Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално -2

• 51 460
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
https://vsk-bg.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D … D0%BE%D1%81%D1%82

Това обсъжадно ли е?
Цени няма на сайта, но в имота го предлагат.
На 2 крачки от затвора е.

# 91
  • Варна
Хм. Това е сградата, която Новдом силно промотират в сайта си. Сграда Армада, която трябва да е на мястото на бившето пикадили младост. Поне проекта е на същата сграда, може тук локацията да е приблизителна...

# 92
Да, ама не. Сградата ще е над дом Младост и зад затвора.
На Пикадили ще е Лидъл. Wink

# 93
  • Варна
Мястото на картата ми е ясно. Но там, където я дават минават едни стълбове с кабеляци /далекопроводи/, та не знам как ще стане. Язък за поляната. Иначе това е т.нар. сграда Армада, според НовоДомците се намира в Младост 1, не можах да ги убедя, че това всъщност е 2...

# 94
Поредното доказателства как НОВ ДОМ 1 лъжат и мажат, а дори не знаят кварталите на града. hahaha
Далекопроводи има и долу на Фантазия ли беше, ама там строежа върви с пълна сила.

# 95
Може ли линк към сградата, която ще бъде до Металекс и Иванови конструкшън в Младост?

Хубаво ще е на първа страница да се добавят линкове към строежите във Варна в момента  Peace

"Металекс Парк ІІ " ще бъде разположена в близост до новоизграждащия се парк  в кв. " Младост".  Мястото е  тихо и спокойно и същевременно изключително комуникативно, тъй като в близост се намират поликлиника, детска градина, училища и  търговски центрове.  Сградата ще се разполага в непосредствена близост до един от главните булеварди на града  - бул. "Сливица", който осигурява бърз достъп до всички точки на града.

Кой е този новоизграждащ се парк?  newsm78

# 96
# 97
  • Варна
За тоя парк новоизграждащ се на всяка страница ли ще питаш? Има и линк преди 1-2 страници на сградата, която ще е до Металексите и Иванови, Каравела грийн парк. А парка предполагаме, че е тоя във Възраждане, срещу Лидл/Кауфланд, освен, ако между тия всичките сгради не направят нещо подобно на мини паркче...

# 98
За тоя парк новоизграждащ се на всяка страница ли ще питаш? Има и линк преди 1-2 страници на сградата, която ще е до Металексите и Иванови, Каравела грийн парк. А парка предполагаме, че е тоя във Възраждане, срещу Лидл/Кауфланд, освен, ако между тия всичките сгради не направят нещо подобно на мини паркче...

Във Възраждане вече е открит, а тук пише новоизграждащ се в Младост. Кварталите са различни. Питам, не че получавам някакъв адекватен отговор.... Намерих сайта на Каравела. Няма нужда от сарказми. Ей, големи спецове станахте в тая тема. А Марто на всяка страница обяснява кое е Младост 1 и 2 ... Не ти ли омръзна? Влез в имот .бг и виж как го дават, обратно на твоето твърдение  ooooh!

# 99
  • Варна
Ами виж какво, това дето е на сайта на Металекс го пише от повече от година. Отговарям в твой стил, защото гледам нещо обичаш да се 'стряскаш' и да звучиш надменно и саркастично. Каквото даваш, това получаваш.

# 100
  • Варна
А ти на имот.бг ли вярваш? А? Аз вярвам на това, което виждам в издаването на разрешителни. Кое ли ще е по-достоверно. Дори в гугъл мапс е показано както трябва. Ама ти вярвай на имот.бг. Жалка работа! Имаш проблеми някакви виждам с мен, м?

# 101
Намерих сайта на Каравела. Няма нужда от сарказми. Ей, големи спецове станахте в тая тема.
Защо питаш като си го намерила. Даже линк ти посочих.

И не мога да сложа линкове към всички актуални строежи, тъй като темата на е за Каспичан, имаме много сгради на различни етапи.
Отделен въпрос е, че който търси намира.

# 102
Намерих сайта на Каравела. Няма нужда от сарказми. Ей, големи спецове станахте в тая тема.
Защо питаш като си го намерила. Даже линк ти посочих.

И не мога да сложа линкове към всички актуални строежи, тъй като темата на е за Каспичан, имаме много сгради на различни етапи.
Отделен въпрос е, че който търси намира.

Благодаря ти...не го видях  bouquet

Сарказмът се отнасяше за Марто, който се вживява на някой, който не е...по-добре да не отговаря, отколкото да иронизира хората. И без това не ми е дал линк   Peace

По отношение на квартал Младост - на личната си карта ли да вярвам , на разрешителните или на имот.бг няма никакво значение. Отговарям на нападките към брокерите - щом е пусната обявата в имот.бг, там Младост 1 и 2 са очертани и няма как да не се съобразят с това означение!!! Който е гледал старите карти на Варна и следи отдавна обявите, знае това!!! Другото си е  просто заяждане!!!

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 23:28 от Dream Team

# 103
Този новостроящ се парк в Младост не е новият парк "Възраждане". Доколкото ми е известно в дерето в Младост също е предвидено да се прави парк. Първоначално трябваше да е по-голям, но постепенно го орязаха и, така като гледам, ще си е подобие на парк в дерето. Само че кога ще стане е съвсем друг въпрос. Парка във Възраждане си го чакахме от 2014 г., има-няма 4 години им отне. Освен това е с европейски пари, не знам за Младост откъде ще намерят финансиране. Относно сграда Армада точно над Дом Младост ще е, заградили са вече и май-май ще унищожат детската площадка и спортното игрище, отделно има и мъничка горичка там... И да, минават далекопроводи, не е хубаво това.  Много лошо впечатление ми направи брокер от Нов дом, който не пожела да ми отговори на елементарни въпроси относно проекта. Все още нямаха сайт и най-нормалното нещо е да задам няколко въпроса. Много некоректно и глупаво се държа, направо неадекватно на ситуацията  бих казала.

# 104
Elimelihubaveli , търсите ли все още жилище? Ако да, ние скоро взехме решение да продаваме наш апартамент- тристаен, тухла, източно изложение, в много добро състояние е, има изолации, с нова дограма е и е без външни стени. Всъщност блокът така е ориентиран, че не е чист изток, а отива лекичко към югоизток. Предпочитаме да си търсим директно купувач, без посредници. Извинявам се, ако нарушавам някакви правила, предлагайки имота си тук, ако е така, ще премахна коментара си.

Общи условия

Активация на акаунт