Перилни препарати и омекотители – 55

• 68 498
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
ismailyk,намерих информация за Peros в турските сайтове,видях и пакета,за който се интересувате-8кг=58пранета,прах за пране,омекотител-1440мл=60пранета,500гр. е прахообразен препарат против котлен камък.Видях и Peros течен препарат за пране-2310мл=33пранета.

# 511
ismailyk,намерих информация за Peros в турските сайтове,видях и пакета,за който се интересувате-8кг=58пранета,прах за пране,омекотител-1440мл=60пранета,500гр. е прахообразен препарат против котлен камък.Видях и Peros течен препарат за пране-2310мл=33пранета.
   много ти благодаря. Аз също намерих в един турски сайт но не успях да го отворя. Изгоден е, но омекотитела продавачката ми каза че е 2 л. Ок ще видим дали е добър този прах. Омекотитела сме доволни, но дали ще сме доволни и от праха ще видим. Иначе от години ползваме все савекс но напоследък всякаш нещо го развалиха не е толкова хубав като префи. Вчера купих светло зеления савекс който е и за бели и цветни, този път ми хареса. А имали добри отзиви за черения первол, имам една черна риза на армани която е избледняла, дали ще може да оправи проблема този первол. Питам защото от первол съм ползвал само зеления. Сега мисля да взема черният, да видя дали ще ми свърши работа. Artemida Сърдечно ти благодаря за помощта, ти си разкошен човек, Алла да те благослови. Безкрайно благодаря за любезността

# 512
Човекът явно е на Peros-вълнà явно. И аз съм имала такива моменти с определени марки. Перос не е нищо особено, честно казано. Официално се внася от Сарс и го има на много места, особено по по-малките магазини и местни вериги.

# 513
Турските прахове не са компактни и рядко някой запознат с въпроса, купува от тях.  При положение че има компактни, естествено е да се предпочетат те. Просто няма смисъл да се мъкнат тежки торби.
Гледат се брой пранета. Не килограми.

# 514
Споделете любим омекотител. В търсене на любим аромат съм, в момента използвам Коколино, обаче нещо не е моето..

# 515
Напоследък Semana Aqua Joy.

# 516
Любимият ми е червен Силан и новият черен Силан. Аз други освен различните Силан-и не съм пробвала Grinning

# 517
  • София
Аз ползвам само Коколино с грейпфрут напоследък. Само той не ме дразни.

# 518
 Аз ползвам Sano maxima ultra fresh концентрат.

# 519
И аз съм фен на омекотителя на Сано.

# 520
Само Максима Ултра фреш и Силан Сюприйм -златист.

# 521
  • оттам, откъдето започва България
Само да предупредя, докато перете и омекотявате прането, да си проверявате периодично и филтрите.
Май е минало доста време след като прах стотинки и не бях проверявала моя филтър. Не ми се припомня какъв кошмар изживях при центрофуга със стотинки.
Тази вечер, докато центрофугираше пералнята ми, чух някакъв непривичен шум и се усъмних. Веднага я поставих на пауза и отворих филтъра.

Dizzy Face Какво намерих? Вътре, освен че имаше две монети от 10 и 20 стотинки, имаше и една видия /вече ръждясала/, и две едри люспи котлен камък. Котленият камък няма как да повлияе и промени звука на пералнята ми, но явно някоя от стотинките или видията се е издигнала от завихрянето.

Предупредени сте. Simple Smile Вече съм спокойна, че съм споделила случилото се.

# 522
  • Русе
Мирси, Дидка! Аз най-редовно си отварям филтъра. Освен мини мъхчета и парченца котлен камък, друго няма. Явно таблетките на Лидл, които слагам с праха действат.

# 523
Дами, с какъв препарат перете якета с пълнеж от гъши пух?

# 524
Аз лично - с обикновен прах за цветно, но като нямам сушилня не успях да разпределя пухчетата на ръка и го водих на химическо. Върнаха ми го по-пухкаво отколкото го купих. По етикет моето  се суши с 2 тенис топки, така и направиха.

Общи условия

Активация на акаунт