Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално -2

• 53 637
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Между Лабиринт и Варна сити парк юг, какво ще изберете?
Имотът ще се ползва между май и октомври, на този етап.
Аз съм за Лабиринта, по-централно е разположен и ми е по-симпатичен Simple Smile

# 646
  • Най-красивата страна
И аз бих избрала Лабиринт.

# 647
  • Варна
Е, поне казвайте защо, че то иначе се обезмисля.

# 648
  • Варна
Аз бих избрала според гледката и изложението. По-скоро Варна Сити Юг. 
Ако ще се дава под наем - Лабиринт.
Зависи и какъв е апартамента като разпределение.
Трябва да се дадат по-точни параметри Simple Smile, нещо много е условно така Simple Smile

# 649
И аз мисля, че Лабиринта е с по-добра локация. Варна Сити Юг е бурквално до промишлената зона.
Покрай Лабиринта има повече автобусни линии.
Пак зависи от останалите параметри. Много зависи какво искате да има наоколо, къде ще ходите и т.н.

# 650
Лабиринт. По добро строителство. По близо до центъра. Пешеходно до мол, магазини.

# 651
  • Варна
Кой каза, че е по-добро? Ако трябваше да избирам, може би също Лабиринт, само защото вече е с разрешение за ползване. И при двете ще се плащат такси, дори и без да живеете там. Сити парк ще има пък някакви благинки като басейн, минерална вода, уж ниски сметки за отопление и охшаждане...

# 652
Кой каза, че е по-добро?
Нали уж Хидрострой са стабилни.

Идвам с линк:
https://www.facebook.com/sgradapliska/?notif_id=1548518662495560 … post_liker_invite

# 653
Туй у ЦК то бре.

# 654
ЦК на БКП? Laughing
Не знам къде е , но нали искате линкове с актуални предложения.

# 655
  • Варна
Искаме ги. Но не така разкъсани, един по един. Искаме ги всички на първа страница, ако може по-подробни:
-кога е получено разрешително
-кога е започнал строежа
-приблизителен срок за завършване
-етап, на който е в момента
-останали свободни апартаменти
-инвеститор, изпълнител, подизпълнител

И още и още.
Хубава и весела неделя. Grinning Wink

# 656

Тази сграда нещо май им се е закучила. Отдавна я събориха и изкопаха, и сега стои така. Не съм гледала какви срокове са дали на информационната табела, често минавам от там, трябва да хвърля едно око. Някой има ли повече инфо, защо ли не я почват?
На мен ми е оферта района. Не ми пречат "събратята" Laughing Ако някой е чувал нещо, моля да свирка Simple Smile

# 657
Хайде без подмятания и сарказъм!!! Едва ли на някой нов потребител му се четат 43 страници, за да намери нещо което му трябва

# 658
Хайде без подмятания и сарказъм!!! Едва ли на някой нов потребител му се четат 43 страници, за да намери нещо което му трябва

Това към мен ли беше? Просто попитах, нито сърказъм, нито подмятания виждам в поста си, но ако съм засегнала  някой извинете.

# 659
  • Варна
Не, беше към мен. Wink
Ако на някой му трябва нещо, което наистина търси, едва ли ще се обърне към бг-мама за информация. Grinning Има къде къде по-сигурни методи и канали. Просто някой ги мързи и искат да получат всичко на готово.

Общи условия

Активация на акаунт