Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално -2

• 53 640
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Благодаря много за информацията 😊

Здравейте,
Интересувам се от строежа над Лидъл Възраждане дали някой има някакви контакти и сайт на строителя, които са свързани с повече информация с продажбата на имоти? Строителят е Спедстрой.
Благодаря Ви предварително 😊

Здравей. Нямат сайт тия хубавци. Офисите им са в сградата на ул. Ана Феликсова 12, там където са мебели Мондо. На последния етаж, влиза се от входа, който се пада от лявата страна на заведението, като си срещу него. Много хубаво го обясних, няма що. Grinning
Тоя телефон мисля, че е все още актуален: 089 666 1624

# 676
  • Варна
Да попитам, понеже е остра и болна тема, когато си купувате/планирате покупка на апартамент ново строителство, обмисляте ли задължително и покупка на паркомясто/гараж? Ако не, защо?

# 677
Според мен единствената причина да не си купиш паркомясто на днешно време е финансова.Смятам,че едно от решенията за справяне с проблема с паркирането е закупуването на паркомясто с жилището да стане задължително със закон!

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 23:40 от Анонимен

# 678
Според мен единствената причина да не си купиш паркомясто на днешно време е финансова.Смятам,че едно от решенията за справяне с проблема с паркирането е закупуването на паркомясто с жилището да стане задължително със закон!

Не мога да се примиря, че трябва задължително да крачим с едно 30 г. зад останалото човечество. Тва със задължителното паркоместо е стар филм, който у нас така и не е показван, но краят му все пак е известен. Но защо просто да не го пропуснем и да гледаме повечко от новите филми или дори сами да произвеждаме нови филми?

Не, паркоместата и градските магистрали не са никакво решение. Колите в града са един проблем и решението е тяхното редуциране до неизбежен минимум. Който иска кола нека наистина си плати 99% идеална част от паркместо на цената на апартамент, което да не може да продаде без благословията и участието на общината. Само така в града ще се появят алтернативи на автомобилното движение, които липсват сега.

# 679
Да попитам, понеже е остра и болна тема, когато си купувате/планирате покупка на апартамент ново строителство, обмисляте ли задължително и покупка на паркомясто/гараж? Ако не, защо?
Не, не планираме. Никой от нас не шофира, няма и намерение да го прави, което прави даването на тези пари за паркомясто излишен разход.

# 680
  • Варна
Здравейте! Пиша за първи път и прочетох 20- тина страници от темата. Въпреки това, не можах да се ориентирам. Тъй като сме в търсене на апартамент /строящ се или вече готов/, моля, вече купилите апартаменти да ме ориентират към фирми от които са доволни. Търсим апартамент в  център или широк център  / примерно
 центъра, Тракия, Чаталджа, Спортна зала, Левски, Чайка, Конфуто- горе долу тезе райони. Може и на лични да ми пишете.

# 681
  • In transit
Нел, това кой от коя фирма е много относително според мен. Мисля, че е по-важно да обиколите няколко сгради в строеж, ако може да са в по-напреднал стадий за да видите кой как работи, какви материали ползва и прочие. След няколко обиколки сами ще стигнете до заключение кой строител работи добре и кой не. Друг фактор е цена/качество. Въпреки, че и тя не е задължителна. Имах случай, в който два сравнително идентични апартамента като квартал, квадратура, етаж да имаха разлика около 15к. Основното което забелязахме беше как се строи и по-скоро довършителните работи в сградите. Разликата беше очевадна.
Лично аз доста фирми и строежи обиколих и бих могла да ти помогна, но ще ми е по-лесно ако питаш конкретно за някой строител.

# 682
  • Варна
Здравейте,
Искам да попитам за малко повече информация за този обект, https://skybuildbg.com/project/%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0 … BB%D0%B5%D0%B215/, и най-вече за строителят дали е надежден SkyBuild.
Благодаря предварително

# 683
Здравейте,
Искам да попитам за малко повече информация за този обект, https://skybuildbg.com/project/%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0 … BB%D0%B5%D0%B215/, и най-вече за строителят дали е надежден SkyBuild.
Благодаря предварително
Строителя мисля е читав, сайта е добре направен, посочеи са цени и квадратури.
Обаче. Спалня 9м2 по проект, като я шпакловат и замажат ще се окаже един килер, дневна 18 м2 и това удоволствие на последен етаж за 53 700 евро в близост до мургавите събратя...който и да ми го строи това не бих го взела.

# 684
  • Варна
Свършиха свободните парцели за строителство в широкия център на Варна.

www.moreto.net/novini.php?n=390342

# 685
С две думи - оплескахме централната част, на ред са кварталите .... и на тях няма да простят

# 686
Е, крайните квартали ги чака по-брутално оплескване, тъй като там липсват съществуващи улици и тротоари. Всичко ще е едно над друго. В центъра пък има какво още да се строи и още как. Съборетини за гътане бол. Но май схемата с обезщетения и 4 покривни етажа престава да се рентира за строителите. И 2000 евро изобщо не е изключение именно в центъра.

# 687
https://apartamentivinica.bg/property/apartament-15/
Ето нещо доста скромно, но пък и доста бюджетно. Ако някой си търси в по-крайни квартали, но пък уж с морска гледка.

# 688
https://apartamentivinica.bg/property/apartament-15/
Ето нещо доста скромно, но пък и доста бюджетно. Ако някой си търси в по-крайни квартали, но пък уж с морска гледка.
Дневната е малка, но за тези пари не може и да се желае повече. Района не ми е познат, не знам за инфраструктура.

На Марто блока го започнаха най сетне, има дупка голяма и водна. Успешна работа и добър климат им желая, и да нека са в срок, че бая се омотаха.

# 689
Ето и нещо от мен,което предстои да се строи в Трошево на пролет :

http://sibuilding.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B6%D0%B1 … D0%B5%D0%B2%D0%BE

Общи условия

Активация на акаунт