Какво ще купя отново?

• 105 093
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Кашкавал "Елена" , к.млеко "Домлян".

# 661
  • София
Може ли да ми препоръчате хубаво сирене, все попадам на много солени и не ми харесват Sad

Каквото и сирене да взема винаги го слагам в кутия със студена вода, без сол и така малко или много се обезсолява.
Иначе любимо сирене вкъщи вече е биволското на Маджаров.

# 662
Аз взимам само Президент салакис, но не в кутия, а от витрината и Елена, отново от витрина.
Елена трябва да е брандирано отгоре. Да си пише Елена на самото сирене, защото взех едно от Била, което нямаше надпис и беше отвратително.

# 663
Прясно мляко, сметана, кашкавалено роле на Добротица, сирене и кашкавал пак от тях! Имат затворен кръг на производство, от фуража през кравите до млечните продукти! Не ги продава във веригите, за да не им разваля по принуда качеството.
Паста Барила
Сушени домати с каперси Бареса от Лидл
Масло от Руския магазин Берьозка, но не от свежата сметана, а от зрялата, мирише на масло както това от едно време
Червен пипер от бабите от Айтоския балкан, от там по възможност и другите подправки
Парфюм Коко Шанел Мадмлоазел, парфюм Ели Сааб
Гръцко веро Ава
Така и не намерих кисело мляко, което да харесам, Добротица има, но ми е рядко и не ми допада

# 664
  • София
Вкъщи се харесва киселото мляко на Йовчев - гъсто, жълтее, има каймак. В едни по-големи кофички с дръжка се продава. Надявам се да е истинско.

# 665
От сирената харесвам Домлян и Лакрима. Елена също не е лошо в металните кутии от 700 гр.

# 666
mimi7299 би ли споделила тези продукти на Добротица къде се продават, гледам че си от нашия край Айтос/Бургас  Simple Smile

# 667
mimi7299 би ли споделила тези продукти на Добротица къде се продават, гледам че си от нашия край Айтос/Бургас  Simple Smile
В Бургас има няколко магазина, фирмени, само на Добротица, единия е на бул. Демокрация, преди трета поликлиника! Пише на голяма табела Добротица!

# 668
mimi.7299, пробвай киселото мляко "Братя Пееви". Има го във "Фреско", "Гочев" и някои други от по-малките вериги супер-маркети.
С висок процент масленост е, мисля че само 6% беше, но то такова си е и истинското домашно мляко. Цеденото кисело мляко със същата марка също е много хубаво - стана страхотна млечната салата с него.

# 669
GG_BG непременно ще го пробвам, имаме фреско до нас

# 670
Най-най-прекрасното сирене на вкус-"Ралица"-Силистра,кашкавал-Вършец,много е добър

# 671
  • Варна
Сирене - от пакетираните - Булгареа
Кисело мляко - Боженци
Simple Smile

# 672
  • offshore & overseas
    Аз открих едно много готино сирене и съвсем не толкова солено. Казва се Пастир и цената му също е приятна изненада. На същата марка има и овче, че и козе май.
    Ей така изглежда:
    Скрит текст:

# 673
    Това сирене Пастир съм го виждала в Т-макет и ще го пробвам. Но някои от сирената,  които хвалите,  просто ги няма по наш'те географски ширини. В момента имаме Ведраре смес краве и биволско,  много ми харесва,  въпреки че е малко повечко солено. Но стигнах до извода,  че добре узрелите сирена са малко по-солени. От Одрин съм купувала 4 марки сирена. Те  са по-малко солени,  но ми се струва и че не са зрели сирена,  а по-скоро пресни. Не ми харесаха турските.

# 674
    • Ланкър, планините Овнерог
    И аз първоначално на късмет взех краве сиренето на Пастир. От тогава само него взимаме. Във Фантастико го има, в ТМаркет също. Кисело мляко само от големите "кофи" Родопско чудо взимаме. Няма води и чудеса.

Общи условия

Активация на акаунт