Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално -2

• 54 303
  • 760
  •   2
Отговори
# 585
  • In transit
Aneli, разрешителните за 2019 ще почнат да излизат към март месец със задна дата. Така беше миналата година. Имат много работа сега и не смогват да опресняват информацията в сайта. Joy

# 586
  • Варна
"Teрасите" май са два обекта - един, който пуснах аз https://m.facebook.com/pages/category/Real-Estate/%D0%96%D0%B8%D … -431214193991555/ и един  друг https://www.terasite.bg/.
Като гледам инвеститорът на втория със сигурност ще има хранителен магазин в самия комплекс. Цените и на двата са доста смели за мястото

Още вчера видях, че изглеждат различно, но също така и двете неща са на тоя бул. Св. Елена? Ония от сайта ще имст прекарана система за слънчев колектор за всеки апартамент, екологична и модерна работа Wink

# 587
  • Варна
Aneli, разрешителните за 2019 ще почнат да излизат към март месец със задна дата. Така беше миналата година. Имат много работа сега и не смогват да опресняват информацията в сайта. Joy
хахахах, и аз така си мисля, горките Simple Smile

Моя техническа грешка за "Терасите" - 2бр съм искала да напиша. Simple Smile

Сега с откриването на Галерия Мол, тези новите кооперации мисля, че ще се възползват и ще вдигнат цените. И на Марто блока, също Simple Smile
А щяло да се строи голяма жилищна сграда зад Елитис - склада, в същия този район. Там не е ли леко промишлена зона, след градината "Детско градче"?

# 588
Привет от мен Simple Smile
Вижда му се края при нас. Има няма още месец ...и половина Simple Smile и почваме да се нанасяме.

"Терасите" са като самотния войн в полето Simple Smile, въпреки че са 4броя сгради. Като около тях не трябвало да има застрояване, според плана на района. Но да видим Simple Smile, те веднъж захапали някое парче, трудно го оставят днешните строители не застроено.

Дончев, определено му е пораснала работата. И благодарение на връзки в общината(според няколко различни наши познати), взема няколко обекта наведнъж и става едно мазало после. На завод Дружба, където ще строи петното е ужасно, и до дерето точно. Ние гледахме един панел там, и единствения лъч въздух идваше от това място, където бяха малка :къщичка: и двор. Не знам как изобщо ще има светлина там.

Интересно, но още няма страница за разрешителните за строеж за 2019та.

Това, което прилича на търговски център на Константин и Елена,  изглежда много добре! Дано се реализира.

анели, доволна ли си от бригадата, може ли да я препоръчаш? колко ти излезе целия ремонт?

Здравейте Simple Smile
.....................................
Здравей, да, бих ги препоръчала. За съжаление ангажиментите им са с няколко месеца напред,. Но мога да дам телефон на лични, ако нямате нещо спешно. Двама са, но работят много съвестно и добре. Най-добре се работи по проект, като им е зададен - къде, какво, как. Те си казват, кое могат и кое не могат. В хода на ремонта също казват ако има изникване на проблемна зона.
В Константин и Елена наемателите трябва да започнат обзавеждането на обектите в началото на май и до края на юни да са отворили. Любопитно ми е дали ако стане наистина толкова хубаво варненци биха се разхождали до там.

# 589
  • Варна
Аз, Да. Ако е в такъв вид като на проекта.
Хубав плажен търговски център. НО, с интересни стоки, -ръчно изработени, дрехи, предмети, сувенири също, но не китайски имитации.
Всъщност зависи дали ще е ориентиран за летния сезон само или целогодишно.

# 590
  • Варна
хахахах, и аз така си мисля, горките Simple Smile

Моя техническа грешка за "Терасите" - 2бр съм искала да напиша. Simple Smile

Сега с откриването на Галерия Мол, тези новите кооперации мисля, че ще се възползват и ще вдигнат цените. И на Марто блока, също Simple Smile
А щяло да се строи голяма жилищна сграда зад Елитис - склада, в същия този район. Там не е ли леко промишлена зона, след градината "Детско градче"?

Дървениците ще задържат цените на това ниво, или ще има спад. Не може така. 😆😆 Wink
https://novavarna.net/2019/01/24/%d0%bd%d0%b0%d1%88%d0%b5%d1%81% … m_medium=facebook

# 591
  • Варна
О, ужас! Горките хора!

Това ще да е дело на някой строител, който не се е докопал до дерето да строи Simple Smile)))))))))))))

# 592
  • In transit
Хахахаха айде конспирациите тръгнаха Simple Smile

# 593
Марто,от чисто любопитство,кога е крайния срок за изпълнение на "твоя" блок.Струва ми се ,че започнаха не чак толкова скоро ,а все още копаят?Вярно,че дупката не  е никак малка. Да не е излязло нещо отдолу?

# 594
  • Варна
Официално откриха работната площадка на 15.10. Преди около седмица започнаха да копаят, размотават се нещо. Ама са си вързали гащите, в договора пише срок за изпълнение 24м.
Малко ме хваща яд така, като кажат едно, а после става друго. Да кажат - ще започнем началото на 2019та и толкова, а то беше август, после септември... Ще стане, не се притеснявам.

# 595
Позната история,но с друг строител.Все едно имам дежавю Simple Smile
То е ясно,че ще стане,но това бавенеее...

# 596
  • Варна
То най-гадно така, да виждаш как другите строежи се изпълняват скорострелно (пазарчето Чайка), а твоя го мотаят.

# 597
  • Варна
Ще си влязат в срок според мен. Иначе ще плащат неустойки.
От една страна съм по-доволен, че грубия строеж ще се прави при по-добри метео условия...евентуално нали, ако нямаме някакви много интензивни валежи. Аз не бързам, нямам зор. Но хора, които са по квартири и всеки ден им е важен, те сигурно са доста гневни.

# 598
  • Варна
Какво става на мястото на бившето Пикадили Младост? Всеки ден минавам оттам, виждам много купчини пясък ли, пръст ли (жълти на цвят)... и нищо друго.

# 599
Много обекти, много нещо. Няма явно достатъчно хора. Чух за проблеми при намиране на фаянсаджии и други подобни майстори. Предполагам затова някои обекти се бавят.

Общи условия

Активация на акаунт