?

# 496
Даже в момента в Лидл има някакъв техен дезинфектант за пране на цена към 4 лева, днес го гледах. Намира се на регала с остатъци от стари акции. Можеш да се възползваш за по-евтино, че на Хайтман цената реже главата от кръста. Със същата съставка е, така че върши същата работа.

# 497
В форума четох много препоръчват омекотител semana. И за това реших да го пробвам, днес сутринта купих един малък лилав , много хубаво ухае но не ми харесва на трайност. Не е силен и траен. А peros още с отварянето на вратата на пералнята се усеща аромата, за това предпочитам него. Но може би сипвам малко тъй като капачката на semana e малка, той е от този 250 мл. За 1,30 лв. Вие по колко сипвате от него? Аз сложих шест капачици. Иначе ароматът му е много хубав, точно каквито обичам

# 498
  • София
Аз ползвам тази. Сипвам винаги, колкото е указано на опаковката. Много е траен ароматът и не е натрапчив.
https://s12emagst.akamaized.net/products/3836/3835189/images/res … b0a323d3_full.jpg

# 499
Аз ползвам тази. Сипвам винаги, колкото е указано на опаковката. Много е траен ароматът и не е натрапчив.
https://s12emagst.akamaized.net/products/3836/3835189/images/res … b0a323d3_full.jpg
  определено ще пробвам и този. Всъщност взех лилавия защото беше най отпред на рафта, и зад него имаше още, светло син и черен. Аз го взех дори без да го помириша и да чета, просто за проба. Миналия месец в друг магазин който е извън моя район, гледах всякакви семани, но обаче никоя от тях не харесах, а този много ми допадна на аромат. Но по принцип при нас, в нашия район трудно се намират тези. Защото при нас по магазините и пазарите докарват предимно само savex , lenor, lex, peros, yumoş. Тези са най разпространени тук при нас. Беше случайност че днес открих сметана. Но ако открия от този който ти ми показа определено ще го пробвам

# 500
Гес -въпросче към теб
Дъщерята е спечелила от някаква игра тези Перволи Grinning но понеже те слушкам много вече не ползвам течни!!!
Но все пак, кой от тях заслужава внимание (имам две етърви така че ще подаря по един на тях, но най-хубавия да е за мен Stuck Out Tongue Winking Eye )

# 501
Ох, забравих снимката

# 502
В форума четох много препоръчват омекотител semana. И за това реших да го пробвам, днес сутринта купих един малък лилав , много хубаво ухае но не ми харесва на трайност. Не е силен и траен. А peros още с отварянето на вратата на пералнята се усеща аромата, за това предпочитам него. Но може би сипвам малко тъй като капачката на semana e малка, той е от този 250 мл. За 1,30 лв. Вие по колко сипвате от него? Аз сложих шест капачици. Иначе ароматът му е много хубав, точно каквито обичам
Шишето е за 10 пранета и се слага по 25 мл. Не знам колко мм е капачката, но искрено се учудвам, че не мирише. Аз ползвам синия/ двата варианта/ и ароматът е изключително наситен при дозировка, според указанията.

# 503
Шишето е за 10 пранета и се слага по 25 мл. Не знам колко мм е капачката, но искрено се учудвам, че не мирише. Аз ползвам синия/ двата варианта/ и ароматът е изключително наситен при дозировка, според указанията.
     може би, на различните материи мирише различно. Защото забелязах че на чорапите и кърпите мирише най хубаво и силно, така че все едно си сложил бутилката пред носа си. И от това си правя извода че може би на различните материи мирише различно, но може и да греша. Иначе като цяло е хубав, но все пак моят фаворит си остава peros fresh . Но ще пробвам семана и в голяма разфасовка.

# 504
  • have faith and be patient ..
Даже в момента в Лидл има някакъв техен дезинфектант за пране на цена към 4 лева, днес го гледах. Намира се на регала с остатъци от стари акции. Можеш да се възползваш за по-евтино, че на Хайтман цената реже главата от кръста. Със същата съставка е, така че върши същата работа.

Може ли да изровиш снимка? Заинтригува ме

# 505
# 506
Здравейте, имам един въпрос. Няко купувал ли е чанта перос, тоест прах омекотител и калгон перос. Интересуваме ако някой е купувал да каже какви са грамажите, разбрах че омекотитела е 2 л но не знам праха колко е и калгона. Че съм поръчал такъв комплект казаха ми че е 15 лв. Но не можаха да ми кажат грамажите.

# 507
Peros е турска марка перилни, почистващи препарати и препарати за съдомиялни на BEYAZ KAĞIT A.Ş. Не съм ги ползвала, но предполагам, че са нисък към среден клас. Няколко пъти са питали в темата за праховете им, но нямам спомен някой да е написал мнение.

# 508
  • Пловдив
ismailyk,Peros са турски перилни и почистващи препарати среден клас.Когато си получите продуктите,погледнете опаковките,там трябва да има и указания за дозиране.Ако не разберете нещо,пишете ми на ЛС,мога да Ви помогна с превода.

# 509
Благодаря за отговора. Слава на Алла аз разбирам турски. Но ме интересуваше грамажа на праха и калгона в комплекта, защото аз поръчах на една продавачка да ми докара, но тя не можа да ми каже колко е грамажа. А мен ме интересува за да преценя дали си заслужава парите. Дтуга продавачка пък ми препоръча абц течен 3 л 50 пранета за 15 лв,  но на мен ми се вижда доста скъпо, в предвид като знам колко стува в турция, а не искам да занимавам роднините ми в Турция да ми изпращат, иначе веднага ще ми го изпратят но не мисля че си заслужава да ги ангажирам само заради един прах. Много ти благодаря за отговора, беше от полза за мен. Още веднъж ти благодаря. Благодаря също и за любезноста. Аз не съм общувал много с българи, но всички тук в форума сте много мили и любезни. Приятно ми е да разговарям с любезни хора като вас. Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт