Магията на изтока - тема 55

• 52 503
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • BG
2в1, не съм гледала нищо. Даже бях забравила за завръщането на ЕХО. Сетих се когато писах. Иначе съм до 38 еп. мисля. Тези дни ще я продължа.

# 541
Mama Fairy and the Woodcutter - епизод 1

Ще се гледа само заради Юн Хьон Мин и Со Джи Хун. Бромансът между двамата е на ниво. Живеят и заедно. Бижу. Като не се получава с главната - поне те двамата радват окото, а и сцените им са най-много. Ура, ура, ура!
Хьон Минката играе перко, но си е любов за мен и няма отказване.
Анимациите са нелепи, пълен шит (котката, гълъбите). Като за сериал по комикс - толкова. Повече не могат корейците.

Сега, след като и последната Тохошинка излезе днес от казарма, Юно и Мими напускат SM Ent., събират се с JYJ и разбиват музикалната индустрия, както в добрите стари времена. Емигрират в Япония, задължително. Страната, която ги боготвори.
Мечти, мечти, но толкова много ги обичам и ми се иска да стане чудо. Най-великата корейска петорка.

# 542
Телепатията отново в действие Hug. Тъкмо идвах с новата японска песен на двойката.

# 543
Да, ние с теб сме 2в1, но ти от Балкана, аз от морето.
С Тохошинки все пак започнах в този "бизнес". Те ми бяха първите пет. Единствените.

Bad Papa - на този сериал съвсем му биха шута. Две седмици поред излъчиха само по един епизод, заради бейзболните мачове. Снощи отново нямаше епизод и днес (видях програмата на MBC) трябва да излъчат два. Така като ми се накъса един сериал и губя връзката/ забравям какво точно гледах последно.
Ще ги видя довечера и двата епизода накуп.

Where Stars Land - мъката с роботизираният главен герой продължава. Най-тежките епизоди са сега - локума, бозата, баклавата, шекерпарето, кюнефето. Голяма мъка, още шест епизода до финал.

Mama Fairy and the Woodcutter - бромансът го спасява този сериал, всичко останало е корейско тра-ла-ла, бла-бла-бла. Хьон Мин е мъжка кифла, хаха, а Джи Хун е сериозният, повече мъжкар. Коренно различни. Хьон Мин си е забавно да го гледаш в тази светлина след сериозната/драматична роля в Tunnel. Много ги обичам.
Комиксът е приключил, а в него...

Скрит текст:
... на финал се оказва, че героят на Со Джи Хун е преродения съпруг на феята.
Не знам обаче дали корейците ще завършат така и в сериала.

При японците не ми се отваря дума, че е голяма трагедия.

Като не струва видеото, поне гледам често последната им реклама.

# 544
Гостче, хайде на клончето. Има дата за Вълчето. На 13 декември почва.
Не, че не сме пускали трейлъра няколко пъти вече, но още един път едва ли ще навреди Mr. Green.

# 545
Това Вълчето звучи много добре. Heart Eyes
Да ми напомните когато дойде време за гледане.

# 546
Мислех, да не гледам The Last Empress, но с този главен герой - не ми се получава.
С новата прическа е страхотен. Ще бъде в ролята на бодигард и ще раздава тупалки. Екшън Джин Хьок.

Mama Fairy and the Woodcutter - бромансът си върви, за радост. Всичко останало превъртам.
Мун Че Уон се губи покрай двамата главни, нито героинята й е интересна.

Скрит текст:

А, и пропуснах. Нещо от Сота току-що...
От седмица е с профил вече и в IG и качва снимки, а вчера беше в Сеул за някакви награди (вече не си правя труда да ги помня) и се е снимал с Великолепната седморка.

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 13:00 от rossonera

# 547
  • BG
2в1, много се радвам за Вълчето, че се изчакахме чакането с него.

# 548
Inuyashiki - изгледан

Поредният добър live action-филм по манга и аниме. Екшън с добре направени ефекти и голямо браво на самураите.
Такеру Сато - за първи път в отрицателна роля. Блестящ. Това момче е родено под щастлива звезда - толкова много талант има, какво ли не изигра, а продължава да ме изненадва всеки път.
Не съм чела мангата, но гледах миналата година анимето. Във филма завършиха по различен начин, но все пак съм доволна.

# 549
  • София
Загледах и аз феята.Ама тази фея не може ли да смята за тези 699 години колко поколения са се родили и умрели, та още си търси мъжа.

# 550
Новина за Tony Leung, на която случайно попаднах днес - съвсем скоро предстои да му бъде връчена награда на името на Чарли Чаплин.

# 551
  • DE
"Fights Break Sphere" ендинга сe изпълнява от гупата която е F4 Crazy

Във филма са с по хубави прически  Grinning
Скрит текст:
Нямам търпение да ги спретната така, ако изобщо го направят. Или това е само за постери на филма.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 14:42 от дането

# 552
The Miracles of the Namiya General Store
Много ми хареса.
Първо не очаквах точно това,а и не бях погледнала какво пише като жанр и си представях фантастика Joy .Нищо подобно Smile Това е един човешки филм какъвто само японците могат да направят.
Шош,ако не си го гледала - горещо препоръчвам.

Нямам търпение да ги докарат до ги спретната така, ако изобщо го направят. Или това е само за постери на филма.
Само за постерите,но имам моменти когато са по-прилично облечени,но точно така нагласени и аз искам да ги видя.
Сега ще блесна със знания Joy
Групата се казва X NINE и в началото са били цели 9 изпълнители,но сега са по-малко.
Мен и тази ми харесва,но и тя е част от ОСТ

Това ми ги пратиха на ЛС.На бг влогър,а заглавието е BTS СА ИЗМЪЧВАНИ - СКРИТАТА ИСТИНА
Не успях да го изгледам до край.Това,което чух ми звучи като конспирация,но може наистина да е вярно или поне от части.

# 553
  • DE
Абсолютно вярвам, че има доза истина, защото от слухове в мрежата, коментари от фенове свидетели на някакви сцени и изпусната вътрешна информация истината лъсва. Пък и вече имаме доста поглед върху шоу бизнеса в Корея и сме на ясно кое как. Според мен това го има май навсякъде по света, използване на таланти до откат  Thinking

Скрит текст:
Ама какъв словоред съм извадила, кой знае от кое устройство съм писала предния пост  Grinning

Естетическа наслада в най-чист вид  Heart Eyes
Скрит текст:
Много фен му станах на детето. Ще стане страхотен актьор.

Групата даже съм я гледала на миналогодишната им новогодишна програма и помня, че само си казах мале що са народ  Crazy

Красиви момчета, но като вокални данни са доста посредствени. Това що годе бива. Поне се справят прилично във филма.

# 554
Помпозно заглавие за нещо, което там приемат за съвсем в реда на нещата, ако си решил да ставаш знаменитост. Не е като да не е общоизвестна истина за графиците и натоварването, на което са подложени не само в к-попа, ами и в целия им шоубизнес.
Като те е страх от мечки не ходиш в гората.

Общи условия

Активация на акаунт