НОЕМВРИйчето може вече и да скача, а майка му започва да откача

• 13 161
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
вивита, Мустела във Франция.
благодаря, но да паркирам във Страстбург е все едно да паркирам в Париж - мисия невъзможна! ще си ползвам нивеа аз  Wink

# 196
ДУ и от мен

момичета я кажете, днес мисля да я пробва дребната с череши - трябва ли да ги попарва предварително или сурови newsm78 и се чудя отделно ли да пробвам да ги да или в кашата.

# 197
Черешите сурови са прекрасни, пасирани леко в кашата или извън нея.

Сердика, за сега едва ли вече ще ти свърша работа, но се сетих за такъв културен маршрут - от Кристал влизате в Минерал сувенир, после отсреща в руската църква, после в Природонаучния музей/той ли беше на Берон музея/, после в Художествената галерия, после слизате в подлеза на Сердика пред президентството и ти обясняваш на гостите , че е кръстен на твое име  Mr. Green ще убиете така половин ден.

Голям дъжд праска тук, ние ходихме до здравната каса, тя е в парка до морето, записахме лекар за малчо, после висяхме като прани гащи да спре, не спря, накрая си взехме такси за няма половин километър по права линия, ама тука не са софийските шофьори да ми се мръщят.

# 198
  • София
ДУ,

след мн мъки днес най-после нашия 3-ти зъб почна да пробива венеца - ще си отдъхнем скоро - поне за малко Wink

черешите - и аз сурови му ги давам, само че ги беля - но и той не хапва повече от 2-3 Simple Smile

уффф, че гадно време...

# 199
супер маршрут, тити Peace и да, на берон е музеят.

# 200
  • Sofia
тити, и на моренцето ли вали?леле сестра ми е там:-) #Crazy

# 201
ей майче честито ти оцикляне, при мен още няма  туй чудо
за къпането мисля че не съм писала- стои седнала и си играе но като ще и мия главата я избутвам да легне и редуваме положенията да се изправя не и давам, нашето легло още е на висока позиция а малката освем че като спи постепенно се обръща и като застане напреко ми се обажда да я приспивам отново в изходна позиция, не се опитва да се изправя там а в кошарата за спане пак на 2ниво стои седнала само в басейна се пробва да става но там ме е страх че ще си разбие главичката и много не и позволявам да прави опити
сердика защо ще носите столчетата за кола в таксито ще си държите бебчовци в скута и си поръчайте голямо такси за да си сместите количките

# 202
  • Gabrowo->Sofia
ей, ама днес Иван е голяма мрънкотявица от девет сутринта или реве или се криви и мрънка. каквито и опити да правя за повече от 5 мин. не съм успяла да го укротя. сега заспа след едно шише ябълко сок.
череши - и аз ги давам сурови, в кашата много се котират. вадя костилките и ги смачквам с една пресичка за чесън. поради липса на търпение за сега само до 10 черешки сме стигнали. аз нямам нерви да ги обезкостявам, а Иван няма нерви да чака Grinning за беленето - може и небелени, пасирани, но първо трябва да се пробва с малко количество коремчето на бебето дали ще ги понесе.
сердика, вашите приятели не уцелиха време...
вивита - слънцезащитно, не се отмива, съдържа естествени рефлектори (микропигменти), не съдържа химически фотофилтри - MicroSun 20 (на Spirig Pharma AG). Нанася се директно преди излагане на слънце, не е необходимо да се маже примерно 20 или 30 мин, по-рано.

# 203
Здравейте момичета,

Тити, много апетитна рецепта и за малко да се объркам да отговоря в темата с рецептата Crazy
Вивита, тук наистина има Мустела и ние наскоро взехме 50 фактор Мустела за бебета. Е, на кремчето пише, че децата до 3 годишна възраст не трябва да се излагат на директна слънчева светлина през лятото, когато слънцето е силно.
Бубуто, честито ви 3 поредно зъбче - ние още сме беззъби. Laughing
Буба Катинка, забавно е било на кръщенето Grinning А тази русата мацка ли е била кръстницата? Много ми хареса ето тази снимка http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632857178274843750.jpg.
Та по повод снимката въпрос към всички мами - има ли някое бебе още което да не седи само дълго време? Дааа питам, защото ние сме така Rolling Eyes
Сердика, заведи ги да похапнат някъде вкусно, вкусно и после газ към Копривщица, там да оценят колко е красива България Flutter
Майче, не е сложно ризотото, само така изглежда. Simple Smile
Диди, по-късно ще напиша и рецептата за сладкиша, а сега изчезвам да готвя обяд.

# 204
поля - ние изобщо не можеме да седим сами, но мамма ако ни подпира - голяма радост настава  Wink

# 205
мерси за инфото за черешите Hug
поля и моята девойка не оже да седи  сама - опитва се, изправя се и току се килва настрана. а зъби и ние нямаме още.

# 206
  • Там където е семейството ми
Здравейте.Моята щерка от сутринта капризничи.Млъква само тогава,когато започна да я разнасям на ръце. Sad
От два дни започнахме да правим опити за хранене със лъжичка.Долу горе се справяме за половин час,през който тя се изнервя.
Все още няма намерение да тръгва да пълзи. Simple Smile
Времето днес при нас е отвратително и не мога да я изведа. Sad

# 207
  • Пловдив
Здравейте!
Малчо спи цяла сутрин, след като ме направи на маймуна цяла нощ, но какво да го правиш и той се измъчи с тези зъби, а педито ми казва да не му давам нищо и да си излезнели самички.
 Имам питане - купих оризова каша на Нестле, но вкъщи видях, че трябва да се приготви с АМ. Дали може да приготви с вода само? Ако някой е опитвал моля да сподели опит

# 208
ивка - дааа, има такива дни. и ние сме в подобна фаза, но не й се вързвам много-много, че имам работа. но почти я свършвам, така че скоро ще си играем двечките.
анеле - аз всичко приготвям с вода. ам не съм купувала изобщо. не мисля да си развалям традицията  Joy

# 209
  • Gabrowo->Sofia
Диди, по-късно ще напиша и рецептата за сладкиша, а сега изчезвам да готвя обяд.
а не бързай, той Иван и без това не ми оставя време. и не седи сам, и не пълзи, и не се изправя, и зъби няма....ама тази сутрин след голямото сърдене спа 1 час в креватчето  #Crazy чудо невидяно
анеле, аз правя с вода кашата, дето трябва с АМ да се прави и после дребосъка суче

Общи условия

Активация на акаунт