Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално -2

• 53 636
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Хайде без подмятания и сарказъм!!! Едва ли на някой нов потребител му се четат 43 страници, за да намери нещо което му трябва

Това към мен ли беше? Просто попитах, нито сърказъм, нито подмятания виждам в поста си, но ако съм засегнала  някой извинете.

Не, той си знае за какво и за кого се отнася. Опитах се темата да е полезна за хората, които не са от Варна или такива, които тепърва започват да търсят жилище, но не...

Скрит текст:
Искаме ги. Но не така разкъсани, един по един. Искаме ги всички на първа страница, ако може по-подробни:
-кога е получено разрешително
-кога е започнал строежа
-приблизителен срок за завършване
-етап, на който е в момента
-останали свободни апартаменти
-инвеститор, изпълнител, подизпълнител

Никой не го иска в този вариант!!! Ако Марто го иска, Лъки да ги слага на първа страница. Аз апартамент не търся вече, но има хора, които тепърва започват

# 661
Наистина ще е полезно,най-малкото за да не се пита за едно и също нещо( един обект) през 3 страници. Аз като влязох за първи път и попитах за една сграда, ми се отговори ,, тая сграда я коментирахме вече наскоро,, 😁
А и това не е нещо ново. В доста теми има синтезирана информация на първа страница.

# 662
  • Варна
Добре де. Направете го, защо чакате на някой друг? Пратете след това информацията на Лъки и ще редактира първото мнение!

# 663
Съгласна съм с Марто. Който наистина се интересува, ще си намери инфото.
За 3ти път пиша, че е физически невъзможно да се изровят всички активни линкове на строежи (за мен). Ако някой от вас желае да се заеме с тази "ползезна" работа, нека го стори.
Темата е по скоро информативно-развлекателна.

# 664
  • Варна
Откъде накъде на някой си нов потребител, дето го мързи да чете, трябва да му се поднесе на първа страница синтезирана информация с линкове??
Не виждам защо някой, който е редовен в темата с полезна информация, е длъжен да губи личното си време, за да го направи?!

# 665
  • In transit
И аз така мисля...повечето тук вече сме си купили апартаменти и просто помагаме с мнения на тези, които сега търсят. Аз като си търсех, бг-мама беше последната инстанция, от която чаках да науча за някой имот. По-скоро тук научих някои полезни неща как да търся имот, но не съм търсила линкове на сгради.
Явно ми остана като изкривяване като ходим някъде все да се оглеждам за табели "продава се" и да заглеждам нови строежи, затова ги споделям тук. Който търси нещо или пита, или чете темата от край до край и научава каквото му трябва.

# 666
https://www.stonehard.bg/imot/871?utm_source=facebook&utm_me … mpaign=FB_Kalitin
Айде и от мен нещо което ми изскочи като спонсорирана реклама.
"Благоустроен район" ама тия верно лъжат като разпрани Grinning
Само дето май е някаква агенция като го гледам. Изобщо много постен сайт, ама все на някой може да му помогне.

# 667
  • Варна
Stamatko, съжалявам, но това сме го обсъждали. 😀😂😉

# 668
И кое не му е благоустроеното на Калитин? Строят го върху бивша зелена площ над кръстовището на ХЕИ

# 669
Много ли е трудно да сложат една табличка ексел с цени и квадратури. Ей ся ще тръгна да им пращам запитване. Аз си нямам друга работа щото. Mr. Green Хората линкове искат и не ги огрява, тези едни прости цени не са дали. hahaha

# 670
  • Варна
Здравейте,
Интересувам се от строежа над Лидъл Възраждане дали някой има някакви контакти и сайт на строителя, които са свързани с повече информация с продажбата на имоти? Строителят е Спедстрой.
Благодаря Ви предварително 😊

# 671
Абе и аз си мислех, че може да е обсъждано ама знам ли. Посипвам си главата с пепел.
Мама Таз какво пък да му е облагороденото. То останаха ли такива райони вече из Варна. Говоря съвсем общо. Не съм доволен от общия изглед на града. Тяснотийка навсякъде.
Наистина са с много дървен сайт тия. Толкова едни цени не са сложили. Разпределения няма, абе пародия.

# 672
Лъки ЦК-то - циганския квартал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 673
  • Варна
Здравейте,
Интересувам се от строежа над Лидъл Възраждане дали някой има някакви контакти и сайт на строителя, които са свързани с повече информация с продажбата на имоти? Строителят е Спедстрой.
Благодаря Ви предварително 😊

Здравей. Нямат сайт тия хубавци. Офисите им са в сградата на ул. Ана Феликсова 12, там където са мебели Мондо. На последния етаж, влиза се от входа, който се пада от лявата страна на заведението, като си срещу него. Много хубаво го обясних, няма що. Grinning
Тоя телефон мисля, че е все още актуален: 089 666 1624

# 674
Лъки ЦК-то - циганския квартал Stuck Out Tongue Winking Eye
Разбрах аз, до колелото какво да е. Wink

Общи условия

Активация на акаунт