Магията на изтока - тема 55

• 52 060
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
.........................................
Има интрига в този сериал, но не е от завладяващите исторически........................

Същото е и с Мистър Съншайн.

Още не съм почнала 100 Days My Prince, но имайки предвид опита ми с корейските исторически сериали, героя на До Джи Хан има голяма вероятност да е оцелял. Те задължително си имат поне една сцена с някой набучкан като таралеж от стрели и падащ от някоя висока скала да се завърне триумфално все едно само се е спънал по пътя Joy. А после да се окаже, че някоя добра девойка му е промивала раните и е бдяла над изтерзаното му тяло, докато се излекува Rolling Eyes.

Лелееее, каква целувка му дръпнаха Пак Ши Ху и Сонг Джи Хьо в Lovely Horribly, чак се изненадАх Kissing Face

# 226
Да, точно. Уцелиха го със стрела и той полетя от висока скала. Откриха трупа след месец, но, естествено, не си личи кой е.
Според моята теория - той е паднал в реката, открили са го, излекували, а за да могат да открият все пак някакъв труп и да не разберат, че е жив, са подхвърлили някой друг.
Сега вече, в 7-ми епизод очаквам да живне и да се появи отнякъде.

Това харесах за текущо японско от есенния сезон. Точно пет заглавия.

Най-много ми се гледа и чакам Рюхей и Юи Арагаки в Kemono ni Narenai Watashitachi. Да го видим Рюхей и в романтична роля.
Ето и трейлър, който пуснаха днес. Кей Танака пак ще е в ролята на вечният втори.

Поредната любовна история между учителка и ученик в Chugakusei Nikki. Ще гледам, ама и на мен взеха да ми писват тези live action-и по манги на тази тема. Дано не е много изтъркано, защото такива ги гледам от японците вече 10 години.

Останалите в спойлер, за да не става много дълго.

Скрит текст:
Шо, това е заглавие за нас - Tasogare Ryuuseigun. Човешка драма с Кураноске Сасаки, твоята любимка Михо Накаяма и Хитоми Куроки, известна още и като "мамчето на Кахоко". Помня, че и тримата са ти на сърце, а историята е по сейнен-манга. Ще има любовна авантюра между хора на зряла възраст + едно Джони - Рюсей Фуджи от Johnny's West, който засега не знам каква точно роля ще играе в този любовен романс.

Японците ще борят ниската раждаемост с Шухей Номура в Kekkon Aite wa Chusen de. Очертава се интересно заглавие, а и е ще е само 8 епизода.

И на финал новият сериал на Кахоко с Таичи Саотоме - Boukyaku no Sachiko. Спешълът беше излъчен предварително миналата година, а сега правят и сериал по историята. С няколко думи - Кахоко ще страда по своят годеник, който я изоставя на сватбата им и ще се отдаде на... храната, хаха. Добре е решила проблема.

# 227
  • MJF
Брей, разписали сте се , не мога да смогна.
Котката пътешественик от вчера дето е цял актьор ме  Simple Smile.
Чакам, чакам търпеливо следващия филм на Корееда , който е по ред след After the Storm да си стигне до мен. Пък той нека си твори. Да имам запас.  Simple Smile
Мда, Like Shooting Stars In The Twilight като за мене. То каста , то сценариста. Остава да нацели читав преводач това заглавие. Чудесно че Miho Nakayama ще е пак на малкия екран. Hitomi Kuroki и Kuranosuke Sasaki също.
2в1, ПШХ да не загази пак, този път покрай екранна целувка  ooooh!
Моля проверете ми корейския - Jun-Hwan Cha -Джун Хуан Ча?

# 228
.....
Моля проверете ми корейския - Jun-Hwan Cha -Джун Хуан Ча?
Мисля, че е правилно.

Днес трябваше да почне Terius Вehind Me, но заради празниците са отложили премиерата за утре като ще излъчат 4 епизода един след друг.
Тук съм сигурна, че Tuon и Тупи ще кажат заветните думички на мечо Пух "Колкото повече, толкова повече" Wink.

# 229
  • MJF
Мерси 2в1   Hug.
Takane no Hana (Born to be a Flower) го видях качен сега тук - https://www5.dramacool9.io/drama-detail/takane-no-hana
Иде му реда на Джи значи  Laughing Laughing. Хайде на оградите.

# 230
  • София
Lovely Horribly, вместо да се изясняват нещата,все по-малко разбирам какво става.

# 231
Тук съм сигурна, че Tuon и Тупи ще кажат заветните думички на мечо Пух "Колкото повече, толкова повече" Wink.
Колкото повече Джи, толкова повече Джи Heart Eyes
Ще го пробвам .... така в името на Джи.Повече надежди имах за духовете и Даниел,но нещо не ми хареса.Сега ще видя,този може и да ми хареса,но дали ще се пребори с китайското фентъзи незнам Innocent

# 232
Lovely Horribly, вместо да се изясняват нещата,все по-малко разбирам какво става.
Тайне, и аз така. Бая объркано е всичко.

# 233
Devilish Joy - епизод 7

Тук стана страшно. Злите и алчни четири лели (то и една е много, но тук цели четири, корейците ме смазаха) срещу сам самичък Че Джин Хьок.
От романтична комедия това е поредният корейски сериал, който се превръща в драма, борба за власт и пари с цената на всичко. И това задължително трябва да стане с няколко трупа, а ако някой оцелее - съсипваме живота му от дете, защото сме "семейство".

The Guest - епизод 5

Ето от този корейски сериал съм доволна. Тук поне съм наясно, че ще имам работа с шамани, екзорсисти, духове и пр. (тотален фентъзи-шит), обаче тия тримата са толкова добри, а и историята се поднася добре за жанра си, че няма какво да не изненада неприятно. Напротив, дори съм доволна.

Нов тийзър на Where Stars Land. Имам някакво добро усещане за този нов корейски сериал, дано не съм се излъгала. Ще видим след понеделник.

# 234
Една новичка фотосесия на Барон Heart Eyes
Скрит текст:

Джи Heart Eyes снимчоци от новата му драма.
Скрит текст:

Вик, Тик, Taкешко и Сашето

Дане,това са ни общите любимци.Малко са Scream Stuck Out Tongue Winking EyeAstonished

# 235
  • DE
Не са бе, аз обичам и Джи и Барон, ти обичаш ТОП и Джаред вероятно има и още и още  Thinking

# 236
Tuon, Дане, може ли и аз да се включа към общите любимци? Само от Сашето ще се въздържа, признавам си, че никога не ми е допадал.

# 237
  • DE
Ама разбира се, всеки е добре дошър, ако тръгнем да ги броим ще се толкова много, че може със седмици да не повторим дори да си ги менкаме  Heart Eyes Mr. Green  Crazy

# 238
Scream
Aз си мислех,че Тик е само мой.
Ще трябва да взема чертежа на оградата на Тупи.

Joy
Всичко мое е и ваше,но Джейми Оливър готви само за мен:yum:

ТОП кога излиза от казарма?

# 239
  • DE
Топ влезе миналата година ноември май  newsm78 Значи догодина това време трябва да напусне родната казарма.
Да си припомним колко луд, различен и прекрасен може да бъде когато си поиска  Crazy Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт