Магията на изтока - тема 55

• 52 122
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
И в Your Honor не беше кифла Lee Yoo Young. Дори бих казала, че образът й ми хареса. Малко наивно се изправи срещу системата и статуквото, но отстоя позицията си до край, дори и с риска да бъде низвергната. А сериалът става за едно гледане. Юн Ши Юн беше този, който преиграваше на моменти и малко ме дразнеше, но се ядваше.

# 421
Виж откъде тръгнахме и докъде стигнахме - Юн Ши Юн, хаха.
Критикувай го, като не се справя - си заслужава. Гледах го доскоро в епизодите на Law of the Jungle от Саба, но кой знае колко очарована не останах.

# 422
А, Рос, той се справяше, но в ролята на близнака-гангстер преиграваше малко ненужно понякога. Предполагам виждане на режисьора, а не негова самоинициатива, защото това се случваше в определени сцени, а не като цяло.

# 423
Ясно.
Ето ти един принц с амнезия.
До Джи Хан го отписах, няма как да го съживят. Жалко, но излиза, че е бил само с участие в първите два епизода. Той не е за такива кратки включвания, но...
Нищо не казваш за Ким Дже Йонг?

# 424
  • София
И в Your Honor не беше кифла Lee Yoo Young. Дори бих казала, че образът й ми хареса. Малко наивно се изправи срещу системата и статуквото, но отстоя позицията си до край, дори и с риска да бъде низвергната. А сериалът става за едно гледане. Юн Ши Юн беше този, който преиграваше на моменти и малко ме дразнеше, но се ядваше.
Аз не го гледах, щото Юнчето ми е много лигав, а като си го представих и в две роли - ужас.Но ще го прехвърля, заради нея.

# 425
"Принца с амнезия" тъко го гледам. А за Ким Дже Йонг какво да кажа, сладур си е newsm47, но много ме съмнява, че ще падне жертва до края. Дано съм лош пророк и сценаристът ме опровергае Mr. Green.

Тайне, лигня си е на моменти, но не е чак трагично положението. Като цяло го дават повече като гангстера преструващ се на брат си прокурора. В ролята на истинския брат-прокурор се появява почти епизодично.

# 426
  • BG
дане, има ли снимки от сватбата?

# 427
  • DE
Гост, не съм виждала снимки, видях в Спирита и после имаше коментар и при рускините та видях накрая в тубата кое как Grinning

# 428
Този човек Со Джи Соп някога показвал ли е някакви емоции? Нещо по-различно от суровото/строго изражение на лицето? Той във всеки кадър е един и същ. Няма разлика.
Припомних си, как се зарадвах на финала на Бали, когато Чо Ин Сонг го гръмна в комплект с Ха Джи Уон.

Изкарах набързо първите два епизода - скука и нищо интересно. Сцената със скандала на главната и съпруга й, за домашните задължения и грижите по домакинството, ме накараха да си припомня ужасната сцена от Familiar Wife. Там беше абсолютно същото с Хан Джи Мин и Джи Сонг. Крясъци, истерия, обиди.
И, да - всяка средностатистическа корейска аджума с две деца, е задължително с накъдрена коса. Изглежда ужасно и влудява с поведението си.
Сон Хо Джун не го дават много. Ще погледам още малко и ще приключа.

Наточих се от месец насам да гледам Жътваря и Ю Ин На в Reach of Sincerity, но като прочетох сюжета и ми изчезна голямото желание. Но живот и здраве, до януари има време. Може и да омекна, а и ги харесвам много и двамата. Ще са чудесна двойка.

2в1, пожелавам ти лека и спокойна нощ. Ако пак те тормози кашлица/имаш проблеми и не можеш да заспиш - да си го гледаш и да му се радваш.

# 429
Това ще е добро - Top Star Yoo Baek. Ким Джи Сок му дай точно такива пародийно/комедийни роли.
На 16 ноември започва по tvN.

Ветеринарната японска клиника - епизод 2

Шо, подготви се за смях с жените около нашият ветеринар. Особено за бентото, хаха. Там ме разсмяха много, как им започна скандала (ама то жени да спорят коя е по-добра готвачка, не си е работа). Ще има заигравка във всеки епизод - ще се надпреварват коя прави по-добро бенто.
Доволна съм, че вече включиха и героя на Нозому Котаки, но нещо с тази прическа... тцц. Странен ми е. Той е толкова симпатичен и висок, но не са го изпипали в главата този път.
Мърррр, мърррр-кадрите на котката Оги ми действа много успокояващо.
Сега и моята мъррр-мързеланка ще я привикам. Хапна си доволно, навън вали, а тя спи и не помръдва.

Ето, да прочетеш и една статия за нашата талантлива и любима Маю Мацуока, докато чакаме Shoplifters.

# 430
Мерси Рос Hug.
Не спах, ама защото бях на парти newsm47. Днес още един рожденик, след три дни пак...... Rolling Eyes. Поне поводите за безсъние са хубави.

# 431
Браво на теб. Само хубави поводи да има.
А аз си изчистих градината от листа (поне за днес), изрязах си и розите, прибрах си една част от цветята вкъщи и сега ще погледна пак Сон Хо Джун. Да видим какви ги върши след 2-ри епизод в Terius-a.

Моите хора ги гледам, че в момента са на концерт в Пусан. Бекхьон същият като при дебюта им преди 6 години. Все едно времето е спряло за него.

Едно култово ост-парче на Мин Кьонг и Хе Ри. Онзи ден им чух новия саундтрак, за The Beauty Inside, но не останах очарована.
Не, че е лошо, но не ме и впечатли. Имат къде-къде по-добри саундтрак-парчета, като това.

Ооо, това ме подсети, че Knowing Bros. е излъчен вече, в момента върви The 3rd Charm по JTBC.
Да го сваля, че днес е участието на И Джун Ки и АзТи.

# 432
  • MJF
Eeee, сори rossonera, толкоз много писах а не се сетих за насока горе долу къде да почнеш за този герой. Но аз пъвите 6 епизода ги минах анблок с мишока и ми е слято всичко там. Мда, сега като те прочетох се сещам , че в първите имаше бая за редактиране. Можеше да прескочиш направо първите 2. Сори  Embarassed.
Ок, значи правилно се ориентирахме да очакваме  Joy от дамското трио.
Завиждам ви за дворчетата. С добри чувства  Hug

# 433
Да, в трети епизод вече е друго. Стана ми забавно и се смея с героя на Сон Хо Джун. Хаха, шемет.
Ще го гледам. Днес/ утре ще наваксам с 8-те излезли епизода.

Започнаха и превод на английски на Chugakusei Nikki. Сещаш се, учителката и ученика.
Размърдаха се японските преводачи.

И нещо от човекът-пластелин - И Джун Ки, хаха

Хубаво е, да, но и много работа иска особено в този период на годината с прибирането, падащи листа и почистването на градината.
Днес си обрах дюлите от дървото и утре сутрин се мятам да правя желе.

# 434
  • MJF
Ама че съвпадение.
Скрит текст:
Точно дюли комот пресен правих днес. В района където разчитам на доставка на домашни дюли , тази година малко добив и ще мина без редовното си домашно дюлево пюре. Само няколко дюлки днес за компот. Зраве да е.
Еее добре , щом си нацелила вече по -дългите и чести сцени на Сон Хо Джун, с напреването на сериите, екранното му време се увеличава. Шемет е да , а пък главорез в същото време  Whistling. Направо за превъзпитание е , да ни го пратят ще го строим и наредим  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт