Перилни препарати и омекотители – 55

• 68 468
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Някой да е ползвал този Ленор.
https://www.emag.bg/omekotitel-lenor-professional-spring-5-l-800 … 828/pd/D9BXZ9BBM/
Дали е хубав. Гледам, че от утре в метро ще е на промоция.

# 541
Някой да е ползвал този Ленор.
https://www.emag.bg/omekotitel-lenor-professional-spring-5-l-800 … 828/pd/D9BXZ9BBM/
Дали е хубав. Гледам, че от утре в метро ще е на промоция.

Аз съм най-доволна от този Ленор

# 542
Здравейте, моля за съвет с какво да изпера мазно петно от зехтин върху цветна дреха? Праха от ДМ Денкмит не успя да се справи, въпреки че с състава е упоменат ензима липаза, а освен това бях накиснала дрехата за цяла нощ.
 До сега съм се справяла с Денкмит течен, но от известно време не мога да го намеря във Варна. Приемам предложения и благодаря предварително!

# 543
  • Сливен
Може да пробваш са напръскаш с обезмаслител и после переш в пералнята.Доста често се споменава и Тест гел за чинии че се справя с мазни петна.

# 544
Здравейте, моля за съвет с какво да изпера мазно петно от зехтин върху цветна дреха? Праха от ДМ Денкмит не успя да се справи, въпреки че с състава е упоменат ензима липаза, а освен това бях накиснала дрехата за цяла нощ.
 До сега съм се справяла с Денкмит течен, но от известно време не мога да го намеря във Варна. Приемам предложения и благодаря предварително!
   здравей, и аз да споделя. Може да напръскаш с sır asprin, сър асприн спрей. Слагаш в един леген и пръскаш обилно навсякъде най вече върху петното, оставяш да престой с препарата за около 20-30 минути,и пускаш в пералнята с прах и омекотител на дългата програма.  Аз така вчера изпрах едни опорити петна с този препарат, те бяха от доста дълго време, упорити и с никой прах не успях да ги премахна, но с помощта на този препарат успях въпреки че не вярвах че ще стане но стана. 

# 545
Благодаря ви много!
 А от къде купувате този спрей sır asprin?

# 546
Благодаря ви много!
 А от къде купувате този спрей sır asprin?
  аз го купувам от пазара, докарват го от Одрин, но аз съм на село. Не знам в градовете къде го има, предполагам че по магазините и складовете за перилни и почистващи препарати, или може да има и в някой по магазините за всичко по левче.  Или може ако ходите на пазар в турция да си го купите и директно от там, или пък ако имате някой познат който ходи там може да му поръчате да ви донесе. Но предполагам че по градовете го има все някъде. Надявам се да съм ви бил полезен

# 547
  • София
Здравейте, моля за съвет с какво да изпера мазно петно от зехтин върху цветна дреха?

Намажи петното с обикновено веро за съдове, каквото имаш под ръка. Или с течен препарат за дрехи. Остави да постои малко и изпери в пералнята както обикновено.
Не те съветвам да пробваш обезмаслител върху цветна дреха.

# 548
Извинявай, не съм разбрала. Якето ми е Адидас и е шушкяково.
Благодаря. Ще рискувам и аз с моето.
А в сушилнята на специална програма за пух ли го  сушиш?

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 19:23 от Lirena

# 549
  • Ловеч
Суша го на програма микс с няколко топки в сушилнята. Ако искаш, може да пробваш и на синтетика, за да си по-спокойна.

# 550
Благодаря Flowers Four Leaf Clover

# 551
  • София
За петна Спот. Махала съм от разлято олио,лютеница, неизвестни, трева, кръв, плодове всякакви. А на малката повече блузки са бели. Няма нито едно петно, което да не е излязло. Включително и една моя бяла блуза, залята с кафе, прана с прах за бяло нс Персил на 60С два пъти, след това третирана с препарата на Хейтмън за петна (от него стана по-ярко), накрая напръсках със Спот и няма помен от петното.

# 552
И аз само със Спот се оправям Heart Eyes

# 553
В лидл ще има намаление на течните формили от 5.11.18г.
Този за вълна не го виждам да е намален.
Може спортен да взема за ски дрехите...

# 554
Може спортен да взема за ски дрехите...
И аз, и аз.
Нали концентрирания гел за цветно беше хвален?!

Общи условия

Активация на акаунт