Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално -2

• 54 427
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Какво смятате за тази новострояща се сграда  http://www.komfortbrokers.com/bg/tyrsq/jilishtna-sgrada-fantaziq ?
Интересувам се конкретно от сградата,както и от мнения за фирмата изпълнител Комфорт ?
Единственият недостатък според мен е ,че пред сградата има 3 високи електропровода с много жици.......и се чудя дали това е опасно ( освен,че е грозно ).
Ще съм благодарна на всякакви коментари и инфо.
Харесах и един апартамент в сграда Младост , но пише,че е в административната сграда ? Малко се обърках кое ще е административна сграда и кое за живеене. Кога ще бъде актувана тази сграда Младост ?

# 361
  • Варна
Тази Фантазия я говорихме преди месеци.
Лично за мен, освен името на изпълнителя, нищо друго не ми харесва. Да не говорим, че при един оглед в Цветния, сграда, строена от Комфорт се зидаше с български тухли 4ки, а не с по-нови, модерни и енергоефективните им варианти. Но да приемем, че е голямо име в строителството.
Освен, че са грозни тия жици, друго не се сещам, зад електропроводите и малко в страни имаш Автомивка и Бенита, кеф. Но пък МОЛ-а ти е на 2 крачки, Кауфланд също, кеф! Grinning  До сградата - много къщи, т.е. не се знае дали в следващите години няма постоянно да има строежи наоколо.
За мен недостатък са И цените, особено на двустайните. Да, има балон, ала-бала, цените са високи, ама тук според мен са се уляли 'малко'. Явно и според купувачите има проблем, след като от 33 жилища има закупени едва 4?! А проекта е от поне 4-5 месеца, ако не се лъжа? Явно има нещо, което не се харесва, иначе да беше разпродадено всичко, както се случва с повечето новостроящи се сгради. На сайта няма никаква информация за това, какви материали ще бъдат използвани, какво е изложението на жилищата и други дребни неща, които лесно би могъл човек да разбере, но за това ще му трябва минимум среща с някой от КомфортБрокерс, което си е губене на време.

В сграда Младост ще има две тела, в едното ще са вход 1 и вход 2, а в другото - вход 3 и административната сграда. В нея /административната/ няма как да сте харесали апартамент, остава да е във вход 3. Simple Smile) Още са в много начален етап, актовете, поне 15 и 16 ще са другата година.

П.П. Написаното за нещото на ул.Фантазия си е лично мое мнение и не ангажирам никого с него. Wink

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 16:00 от MapTo_D

# 362
  • In transit
Muhhha, ако не те бъркат електромагнитните полета, значи няма проблеми. За мен е равносилно да има клетка на мобилен оператор над главата ми примерно. Ако се поровиш има доста информация в нета вредни ли са електромагнитните полета или не.

# 363
Тази Фантазия я говорихме преди месеци.
Лично за мен, освен името на изпълнителя, нищо друго не ми харесва. Да не говорим, че при един оглед в Цветния, сграда, строена от Комфорт се зидаше с български тухли 4ки, а не с по-нови, модерни и енергоефективните им варианти. Но да приемем, че е голямо име в строителството.
Освен, че са грозни тия жици, друго не се сещам, зад електропроводите и малко в страни имаш Автомивка и Бенита, кеф. Но пък МОЛ-а ти е на 2 крачки, Кауфланд също, кеф! Grinning  До сградата - много къщи, т.е. не се знае дали в следващите години няма постоянно да има строежи наоколо.
За мен недостатък са И цените, особено на двустайните. Да, има балон, ала-бала, цените са високи, ама тук според мен са се уляли 'малко'. Явно и според купувачите има проблем, след като от 33 жилища има закупени едва 4?! А проекта е от поне 4-5 месеца, ако не се лъжа? Явно има нещо, което не се харесва, иначе да беше разпродадено всичко, както се случва с повечето новостроящи се сгради. На сайта няма никаква информация за това, какви материали ще бъдат използвани, какво е изложението на жилищата и други дребни неща, които лесно би могъл човек да разбере, но за това ще му трябва минимум среща с някой от КомфортБрокерс, което си е губене на време.

В сграда Младост ще има две тела, в едното ще са вход 1 и вход 2, а в другото - вход 3 и административната сграда. В нея /административната/ няма как да сте харесали апартамент, остава да е във вход 3. Simple Smile) Още са в много начален етап, актовете, поне 15 и 16 ще са другата година.

П.П. Написаното за нещото на ул.Фантазия си е лично мое мнение и не ангажирам никого с него. Wink
  Като гледам цените се движат около 650-750 евро за м2 и общите части са малко. Това скъпо ли е за Варна?

# 364
  • Варна
Двустайните визирах аз, от 48 до 52/53 к евро ми се виждат в повече. А и мястото не е топ, за да са такива, не е дори широк център. В тия райони цените на двустайните са по-ниски, за 52-53к може да вземеш нещо завършено.
Но пак казвам, не ангажирам никого с мнението си, ако притеснението на Muhhha са само кабелите и всичко друго я устройва - ами да действа. Simple Smile)

# 365
В на Марто блока има тристайни, за 52-54к в момента на оферта.  Wink

# 366
  • Варна
А да бе, хаха, баш са на оферта, с това куцото изложение. Simple Smile)

# 367
А да бе, хаха, баш са на оферта, с това куцото изложение. Simple Smile)
Север изток, какво му е. Леко маломерни са, и това не ги продава.
За всеки влак си има пътници, ще се продадат.
Онези за които си говорихме в Панорама се продадоха, аз докато умувам. Laughing

# 368
  • Варна
Например за сам човек, не му трябва голям апартамент.

# 369
Например за сам човек, не му трябва голям апартамент.
Така е, но човеците сме бозайници и виреем на двойки, също и се разможаваме, та така нужни са 2 спални и дневен тракт. Минимум.

# 370
  • Варна
Абе и аз съм сам, ама взимам ап с 2 спални, че знае ли се, една стая в плюс никога не бих върнал. После да се чудя как да правя още една.
Лъки, верно че са го взели последния етаж...

# 371
Абе и аз съм сам, ама взимам ап с 2 спални, че знае ли се, една стая в плюс никога не бих върнал. После да се чудя как да правя още една.
Лъки, верно че са го взели последния етаж...
Като топъл хляб ги отнесоха и този на долния етаж. Скоро актуват сградата и локацийката минава за топ, та заминаха.

# 372
Явно във Варна не е много скъпо, щом 700 евро за м2 е висока цена.

# 373
Явно във Варна не е много скъпо, щом 700 евро за м2 е висока цена.
Пусни си калкулатора на айфона. И чети бавно. Тристен маломерен 68м2, за 54 000евро е оферта. т.е. добра цена. Ся зацепили?

# 374
  • Варна
Лъки, ти започна като една друга тук, която се жалваше, че и включвали в цената и общите части, а не само застроената площ, което както стана ясно - няма как да се случи. Та за да сме коректни /политически хахах/ трябва да кажем, че ап е с обща площ от 78м2. Иначе и с по-малки стаи съм виждал, спалня 9м2 и дневни по 17-18...

Общи условия

Активация на акаунт