Магията на изтока - тема 55

• 52 054
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Могат ли да го утрепят Че Джин Хьок?!?

Скрит текст:
Изгледах и днешния 8-ми епизод и вече това ми минава през главата, след като се разбра какво се случва с него и че му "остава малко живот".
Тия корейци нямат милост. Каква е тази лудост? Задминаха ER. Сега е на ход "чудодейната" корейска медицина. Вярвам в нея.
Вратът го боли сигурно да се навежда за целувките. Съсипаха го този човек. Поне на токчета да я качваха Ха Юн.

Чакам всеки момент да качат и английският превод на The Guest, за да си видя злите духове, готината полицайка и дуетът "Ук" (Донг и Дже).
Там все още никой не е болен (поне от тримата главни герoи), но знам ли... Корейско гледам все пак.

# 241
Харясвам я,но тази ми е по-любима

Някой беше споменал за кореските клипове,че за всички момчета в групата има само една Тя и загледах няколко клипа и оооо да.Защо?
Ето ги латиносите са с по две,а корейчетата им се полага една обща Scream
Това ми хареса

Не я бях слушала.
Тя извесна ли е,защото ми е позната.

# 242
Не, Tuon, не помниш.

The Guest - епизод 6

Този епизод беше най-интересен, а и сериалa с всеки изминал епизод вдига рейтинга си.
Има последователност (въпреки сюжетa) и това ми харесва.
Тримата са ми много симпатични, като екип, който се бори с тези духове, а и все повече започвам да харесвам Чонг Ън Че. Не е типичният женски кифлозавър. Готина мацка и ролята е очевидно точно за нея. Ще я видя скоро и редом до Чо Ин Сонг и Нам Джу Хьок във филма The Great Battle.

Чета сега, че Ким Суна е приела участие в нов сериал на MBC - Red Moon, Blue Sun и са й избрали този път за партньор И И Кьонг, който е набор 89 г. Колкото повече остарява Суна, толкова по-младо агнешко й дават за екранен партньор. Спокойно може да играе и негова майка, ама на... Ба.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 13:51 от rossonera

# 243
Blush
Факт.Наистина не помня.
Обаче ми се отговори на въпроса,защо се появява като предложение в ленатат на тубата.
Много лошо,много лошо,Тюон Blush

# 244
  • DE
Липсата на жени в клиповете и по сцените в кпопа вероятно е заради фенките. Така де, няма нарушават мечтите им за по-близък контакт с чаровните принцове от екрана  Rolling Eyes
И в клиповете си имат клишета хората  Grinning Обаче има и изключение, единствените с жени за всички са познайте кой... Бенгите  Mr. Green Макар, че стартират в матрицата с течение на времето си имат и жени танцьорки и за всеки жена в клипа, в зависимст от текста.
Последните няколко години почти нищо не харесвам от кпоп сцената, изключение правят айлъндите, но те не са към момчешките танцувални групи, а двата зверски вокала и стила в който пишат са си предпоставка за успех. Жалко, че заради тъпата им казарма ще ни лишат и от тяхното присъствие за дълъг период от време, тогава съвсем няма да има какво да се гледа, слуша. Добре поне, че китайците се включиха и на сцената та има какво да се слуша на музикалния източен фронт  Heart Eyes

# 245
Зачовърка ме какви са колите, които кара Че Джин Хьок в Devilish Joy. Обикновено корейците в новите си сериали рекламират винаги най-новите модели коли, телефони, прахосмукачки (видях най-новият модел на LG в епизодите на Voice 2) и всякаква техника, за която може да се сети човек.
Заприлича ми по конструкцията на Мерцедес, но логото липсваше и тогава се усетих, като видях на финал на епизодите кои са спонсори.
Шофира най-новите модели на Brabus (тунингованите Мерцедеси, може би най-добрите в света), които са специална селекция от тази година за корейският пазар, а конкретно единият модел е тунингованият Benz E220d. Открих го бързо в корейския им сайт, а и на началната страница те посреща постер на сериала.
Да, знаят корейците, знаят. Тези неща винаги ги изпипват. На вид и реклама го докарват, ако и съдържанието ставаше (сценарий и действие), ехеее, нямаха да имат равни в света.

На тази сцена в 6-ти епизод на The Priest се смях с глас. Наложи им се да послъжат малко, нямаше как, един обикновен корейски полицай не би разбрал с какво се борят. На финал погледът на Ким Дже Ук беше един път, хаха.
На този симпатичен "свещеник" не отказвам и аз. От години ми е на сърце.

Скрит текст:

# 246
  • MJF
Я чуйте / вижте този дебютант в юньорския кръг- Jonathan Yang - за музика пише Save Me by BIS, Dancing King by Exo и нещо такова чух  Laughing. На тази скица са ѝ объркали първото име при писането на клипа.

# 247
Групата не е BIS (такава не съществува), а BTS - най-известната, популярна и успяла корейска бой-банда, която в тази тема се пуска много често с различни клипове.

А второ парче е на ЕХО, което направиха с най-известният корейски водещ/ комик и пр. - човекът-легенда Ю Дже Сок.

# 248
2в1, случайно да си прочела някъде повече и да имаш инфо дали Big Forest е заплануван за превод на английски (скоро, някога, никога)?
Доста рових, но никъде нищо.
Излъчват го в петък по tvN, само един епизод на седмица, от общо 16. Днес излъчиха 4-ти, но все още този корейски сериал няма превод на английски.
Ясно ми е, че щом няма айдъли, лъскави кифли и кифльовци, трудно продукцията получава превод, че и бърз, но изгледах първите два епизода (постоянно ми излизат и откъси от епизодите в канала на tvN) и заглавието си заслужава.
Действието се развива в Дерим-донг, а в този сеулски квартал живее средната корейска класа и има много симпатични малки улички, със страхотни къщи. Много ми харесва обстановката и в други сериали съм гледала кадри от този квартал.
Определям го като човешка драма (доколкото това е възможно при корейците), с много забавни/ комични ситуации.

Прехвърлих първи епизод на The Third Charm, който стартира днес.
Канг Джуни е прекрасен, дори Есом ми хареса много, но проблема сега е, че ни връщат години назад, когато са били и двамата на по 20-ет години и са се запознали. Досадно.
Тук любовта им ще се развива между техните 20 до 32 години. През годините са се събирали, разделяли и на финал, предполагам, че ще има сватбен марш. Ще видим, де, корейско е все пак, болeстите и драмите едва ли ще липсват. Все пак не трябва да губим тренинг като зрители на корейското, да си знаем какво гледаме.
Ще го гледам текущо, нещо напоследък съм се открехнала на корейско, като не е започнал сезона при японците - така е.

Шо, започнаха превода на английски на спешъла на Кахоко и Хаджиме. Очаквай много смях, на мен ми се насълзиха очите в повечето сцени. Нямаш представа каква изненада те чака, а на финал ще си много доволна, гарантирам ти. Цялата фамилия е налице.

# 249
  • MJF
В ISU- профилите на фигуристите, както обикновено грешките в списването са над търпението ми  ooooh!. Гледам го аз туй BIS и силно се усъмних q че има нещо подобно но не е така,  а за EXO автоматично видях че списването на  абревиатурата е сгрешена. Така са те, пълни импровизатори  Tired но това е друга тема.
Ееее браво, браво за спешъла на "нашата Кахоко", заглавието напълно заслужава съответсващо продължение. Търпеливо и спокойно ще чакам  bowuu.
За разхлаждане ако на някой още му е горещо в  настъпилата есен  Wink:
-северно-корейски юньори-дебютанти- Ro Hyang Mi - Han Kum Chol
-Марин Хонда-волна
-Маи Михара -волна

# 250
  • София
Привет, момичета:))) Редовно ви чета, макар и да не пиша често. От вас се информирам за всичко, което излиза и дали е преведено, благодаря ви, че споделяте. Имам много да наваксвам със сериали, но лека-полека ще наваксам.

Една песен, изпълнена от явно нова за мен момичешка група, но  в клипа участва и едно малко момиченце, което танцува наравно с девойките, направо съм възхитена от уменията му по танци.Браво, толкова малка, но явно е много даровита.

# 251
Рос, и аз се оглеждам за превод на Гората, но за момента май няма.
Чакам и аз Кахоко.

freedoms, малката е На Хаън, ако не се лъжа. Тя танцува от съвсем малка. Пускали сме нейни клипчета.

# 252
  • София
2в1, и аз си мислех за нея, наистина тя танцува от съвсем малка, гледала съм я, но не бях сигурна.

Исках да ви кажа, че е излязла книга за BTS - казва се BTS: Възходът на Бангтан и автор е   Кара Дж. Стивънс. Аз, разбира се, като техен най-върл фен в нашия форум си я поръчах и я очаквам през седмицата.Излишно е казвам колко съм радостна и щастлива, че мога да се докосна, макар и косвено, до живота на най-любимите ми момчета и да разбера повече за тяхното ежедневие.И най-любимото ми момче Heartpulse

Изгледах две серии от новия сериал The Guest - обичам такива сериали, а и актьорите ми харесват, виждам доста познати и любими актьори, ще гледам сега и останалите 4 преведени серии.

# 253
Доволна съм и от втори епизод на The 3rd Charm. Стана интересно. Добре е, че минахме през 20-те им години и вече сме в 2013 г. Мислех, че ще се задържат повече в тях, но за радост - не.
Добра химия имат двамата. Есом е нуна на Канг Джун и им личи, че са си паснали добре. Ще се гледа текущо.

Погледнах и първи епизод на The Player със Сонг Сънг Хон, но не ми хареса, а и не мога да гледам Кристал в главна женска роля. В Prison Playbook се ядваше, защото не я даваха много, но тук не.
И някак неестествено излъскан в лице е Сонг Сънг Хон. Имам чувството, че си е правил някакви процедури за подмладяване. Няма да се учудя...

"And then we fell in love..."  Гледах го днес и не вярвах какви глупости говори.

# 254
Освен, ако героят на И Дже Хун не се окаже извънземен, няма как по-друг начин да си обясня фантастиката, която видях в днешния първи епизод на Where Stars Land.
Очаквах нещо съвсем различно, а в резюмето изобщо не се и намекваше за нещо подобно.
Дано да има обяснение, защото ще е голямо разочарование за мен. Голямо.
Не ми се гледат Кларк Кент и Лойс Лейн по корейски.
Слънчицето ще се появи в следващите епизоди, като тийн-версията на героят на И Дже Хун. Поне това ме зарадва.

Започна се. Първи тийзър днес, но без дата на завръщането.
Щом пускат NCT 127 на 12 октомври с албум, то със сигурност няма да е преди това. Според мен, някъде след средата на октомври, а сега ще започнат със снимки, глупави загадки/ догадки, мистерии и на финал едно голямооооо... нищо.
След година и половина на очакване, дори не смея да се зарадвам, защото не знам вече какво да очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт