ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 109
  • 874
  •   1
Отговори
# 150
Тъпо е това разделение. Предпочитам когато сами си създават лагери, съюзници, врагове и тн.

# 151
  • София
Май намерих къде са ги заметнали тоз път и къде е фермата на дядо Петко. Село Яребковица, планина Верила. Изоставено село с няколко махали. По последни данни през 2014 г. е имало само трима местни. До селото няма асфалтов път, само черен и няма ток.

# 152
  • Вестерос
Не са им различни от Алманаха. Казаха им по 3 периода, първа българска държава, народна република България и третото го забравих.

# 153
  • Разпиляна във въображението
Благодаря, пропуснала съм.

# 154
Гледах след 21.20. Ужасно ме дразни това разделение, кому е нужно?!?
Участниците са си като всеки път - различни и отговарящи на профила на  продукта - такива, които ще вдигат рейтинга, според И&А.

# 155
  • Асеновград
Да споделя и моите дразнители за сега.
1.Помака - тоя фред ли е да бръщолеви такива глупости , та макар и да са го накарали , смятам че човек трябва да мисли преди да си отваря устата и то по телевизия......цццц ,,Жива да не бях,,......
2.Също Христина и Радка - тези кухи лейки, също ме дразнят .
3.,,Хитлер,, тази не е сама , яко е хапе коня , смятам че ще ги влуди на останалите още в самото начало.

# 156
  • Буркина Фасо
1.Помака - тоя фред ли е да бръщолеви такива глупости , та макар и да са го накарали , смятам че човек трябва да мисли преди да си отваря устата и то по телевизия......цццц ,,Жива да не бях,,......
3.,,Хитлер,, тази не е сама , яко е хапе коня , смятам че ще ги влуди на останалите още в самото начало.
Фред ? ... Флинтстоун ???

# 157
# 158
  • Асеновград
Фред ? ... Флинтстоун ???

Ще се поправя ,,Наред,, , че с този червен шрифт и въпросителна ,ми вадиш очите.Ако е пак не правилно пиши ми.
Да не си помислят и други за Фред или Барни Флинстоун.

# 159
Тъпо е това разделение. Предпочитам когато сами си създават лагери, съюзници, врагове и тн.
Hands Plus1

# 160
   Във "Фермата" ме подразни, че всичко им дадоха на готово. Подразни ме, че емигрантите бяха предварително се уговорили да изберат Симеон. Те имаха време да се уговорят, когато Иван и Андрей развеждаха другия отбор да видят постройките.

Снощи ми дойде доста информация. Нито запомних повече имена, нито повече физиономии.

Подразни ме Нури с изказването си, че в българските земи не е имало турско робство, а е имало съжителство. Турците и българите са живеели задружно. Нали е помак. Това означава, че неговите прародители са били българи, но са били принудени да приемат исляма.

Също ме дразни Христина (ако не бъркам името й. Момичето със синия екип.). Много вика и кряка.

# 161
  • London
Първо имам усещане, че нарочно са избрали някои емигранти, визирам този Нури и истеричната жена на средна възраст - за да ни представят в лоша светлина като цяло хората навън.  Иначе няма да си кривя душата, симпатизирам на емигрантите..... така ги посрещнаха тукашните, че се питам гостоприемството кой е излъгал, че ни било силна черта? Вие ще гледате разрухата, защото видиш ли, защото сте си тръгнали я има..... май забравиха, че икономиката се крепи на едни емигрантски пари, доказано икономически и фактологически. На оня Гошо много му знае устата, но не е ясно колко данък плаща, а то с приноса в хазната се доказва приноса, не с приказки. Засега харесвам Симеон, бесарабската българка, момчето от Сащ, а от тукашните лекоатлетката и интелектуалеца от Шумен. Останалите засега са ми или антипатични или безразлични.

# 162
Аз не мисля че емигрантите се уговориха докато другите разглеждаха фермата.Те не знаеха нито какво е вътре, нито какво ще последва.Да имаше някаква уговорка, но тя стана вътре на масата , само с поглед.
И друго ми направи впечатление.Георги дето се тупаше по гърдите и ръсеше гръмки слова като чу какви ще са игрите взе да гледа..леко уплашено.

# 163
Има промо за понеделник:
http://fermata.btv.bg/video/videos/dvete-balgarii-vlizat-v-bitka … v-ponedelnik.html

Изтървах първите 10-15 мин. вчера и от темата разбрах за изказването на Нури, с което вече се вкара в списъка с дразнители. Много първоначално бих добавила и Христина /дето не разбирала хората, които си лягат навреме Joy. Е, сигурно това са хора като нас, дето работят от сутрин до вечер и са гроги след това/ и англичанката, която е с повечко самочувствие. Не съм запомнила имената още, отивам на сайта да разгледам подробно.
Определено са вкарали определени типажи, за да има сблъсъци, демек рейтинг.
И аз не съм съгласна с разединението, трябваше вътре да се сформира, а не предварително да е нагласено.

# 164
  • Варна
Най-анти ми е Христина, много е пренавита и с това викане за всяко нещо. А Нури може и да е прав, защото ако е било робство, може би нямаше да съществуваме сега. Не ме нападайте, разсъждавам си.

Общи условия

Активация на акаунт