Какво ще купя отново?

• 105 078
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Родопско чудо и аз взимам. Харесва ми млякото. Редуваме с Йовчев, което е малко по-гъсто и жълто, но пък ММ не го харесвал заради гъстотата. Йовчев е в същите кофи като Родопското чудо, малко по-скъп е.

# 676
Харесвам натрошеното сирене в кутия на Родопско чудо. Много е хубаво, не е водно, не е солено, има масленост, цената е 5лв.за 800гр.

# 677
  • София
Благодаря за споделеното. Не съм го срещала. От къде го купувате? Искам да го пробвам. Във Фантастико дали го има? Вариант ми е и Кауфланд, ама там не обичам да пазарувам.

# 678
Сиренето ли. За съжаление не знам къде го има в магазинната мрежа. Аз го купувам от кварталното ни магазинче. Наскоро почнаха да го зареждат и свършва много бързо.

# 679
Харесвам натрошеното сирене в кутия на Родопско чудо. Много е хубаво, не е водно, не е солено, има масленост, цената е 5лв.за 800гр.
Аз пък наскоро върнах кутия от същото сирене в Кауфланд.Беше отвратително, кисело и с изразен химически привкус...За пръв път връщам храна,но то не се ядеше...

# 680
Странно. Да не би да е до лоша партида или неправилно съхранение в магазина/повредена опаковка.
Сиренето е много хубаво, няма изразена кисела жилка, има вкус, който определено не е химичен, не е солено, има си масленост. Не знам. Аз съм доволна. Купувам за пореден път.

# 681
Виждала съм го в Кауфланд Родопското чудо. И у дома се хареса на вкус, плътно, мазно, но не го повторихме. Нещо в състава не ми беше харесало, но не мога да си спомня какво, дали не беше нишесте.

# 682
Аз пък наскоро върнах кутия от същото сирене в Кауфланд.Беше отвратително, кисело и с изразен химически привкус...За пръв път връщам храна,но то не се ядеше...

Преди го купувахме от Кауфланд, но от година-две спряхме, защото просто не е сирене. Имахме същите оплаквания.

# 683
  • Ланкър, планините Овнерог
Благодаря за споделеното. Не съм го срещала. От къде го купувате? Искам да го пробвам. Във Фантастико дали го има? Вариант ми е и Кауфланд, ама там не обичам да пазарувам.
И сиренето, и млякото ги купуваме от Фантастико.
Наскоро взех заквасена сметана на Родопско чудо - доста редичка е.

# 684
  • Варна

Ами да проверят, колко мляко трябва за 800 гр сирене и  тогава да го споделят тук, а уж тук има умни хора....

# 685
  • софия
харесало й е, споделила е

# 686
Все пак темата е за какво ще купя пак. А и става дума за натрошено сирене.

# 687
Да де, аз не го препоръчвам, а казвам, че е продукт, който бих купила пак. Чак и умствените възможности се включиха в обсъждането. Оф.
Тук често се споменават продукти, които аз не бих повторила, но не обиждам хората на умствен багаж и вкус. Защото това е тяхното харесано нещо и те са го предпочели, коя съм аз да им оспорвам вкуса, че и ума.

# 688
В защита на купуващите с "малък умствен капацитет",бих добавила,че често цените в промоция нямат икономическа логика,правят се маркетингови трикове,покрай едното да напълниш кошницата с други стоки,така че...а пък аз лично взех сиренето,защото пък харесвам киселото им мляко,защото е ясно,че натрошеното сирене би могло да търпи и ниска цена,заради лошия търговски вид.А по темата,харесвам много сирене Кърнаре,Съединение и Зоров.

# 689
  • София
Малко Сладко Коте,  откъде купи овчето сирене на L.B.? В Кауфланд виждам само кравето им,  а в Т-маркет изобщо изчезна марката от два месеца. В Била не съм проверявала,  че ми е далеч.
Точно от Кауфланд съм го купувала.
Иначе L.B.  си е L.B. Bulgaricum. https://lbbulgaricum.bg/

Общи условия

Активация на акаунт