Перилни препарати и омекотители – 55

• 67 056
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
В някои е картон, в други е пластмаса.

# 76
Ама как картон,нали всичко в пералнята ще стане в трици??!
Имам точно три шапки с козирки и ги пера без никакъв проблем вече 4-5 г.
Кои точно шапки имат картон? :0

# 77
Ми така...в козирката. Защо мислиш стои твърда Joy
И как да стане на трици, като е зашит вътре..

# 78
  • Русе
А колко шапки с козирка съм изпрала в пералнята! Няма никакъв проблем. Не знам как реши, че не се перат. И в мрежи не съм ги слагала.
Гарантираш ли? Щото сънът ми предната седмица реши, че бяла шапка с козирка трябва да му купим. На етикета и пише, че не се пере. Всичките символи бяха зачеркнати. Чудех се как ще я чистя, че 35 лв. дадох за нея. А и той не е от тези, дето си пазят нещата.

# 79
Да, 1000 процента. Аз нямам, но на мъж ми и детето всяка седмица пера. Най- различни. Някои са купувани, други раздавани на разни курсове, и от училище имаме една отровно зелена.

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 23:14 от laurentin

# 80
Момичета, ММ си е пуснал пухеното яке в пералнята и на места няма пух Joy
Имали оправия или така да си го носи?
И аз имам една пухенка, тя е захабена вече и не ми се носи на химическо, чела съм че се слагат топки за тенис и може в пералнята, но на колко градуса, с какъв прах и на колко оборота центр? Задължителни ли са топките?

# 81
  • Ловеч
Аз моите ги пера в пералнята без да слагам топки, но задължително ги суша в сушилня със няколко топки и нямам проблем с разпухването.

# 82
Аз моите ги пера в пералнята без да слагам топки, но задължително ги суша в сушилня със няколко топки и нямам проблем с разпухването.
Нямам сушилня  newsm78

# 83
Тези топки така си остават в якето,съсипвала съм си яке и знам.С времето стават по-твърди и якето не става за носене.

# 84
А ако се разпухкат с ръце веднага след изваждане от пералня, докато е мокро якето - няма ли да стане?

Гес, кое му е химическото на химическото чистене - как точно се почиства дрехата, пухено яке да речем, без да се мокри с вода?

# 85
  • София
Говорим за шапка от 60лв редовна цена (Марко Поло). Като дойде ще видя етикета.

Рекламните шапки си ги пера и аз на 900 оборота... след това формата им криво ляво се възвръща. Мисля си дали да не си поръчам такава стойка като в магазините (кълбо, но с цел сушене).
Ето го и резултата (пера я 1-2 пъти в месеца), но то тя вече е на години - прокъса се последната година. 
Скрит текст:

Преди години си спомням че майка изпра на брат ми неговите шапки Oneal и бяха съсипани.

ПП: Това с картона беше забавно... сигурно като завали става на мекица.

# 86
Не знам какво разбирате под картон за козирки,със сигурност не е като за кашон.Затова се учудих отначало.Моите шапки са на Зара и НМ и им няма нищо вече толкова години.

# 87
По-добре на ръка да се пере такава шапка, ако е скъпа - и финансово, и на сърцето..иначе има риск да се разкриви козирката. Аз имам две бели от ХМ, само на морето ги нося, едната я въртях в пералня-леко се усука, завалийката..
Пели, разпори някоя стара такава шапка, да видиш какво има в козирката зашито...Simple Smile

# 88
Момичета, ММ си е пуснал пухеното яке в пералнята и на места няма пух Joy
Имали оправия или така да си го носи?
И аз имам една пухенка, тя е захабена вече и не ми се носи на химическо, чела съм че се слагат топки за тенис и може в пералнята, но на колко градуса, с какъв прах и на колко оборота центр? Задължителни ли са топките?

Аз пухените завивки си ги пера в пералнята и също стават така. Но когато изсъхнат ги разтупвам с ръце така, че пуха да се разпредели на всякъде.

# 89
Редовно пера пухени якета в пералнята, разбухвам ги няколко пъти докато изсъхнат. Нищо не се е вмирисало досега, а в момента както е и топло времето, спокойно ще си изсъхне якето и ще си е както преди.

Общи условия

Активация на акаунт