Перилни препарати и омекотители – 55

• 68 545
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Ами да ти кажа, и студентски град ми е далечко Joy  Но може да погледна в нашия К, че този за бяло ми е на привършване...

Скрит текст:
...има няма няколкостотин км Laughing

# 451
Joy много ще спестиш, ако дойдеш до тук. Разходи се до вашия, аз си намерих и други съкровища.
Не е много за тук, но и те се перат, чорапите им от био памук са много хубави, особено когато са намалени.

# 452
Момичета, виждали ли сте този омекотител в София? Подариха ни тестер, а не го намирам никъде.

# 453
  • Враца
Купих си Коколино, в едни плоски шишета за 72 пранета от Била.
На акция е в момента, мирише добре но още не съм го тествала.

# 454
Аз днес пробвах черния Силан и вече имам нов любим аромат Heart Eyes

# 455
  • Русе
Купих си Коколино, в едни плоски шишета за 72 пранета от Била.
На акция е в момента, мирише добре но още не съм го тествала.
Траен е аромата. Аз ползвам лилавия от месец и половина. Купих си го от местна верига магазини. Дано и този да е същия, защото вчера си взех и от Билла.

# 456
Взех Ариел 3 /1 подс - 80 бр. за 31,20, уж е някаква промоция. За първи път ползвам капсули въобще, доволна съм, особено от аромата.

# 457
  • Враца
Аз съм много доволна от Омо прах за бяло.
С години не бях купувала, сега съм впечатлена от първите пет пранета.
Дано, после не започнат да ми посиняват тъканите, както се случва при Изи примерно.

# 458
  • Русе
Поне от 6 години пера бялото ми пране с ОМО. Нищо не ми е посиняло.

# 459
Взех Ариел 3 /1 подс - 80 бр. за 31,20, уж е някаква промоция. За първи път ползвам капсули въобще, доволна съм, особено от аромата.
Здравейте от кой магазин ги закупи?

# 460
Здравейте от кой магазин ги закупи?
От супермаркет CBA във Варна.

# 461
  • София
Аз съм много доволна от Омо прах за бяло.
С години не бях купувала, сега съм впечатлена от първите пет пранета.
Дано, после не започнат да ми посиняват тъканите, както се случва при Изи примерно.

Няма да имаш проблем с Омо.
А относно посиняването или по-скоро посивяването, преди време ТАЕД беше писал точно за това - че с евтините прахове дрехите посивяват и за сължаление ефектът се вижда късно и е необратим.

# 462
Момичета, дали знаете от къде мога да се сдобия с прах за пране Dash зелена кутия?

# 463
От магазините за паралелен внос предполагам....

# 464
От магазините за паралелен внос предполагам....
По-скоро онлайн ми се искаше да видя някъде ако знаете, защото тук където живея няма магазини за внос

Общи условия

Активация на акаунт