Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално -2

• 51 139
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Има парк във Владиславово, ама ми е малък и го посещавам 2-3 пъти годишно.
Повече ми харесва паркът зад Мебелна палата.
Не съм вече майка с малко дете, за да ходя по квартални паркове, но се чудя на майките с малки деца от нашия комплекс защо не ходят в парка, ами висят пред блока на паркинга,децата им карат колички измежду колите...идилийка.

# 61
Не знам колко голям парк има зад Мебелна палата, но подозирам, че и той е кваратлен парк. Grinning
Морската градина не е опция за майките с по малки деца, които живеят далече.

# 62
На мен парка до ледената пързалка ми харесва повече май. Лъки що не ходите там, пак се пресича. Очаквах повече от този във Възраждане.

# 63
  • Варна
Че то онова парк ли е, колко дървета има там? Вярно, отдавна не съм стъпвала там, но преди няколко години растителността там беше кът.

# 64
  • Варна
Парк е силно казано, има там някакви неща за деца.
За мен във Варна има един парк - морската. И Еко-парка, но той е малко извън града. Ето това е нещото, което със сигурност ще ми липсва, когато се преместя, почти всекидневните разходки в морската, в момента ми е точно на 2 минути разстояние. Но пък ще паля колата, и ще се разхождам пак Grinning Simple Smile

# 65
  • Варна
Аз съм фен на парка в Аспарухово. Морската ми омръзна, а и е доста пренаселена). Simple Smile

# 66
  • Варна
Да, там също не е зле. Но при положение, че Морската ми е тук, няма как да се хвана и да отида към Аспарухово. Особено с всичките ремонти, които текат И там в момента. В морската има достатъчно закътани алеи, където не се изсипва тълпата.
Това Аспарухово, не знам защо, но не мога да го приема и това е, не знам дали за дето съм учил там 4 години и се лашках всеки ден по моста, висяли сме в задръствания сума ти и време, като има ПТП. Не ми беше в районите, когато гледах за апартамент. А познати, които живеят там все го хвалят. Защо, само те си знаят. Grinning Simple Smile

# 67
  • Варна
И аз така реагирах на Аспарухово преди десетина  години, а сега не бих отказала едно жилище там Simple Smile От Владиславово там ходим през почивните  на разходка,  не в Морската. И на плаж там ходим.

# 68
И аз съм забелязала, че аспаруховци много си обичат парка и плажа, те си знаят защо. Аз там съм ходила преди години на един курс в ТКК, пътуването ми се струваше ужасно, и не мога да си представя всеки ден човек да го пътува, вярно един мост, ама се усеща.
И на мен морската ми е фаворит, стига да не е през уикенда. hahaha

# 69
Не знам колко голям парк има зад Мебелна палата, но подозирам, че и той е кваратлен парк. Grinning
Парка е хубав и не е малък. Облагороден и добре уреден е. Има обособени зони "по интереси".
Скрит текст:
https://www.google.bg/maps/@43.2315363,27.8724282,3a,75y,136.68h … e0!7i13312!8i6656

# 70
Здравейте, извинявам се, нямах време да чета темите назад, та сигурно сте го дискутирали.
Искам да се занимавам с един брокер и да му пращам офертите, които съм видяла в други фирми или имот.бг, но откъде да съм сигурна, че ще ми ги покаже реално? Честно казано преди време търсихме да закупим, но се отказахме заради бременноста ми и не исках да се ядосвам излишно с тия огледи. Сега пак сме на линия, но имам едно съмнение, че предния брокер умишлено казваше тия обяви са фалшиви, ама дай сега ще ти покажа нещо друго и то случайно от нашата агенция и все се опитваше да ни пробута нещо, което не искаме. Някои ще кажат каква му е целта да не те заведе, нали ще прибере половината комисионна, но в този бранш съм се убедила, че няма голяма логика Simple Smile
Въпросът ми е как е по-добре да си търся апартамент - с една или няколко агенции? 

# 71
  • Варна
Според мен с един Коректен брокер е най-добре. Няма да ти звънят от хиляди места.  За жалост не мога да препоръчам някой.
Иначе в имот беге, наистина има и мноооого обяви, които нямат нищо общо с действителността или просто изобщо не съществуват.

# 72
  • In transit
Ако кажеш за коя брокерска фирма говориш мисля, че по-лесно можем да ти помогнем.

# 73
Ако търся сериозно бих постъпила така:
- купувам си предплатена карта и се обаждам лично на всеки имот който ми хареса
-ходя на огледи и гледам аз, не се доверявам на "просторни стаи", "модерен", "функционален хол", "имот с потенциал", и бля бля
-всеки брокер ще иска да ми продаде това от което ще вземе комисион, нормално и логично е, приемам го

# 74
Най-добре с един брокер, а ако ти откаже оглед звъниш на въпросния имот, за да се увериш сама. Но е трудно да попаднеш на брокера. Аз пробвах с един от Ремакс , но ми искаше 3,6% комисионна и се отказах, но беше сериозен и щеше да ми свърши работа, после пробвах с друга от Ремакс Фемили, но нещо ме послъгваше и  не ме търсеше. Третия опит беше с една от Явлена, показа интерес, водеше ме на избрани от мен огледи, горе долу става. Една колежка два пъти ползва друга брокерка от Явлена първо за продажба, после продажба и покупка едновременно и беше много доволна. Не знам , ако искаш ще ти пратя името и на лични. Аз от мойта съм със смесени чувства, общо взето се държеше неутрално, нямах усещането че ми гледа интереса. По скоро си гледаше своя интерес.

Общи условия

Активация на акаунт