Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално -2

• 54 445
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Без смях не можах да ги изгледам тези Joy

Познавам ги и двамата.
 Особено Венко. Може да продаде сняг на ескимос.  Laughing

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 16:24 от So Lucky*

# 346
Оф, не можах да го изгледам до края Joy
Щеше да е смешно, ако не беше тъжно...

# 347
  • Варна
Веско с хендсфрито, дето не спира да говори. Четох, че НовДом са основен инвеститор на сграда Армада, явно са натрупали добър капитал...

# 348
Оф, не можах да го изгледам до края Joy
Щеше да е смешно, ако не беше тъжно...

При "работа" с този брокер (тогава беше само брокер) Венко Бабанов, ми показва апартамент в Победа. Студ, мраз, усойно, няма спирка на ГТ, нито магазин в близост,,само улични кучета... аз му казвам, "ама това е чист север". а той: "А, то във Варна север няма"  Shocked Човека е родом от придунавски град и за него севера (с изглед към реката hahaha)  е топ изложение... Laughing Laughing Laughing Laughing

Веско с хендсфрито, дето не спира да говори. Четох, че НовДом са основен инвеститор на сграда Армада, явно са натрупали добър капитал...
На Данчо жена му е рускиня, голямо пране на пари е...Има доста капитал, не е да няма. Laughing

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 16:23 от So Lucky*

# 349
  • In transit
Киса, в десятката!
За мен Нов дом са най-големите калпазани от всички фирми за НИ във Варна. Един читав апартамент не успяха да ми покажат...или беше партер, или таван с огромна тераса и панорамна гледка или среден в блок, който трябваше да има акт16 преди две години и още няма.... калпазани отвсякъде. Joy

Не ви ли кефи да се събирате съседите на покрива около джакузито, и да си правите купони?
Ами не, ама ако теб те кефи имаше един такъв апартамент на Кракра във високия блок, мезонет с джакузи и парти зона на покрива на блока. Grinning Sunglasses

Относно 10 метра застрояване ето тази сграда например е такава...

# 350
Киса, в десятката!
За мен Нов дом са най-големите калпазани от всички фирми за НИ във Варна. Един читав апартамент не успяха да ми покажат...или беше партер, или таван с огромна тераса и панорамна гледка или среден в блок, който трябваше да има акт16 преди две години и още няма...
Ама как така, момчетата казаха, че разполагат със 100 екслузива, среден етаж, южни, и на цени далеч под пазарните. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 351
  • In transit
Да  Лъки Joy Онзи дето каза, че можел да продаде лед на ескимос ще успее само ако ескимоса е емигрант.

# 352
Оп, поправям се. До сега тези оферти са били за свои хора, от сега стават достъпи и за простолюдието.
Айде народе юруш на черешите. Laughing

# 353
На Данчо жена му е рускиня, голямо пране на пари е...Има доста капитал, не е да няма. Laughing
Мда, 2 (два) лева си е капитал.
Справка в ТР:

Скрит текст:
https://tr.bivol.bg/view.php?guid=203880255
https://tr.bivol.bg/view.php?guid=A96D5B48C7D8B87B87EFD7345171B867

# 354
Пералня за пари. Cry
С тия 2 лева ли купи новия си офис на Севастопол. Можеше да декларира малко по прилични пари.

# 355
  • In transit
Пав това е само за пред НАП. Яд ме е, че не записах един брокер, който продаваше собствен имот на бърза продажба. На разговор в офиса на фирма и с шефката му се опитаха да ме убедят да не пишем реалната покупна цена. Онзи каза "аз данъци на тая държава няма да платя". Ставаше въпрос за над 30к лева печалба.  Та не мисля, че те са единствените. Знам и за други фирми, които си прибират комисиона и не плащат данъци.

# 356
Пав това е само за пред НАП.
Знам,
но  поне да бяха направили нещо като публична "презентация" чрез публични официални регистри.
ПП Миналата година(м. април), когато имаше конкурс за кадри в НАП,
за "Фискален контрол" ме информираха да си подам документите и да се явя на тест.  Thinking
(Никога след 87г не съм работила в държавния сектор,
а и вече съм на години - преполових един век, минавайки от век във век.  Heart Eyes )

# 357
Пав това е само за пред НАП.
Знам,
но  поне да бяха направили нещо като публична "презентация" чрез публични официални регистри.
ПП Миналата година(м. април), когато имаше конкурс за кадри в НАП,
за "Фискален контрол" ме информираха да си подам документите и да се явя на тест.  Thinking
(Никога след 87г не съм работила в държавния сектор,
а и вече съм на години - преполових един век, минавайки от век във век.  Heart Eyes )
Ами загубили са къдър, защото с твоя нюх ще напълниш хазната.
Годините не са оправдание. Naughty

# 358
  • In transit
Пав ако видиш да пускат пак конкурс обади се да се явя. Сериозно.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт