Магията на изтока - тема 55

• 52 149
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Принцът на Япония - рекламно лице на Олимпийските игри в Токио, разбира се.
Със сигурност и той ще запали огъня.

Днес е финалът на The Guest. Героят на Ким Дже Ук го отписах, но ако сценаристите ме опровергаят и той оцелее - ще е истинско чудо.
Каквото и да се случи днес - ще ми липсват тримата главни герои. Връзката между тях ми хареса най-много в този сериал.

Прическа в стил "Късен български соц".

Скрит текст:

# 526
Браво на OCN за създаването на The Guest.
Завършиха логично на всичко, което показаха в тези 16-ет епизода. Как е започнало, каква е връзката между различните случаи, защо точно Хуа Пьонг е причината за всичко и добрият финал, който да си призная - не очаквах.
За 2018 г. това е корейският сериал за мен. За оставащите два месеца до края на годината - нямам надежда, че корейците ще излязат с нещо по-добро.
Преследваха целта си от самото начало до финал, без да разводняват и да се отклоняват от историята. В нито един епизод не ми беше скучно, напротив, ставаше все по-интересно и интересно.
Свръхестествена история, екзорсисти, духове, но добре направена с интересен финал.

В края на ноември ще стартира друг сериал на OCN за духове и екзорсисти - The Priest с Йон У Джин, но, не. Без мен. Започнат ли да преекспонират една тема - край.

Тези тримата ще ми липсват. Браво на Ким Донг Ук, Ким Дже Ук и прекрасната Чонг Ън Че, която се надявам съвсем скоро да видя отново.

Много път имат да извървят корейците, докато се научат да правят добри/ качествени сериали (като цяло), но този беше приятното изключение.

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 10:13 от rossonera

# 527
Е, Рос, радвам се, че си останала доволна. Не съм настроена за подобен сюжет в момента, но ще имам в предвид заглавието, ако ми се догледа нещо такова. На OCN им се получават добре неромантичните сериали. Аз в момента гледам техния Player и също съм доволна. Дори и Кристал не дразни. Хони също се е разиграл, а не само да ми манекенства на екрана.

Не съм впечатлена, а Кай направо са го окепазили с тази прическа.

# 528
То как ли и да ти хареса. Хаос. Мъка. Двамата главни вокали нямат кой знае какви части, което е абсурдно. Попейват в някои части и това е. Чиста загуба на таланта на Джонг Де и Бекхьон. Не могат в нито един момент да изпъкнат. И прекаленото използване на всякаква техника, обработване на гласове вече е прекалено.
Това парче прилича на онова на Сехун и Чанйол, то и тук те двамата имат най-много части?!?
Да ги вкарват всички в казарма. Заедно. Изчерпаха се отдавна. SM Ent. е в много голяма криза, както и целият кпоп-свят. Няма и помен от музиката, която създаваха години назад.

Свалих албума, но и не бързам да го чуя. Знам им последните "шедьоври". След ХОХО-албума, който беше най-доброто, с толкова много качествени парчета, вече няма други. Едно/две и толкова.

# 529
Аз прослушах албума набързо и понеже нищо не ми хареса няма и да го свалям.

Едит:

Сигурно ще убия всичко петъчно във вас, но няма как да не споделя уникалното аутфитче  tooth.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 13:34 от 2в1

# 530
  • София
Браво на OCN за създаването на The Guest.
Завършиха логично на всичко, което показаха в тези 16-ет епизода. Как е започнало, каква е връзката между различните случаи, защо точно Хуа Пьонг е причината за всичко и добрият финал, който да си призная - не очаквах.
За 2018 г. това е корейският сериал за мен. За оставащите два месеца до края на годината - нямам надежда, че корейците ще излязат с нещо по-добро.
Преследваха целта си от самото начало до финал, без да разводняват и да се отклоняват от историята. В нито един епизод не ми беше скучно, напротив, ставаше все по-интересно и интересно.
Свръхестествена история, екзорсисти, духове, но добре направена с интересен финал.

В края на ноември ще стартира друг сериал на OCN за духове и екзорсисти - The Priest с Йон У Джин, но, не. Без мен. Започнат ли да преекспонират една тема - край.

Тези тримата ще ми липсват. Браво на Ким Донг Ук, Ким Дже Ук и прекрасната Чонг Ън Че, която се надявам съвсем скоро да видя отново.

Много път имат да извървят корейците, докато се научат да правят добри/ качествени сериали (като цяло), но този беше приятното изключение.
Аз го гледах без превод и нищо не разбрах, а имаше много говорене,попа в началото, после особено много говори дядо му/духа де.После във водата като се бореха, също много говориха.

# 531
В тези разговори е същността на сериала. Всичко бе казано в тях, най-вече в разговора на Пак Ил До и Хуа Пьонг. Разбра се всичко от първи епизод до финала.
Той винаги е бил близо до него, но никога и в него самия.

Аа, и нещо, което ми направи впечатление.
В 15-ти епизод, сцените на бензиностанцията.
Загледах се в цените в Корея на дизела и бензина. Сметнах ги по курса на уон-а. Какво да кажа - с по 0.30-0.40 ст. надолу от цените, които в момента има в България, а всички знаем в какво икономическо състояние е Южна Корея и какви са им заплатите. За българските да не отварям дума.

# 532
Понеже скоро не бях гледала нищо азиатско, реших днес да се поправя. Гледах The Uchoten Hotel, много се забавлявах. Welcome Back Mr McDonald ми е фаворит сред всички комедии, които изобщо някога съм гледала (не само азиатски), така че очаквах и този път да остана доволна. Така и стана. Май новата ми цел ще бъде да изгледам всичко на Коки Митани, което успея да намеря.

# 533
  • DE
Много харесвам постерите които пускат към сериалите.
Скрит текст:
Нямам търпение да ги облекат в такива костюми  Heart Eyes

# 534
The Great Battle - изгледан

Не беше толкова зле. Когурьо-приказка и честно казано, направена по-добре от 150-милионната глупост на Джан Имоу - The Great Wall.
Битките също бяха на ниво. Постарали са се корейците и то за много по-малко пари. Добре свършена работа с този исторически екшън между големите врагове в този период - корейци и китайци.
И... Еййй, до последно не вярвах, че...

Скрит текст:
....Чо Ин Сонг ще остане жив на финал. Не му се случва често, но този път оцеля, хаха.
Любимата ми Чонг Ън Че (полицайката от The Guest) обаче й теглиха ножа и то точно героят на Нам Джу Хьок. Жалко.
За смъртта на героинята на Солхьон не ми беше мъчно. Дори се радвам, че бързо я разкараха, а и нейната романтична история, с един от генералите, не ме трогна особено.

Тревър се завърна в Чънду (след обиколките из Индия, Мароко и Дубай) и започна отново с клипове от ресторанти тип "Храна за големия китайски народ".
Менюто тук е близко до познати наши манджи - свински ребра с картофи, пръжки. Става, вкусно изглежда и не бих отказала, а китайската леля (āyí/ аи) е огън. Ако се срещнат с някоя корейска аджума - ще стане голяма битка. Народна жена. Няма пет-шест при нея.

# 535
Много мазно ми се вижда на мен. Но пък от тази туршия с лотоса бих опитала.

The Beauty Inside
Хубави впечатления имам от филма, а за сега и сериала ми допада. До някъде и защото по принцип харесвам главните. Иначе историята е ясна. Само три епизода съм изгледала обаче, та имат време да ме опровергаят Mr. Green.

Мислех, че днес приключва Hide and Seek, те пък го удължили с 8 епизода, което значи още две седмици. Не, че е нещо невиждано, но успява да поддържа интереса.

# 536
Само като я видя в каста на някой сериал и знам каква точно ще е ролята й.
Жена на крайностите, която в един момент се смее, след това плаче неудържимо. Често пияна (с бутилката соджу са едно цяло), с инфантилно поведение, емоционално нестабилна. Влудяваща. Досадна. Корейка.
Винаги е една и съща откакто я направиха оборотна с Another Miss Oh и Romantic Doctor, Teacher Kim.
И тук е така. Ожалих го И Мин Ки. Издържах до 5-ти епизод. Повече не успях, а и фентъзито е прекалено за мен, както и не мога да го гледам онзи...гррр, бляк, съпруга на Джан Ди-то.

# 537
  • BG

Не съм впечатлена, а Кай направо са го окепазили с тази прическа.
И аз така, даже направо се чувствам излъгана в очакванията си, представях си видеото по съвсем друг начин. Песента е скучна, на моменти ми звучи като нещо от Междузвездни войни, хореографията не е нищо особено, доста ниска топка за техните възможности. Разни лещи, тупирани коси и странни прически даже не ми се коментират. Единственото хубаво нещо е, че Д.О. е с коса.

# 538
Hide and Seek ост

Гостче, какво стана с многосерийната драма, която гледаше?

# 539
Днес изгледах All About Our House, много приятен филм. Не е типична комедия, по-скоро ми напомни за Still Walking на Корееда.

Общи условия

Активация на акаунт