Перилни препарати и омекотители – 55

• 68 465
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Да. Супер концентрата...

# 556
Ей ви фотка

# 557
Тъкмо щях да питам в Лидълската тема. И аз ще си взема за спортни дрехи, а да попитам този течният  за памучните дали става ? Или концентратчето е по- удачно.
Аз , откакто следя тази тема , съм си твърдо на прахове, обаче ММ си иска течни, а се налага да пуска пералнята и трябва да има някоя утешителна награда.

# 558
Концентрат не МУ купувай...ще го излюска на око и няма да спази дозата...то се слага по мъничко.

# 559
Концентрат не МУ купувай...ще го излюска на око и няма да спази дозата...то се слага по мъничко.
Оф, правил го е, че и омекотител като ливне и после дрехите ми овъртолени , лепкави, брррр. Просто ще му покажа капачката и ще му отбележа.

Добре си бяха капсулите , но не искам пак да купувам. Тет , нищо не каза за този за памук ?

# 560
Сигурно е с повечко ензими като Первола...да не прави топчета и да заглажда нишките...

# 561
Само течни. Пфу. От мен няма да видят и стотинка.
Така нареченият препарат за памучни тъкани е препарат за цветно (има съставка против пренос на багрила). В състава никъде няма директно посочена целулаза, но има няколко пъти изброена гликозидаза, една от които е явно целулаз, но завоалирана. Това е специализиран препарат, подобен на Первол.
По мое мнение, единственият, който си заслужава, е суперконцентратът и евентуално спортният, ако перете функционален текстил, макар че и с „обикновен“ течен едва ли ще има какъвто и да проблем. Ама да купува народът.

# 562
  • София

+1!
И да вземат да пуснат прах най-накрая.

# 563
А, то има там един Lel, който за нищо не става. Formil е добрият.

# 564
Така нареченият препарат за памучни тъкани е препарат за цветно (има съставка против пренос на багрила). В състава никъде няма директно посочена целулаза, но има няколко пъти изброена гликозидаза, една от които е явно целулаз, но завоалирана. Това е специализиран препарат, подобен на Первол.
По мое мнение, единственият, който си заслужава, е суперконцентратът и евентуално спортният, ако перете функционален текстил, макар че и с „обикновен“ течен едва ли ще има какъвто и да проблем. Ама да купува народът.

И двата вида суперконцентрат ли стават?

# 565
Гес , Тет , благодаря. Flowers Hibiscus
Значи ще огранича до спортен и концентрат.

# 566
И двата вида суперконцентрат ли стават?
Да.

# 567
Сега последно има ли дезинфектант за пране в ЛИДЛ или не?
И на каква цена?

# 568
Сега последно има ли дезинфектант за пране в ЛИДЛ или не?
И на каква цена?
Има, цена-4,99лв.

# 569
  • оттам, откъдето започва България
Ей ви фотка
Скрит текст:

[/spoiler]

Ей, много си лоша. Хубаво не влизам в темата на Лидл, ама ти да споделиш.
Нали знаеш, че съм заредена с течни и пак ги постваш.
Не знам дали ще издържа. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт