Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално -2

• 53 615
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
A центърът за брокерите почва от ЦК-то и ЖПгарата, където да те е страх да минеш... И в Левски има евтини апартаменти,  само дето са из лозята, а Левски се вижда в далечината  Simple Smile

# 721
  • In transit
Левски е доста голям и дълъг квартал. Частта под, до, около и над базар Левски също има лесен и бърз достъп до Морската градина през Чайка.

# 722
  • Варна
Да, доста голям е. За брокерите е още по-голям, защото за тях жк Изгрев и Каменарски дол са все в Левски. Звънял съм по такива обяви, директно му тегля майната и му затварям, страшни отрепки.

По този повод: Stamatko, където беше питал за една сграда и ти казах, че ще е на мястото на борсата за строителни материали над Лидл, всъщност няма да е там, а 100тина метра след светофата на Хр Смирненски и Мир, посока лозята. Simple Smile)

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 20:55 от MapTo_D

# 723
Да се запиша и аз като нов собственик на "зелен" апартамент в Кайсиева градина без никакъв комплекс, че ще живея там 😆
За тази сграда става въпрос - Строй Макс са инвеститорите... Горе долу с Марто ще се движим по едно и също време - дай Боже 😊

# 724
Строймакс строят и на ъгъла Парчевич и Иван Вазов. Много добре изглеждат проектите им, прави ги все някакво студио А33. Имат само 1 завършена сграда в Левски и другото са някакви ваканционни в едно село. Мен малко би ме притеснило, че са нарамили 2 проекта наведнъж. На Парчевич специално теренът беше с много заплетена история. Уж са го придобили пък изглеждаше като да бяха дали към 60% и то най-атрактивните апартаменти за обезщетения. Това как се избива не ми е ясно.

# 725
Строймакс строят и на ъгъла Парчевич и Иван Вазов. Много добре изглеждат проектите им, прави ги все някакво студио А33. Имат само 1 завършена сграда в Левски и другото са някакви ваканционни в едно село. Мен малко би ме притеснило, че са нарамили 2 проекта наведнъж. На Парчевич специално теренът беше с много заплетена история. Уж са го придобили пък изглеждаше като да бяха дали към 60% и то най-атрактивните апартаменти за обезщетения. Това как се избива не ми е ясно.
Да, аз им разгледах обектите - завършените и не завършените.. Строят със собствени пари, което ме успокоява малко... Както и схемата им на плащане ме устройва напълно, спрямо това че е на зелено... Не ми хареса само подземния паркинг до сега - с асансьор е, и отказах парко място, може би ще взема външно по нататък... Не е заради парите определено!  Нямаме мази, което се подразбира от подземния паркинг, но има килери, аз лично моя ще го преустроя в гардероб.. Та общо взето това е... Един път съм се срещала до сега, обесняват всичко на разбираем език, отговарят на всичките ти въпроси, съобразяват се с клиента си от към срокове. Аз останах с добри впечатления от тях!  😊

# 726
  • Варна
Тая сграда отдавна ми се беше показала на някаква реклама. Харесва ми, поне на външен вид. И 3стайните апартаменти бяха с хубави разположения/разпределения. Интереса ми замря, след като разбрах, че ще е в кайс гардъна. Като с това не казвам, че е лош квартал, просто някой от районите във Варна не попадаха в таргета ми и не се интересувах от жилищата, които се предлагат и строят там.
При мен ще има и подземен паркинг, и мази. Та не трябва да се подразбира Stuck Out Tongue Wink Иначе не е фатално да нямаш, но аз искам да имам къде да складирам буркани с туршия хаха Stuck Out Tongue Grinning

Весела и успешна седмица.

# 727
Да се запиша и аз като нов собственик на "зелен" апартамент в Кайсиева градина без никакъв комплекс, че ще живея там 😆
За тази сграда става въпрос - Строй Макс са инвеститорите... Горе долу с Марто ще се движим по едно и също време - дай Боже 😊
Честито, да върви гладко строежа.
И на мен КГ не ми е от най привлекателните райони, поради разстоянието до центъра, не нещо друго.
За какво ти е маза точно, и без това ги разбиват и крадат трушията. Mr. Green

# 728
Тая сграда отдавна ми се беше показала на някаква реклама. Харесва ми, поне на външен вид. И 3стайните апартаменти бяха с хубави разположения/разпределения. Интереса ми замря, след като разбрах, че ще е в кайс гардъна. Като с това не казвам, че е лош квартал, просто някой от районите във Варна не попадаха в таргета ми и не се интересувах от жилищата, които се предлагат и строят там.
При мен ще има и подземен паркинг, и мази. Та не трябва да се подразбира Stuck Out Tongue Wink Иначе не е фатално да нямаш, но аз искам да имам къде да складирам буркани с туршия хаха Stuck Out Tongue Grinning

Весела и успешна седмица.
Като цяло първата ми цел беше Виница... Но 3 пъти ходих там на огледи и 3те пъти все се случваше нещо ужасно и се отказах ( женски суеверия хахах) 
В крайна сметка реших, че щом имам кола от която не слизам, не е е важна локацията, още повече че си взимам жилището сама(нямам мъж до себе си).  Предпочитам да си платя за хубаво жилище, а не за локация или топ гледка 😊
Честито, да върви гладко строежа.
И на мен КГ не ми е от най привлекателните райони, поради разстоянието до центъра, не нещо друго.
За какво ти е маза точно, и без това ги разбиват и крадат трушията. Mr. Green
Много благодаря 🙏💕
Мазето единствено бих го ползвала да си държа сезонните гуми, но ще го преживея някак си да го няма 😁😊

# 729
  • Варна
Това с гумите в мазето не е много препоръчително, особено, ако достъпа до там не е ограничен за външни лица. На приятел така му зиминаха 4 гуми с джанти, на един сезон, уж са с чип и не знам какво, ама...
А на друг, хем с блиндирана врата на мазата и пак с ограничен достъп - сумати маркови машини и инструменти за много пари. Нашата също са я разбивали. От 3--4 сезона гумите са завити на терасата, 'наказани' в единия ъгъл и не пречат на абсолютно никой, нито заемат място, което евентуално да се ползва за друго.
А и вече има хотели за гуми, срещу 20-30 лв изобщо няма да се занимаваш, свалят ти едните, слагат другите, а свалените ги съхраняват до следващия сезон, чиста работа. Wink

# 730
Това с гумите в мазето не е много препоръчително, особено, ако достъпа до там не е ограничен за външни лица. На приятел така му зиминаха 4 гуми с джанти, на един сезон, уж са с чип и не знам какво, ама...
А на друг, хем с блиндирана врата на мазата и пак с ограничен достъп - сумати маркови машини и инструменти за много пари. Нашата също са я разбивали. От 3--4 сезона гумите са завити на терасата, 'наказани' в единия ъгъл и не пречат на абсолютно никой, нито заемат място, което евентуално да се ползва за друго.
А и вече има хотели за гуми, срещу 20-30 лв изобщо няма да се занимаваш, свалят ти едните, слагат другите, а свалените ги съхраняват до следващия сезон, чиста работа. Wink
Значи въобще да не го мисля... За всяко нещо си има решение, но понякога сам не можеш да го намериш.. Трябва си малко помощ 😉

# 731
Масово новото строителство е без мази, предпочитат да правят парко места, там е бъдещето. И аз не бих държала нищо ценно в мазата, ако няма видеонаблюдение.

# 732
Масово новото строителство е без мази, предпочитат да правят парко места, там е бъдещето. И аз не бих държала нищо ценно в мазата, ако няма видеонаблюдение.
Добре е, че мислят за повече парко места.. В случая при мен обаче, освен този асансьор няма друг начин да влезеш и излезеш от паркинга... Което мен не ме кефи... При едно спиране на тока, аз ставам затворник на сградата... Не е домислено по мое мнение.. Много ме надъхваше единия инвеститор, но не мисля че е добре да дам 6 бона за нещо такова...

# 733
Добре е, че мислят за повече парко места.. В случая при мен обаче, освен този асансьор няма друг начин да влезеш и излезеш от паркинга... Което мен не ме кефи... При едно спиране на тока, аз ставам затворник на сградата... Не е домислено по мое мнение.. Много ме надъхваше единия инвеститор, но не мисля че е добре да дам 6 бона за нещо такова...
Е, поне стълбички няма ли, да си излезеш без колата?
Иначе по белия свят не е проблем такъв вид паркинг, само дето там е помислено ако тока спре си има агрегат и пак излизаш с леко закъснение.

# 734
  • Варна
Понякога е добре да има кой да те побутне малко. Wink
В 'моя' блок по проект, на ниво -2 ще има дизел агрегат, който при авария да осигури някакво аварийно електричество за осветление и асансьори. И все си мисля, че трябва да има и някакви стълби да се излезе от тоя подземен паркинг. Или най-малкото от там, откъдето си влязъл с колата. Simple Smile)

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 10:25 от MapTo_D

Общи условия

Активация на акаунт