ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 108
  • 874
  •   1
Отговори
# 165
  • London
Те и негрите са били роби в далеч по-тежка форма, но гледам си съществуват. Индианците и те....макар и в резервати, хората в Латинска Америка - заробени от испанската империя и те си съществуват. Нури пропагандира нещо, което го е чул от някои историци на новото време, които искат да пренапишат историята, нека си има мнението човека, не ми пречи, ама в национален ефир в патриотично предаване в прайм тайма в твоята визитка кой те бие аланколу през устата???? Сам си резна квитанциите или разчита на вота на ДПС избирателя, нямам идея....накрая зрителя решава и трябва да си обран. На мен лично религиозни неща като килимчета, молитви и чудеса не ми се гледат, ако може това да се спести ще е най-добре.

Та съществуваме, защото всеки тайно и у дома е запазил и съхранил  българщината....., който е искал удобен живот и спокойствие е приел турската вяра, като предците на този Нури. Тоест той носи семка на страхливци поне според мен. Та мълчанието в такъв случай е най-удачно, а не перчене и пренаписване на историята.

# 166
Аз пък съм горе-долу доволен от началото.Начало като начало.То е от ясно по ясно, че във визитките, които са ми крайно скучни, ги карат да преовеличават.До този момент емигрантите категорично са ми по-симпатични, с изключение може би на близначките и Нури.Нури от сега ме напряга.Вече гледахме един път Мустафа, че е нужно втори път.Не можаха ли да изберът един нормален мюсюлманин като толкова искат такъв в предаването...?Това с 5 пъти дневното молене и натякването че всички сме равни ми идва в повече."Селският бек", както го наричате тук, за сега ме радва.Стойка е,може да има емоции с него,за разлика например от Александър.Христина ми е крайно неприятна.Тя ми е някаква крастоска между Йори от Сървайвър и Виолета от миналия сезон.Може и да ме опровергае, но не вярвам.

# 167
Умишлено не гледам визитките, тъй като ме дразни как всички и се правят на интересни и рецитират  клишета по сценарий.  Tired
Не ми хареса и на мен разделението. Според мен така ще си отиде до края и участниците от двата отбора ще се гонят до дупка дори и след "обединението".
По обективни причини за сега ще подкрепям отбора на емигрантите.  Peace На дуела в неделя съм за Симеон. Младежът със засуканите мустаци ми идва прекалено пренавит патриотично и ме дразни.

# 168
  Съгласна съм с La Catrala.

Харесва ми също онзи умен човек, който се представи, че е интровертен тип човек. Мисля че беше от Шумен.

Онази жена, която живее в Лондон и мъжът й има строителна фирма, много противна ми е. Тя мисли, че е голяма работа. Мисля че я наричат Хитлер, ако не се лъжа. Не знам защо е влязла в това предаване, като живее в Лондон в апартамент палат.

Също ме дразни разделението между емигранти и нашенци. Не е честно.

# 169
  • London
Той и Волен Сидеров беше пренавит патриотично, ама това не му попречи да ни обере патриотично за да си почива в Куба и Париж в 5 звездни хотели. Бог да ни пази от патриоти както се казва.

А тази от Лондон имам подозрение, че е от тези нашенци дето залъгват българи осигурявайки им в този апартамент срещу наем на стая и работа в т.нар измислена фирмичка където им плащат на 4ерно и под разумната за тази работа заплата и така си плащат моргиджа на гърба на хората. Масово са такива нещастници.....ама и хората дето им се връзват са виновни, че ги хрантутят.

# 170
  • Другата България
Привет, банда, привет, фермери! Hug Heart Eyes
Всички познати муцуни са тук, радвам се да ви видя и чета, ъФ корс!
За мое съжаление този сезон няма да имам възможност да го следя редовно, дори почти никак, затова ще се опитам да следя поне вас и да се информирам за това какво се случва. Отсега се извинявам за въпросите, които ще задавам, но работата на смени е кофти и ще ми е трудно да наваксвам с всичко, още повече че от вторник започва и "Откраднат живот", на който също съм фен и ще го следя и него.
Та да дам и аз своите пет цента за снощи - с уговорката, че нищо не съм гледала, само съм ви прочела и разгледала визитките на участниците в сайта.
Не ми харесва изкуственото разделение, наложено от продукцията. Достатъчно време имат сами да си изградят лагери и групи, това насаждане още от началото на наши и ваши ми идва ту мач. Имаше го в миналия сезон, не им донесе особена популярност, сега отново наблягат на него...повече негативи ще им донесе според мен.
Хитлер от Лондон с конете ми е първия фаворит за изгонване, както и ром-ЪТ от Филиповци. Смятам, че Нури ще се позадържи, помним колко напред стигна Мустафа. От жените симпатизирам на Милена и бесарабската българка, а от мъжете на Калоян и Симеон. Митко ми е интересен, а и ми е почти градски Grinning. Гергана /мдаа, "Зора-та" е от честен труд стартирала, тъй де/ също ще ми е интересна като модел на поведение. Двете близначки...не мога да кажа, май ще са като Анита от миналия сезон...ще видим.
Чета за промени в регламента и изборът на фермер на седмицата...дано този сезон не се пребие участник, че на сеир се залага с тези игри, а някои от тях са направо опасни.
И някой знае ли кой ще е този супер-дупер известен любимец, който ще влезе като 22 ри участник? Thinking

# 171

И някой знае ли кой ще е този супер-дупер известен любимец, който ще влезе като 22 ри участник? Thinking

Йордан Йовчев - гимнастика

# 172
  • Другата България
А, аз за него бях чела, значи за това става въпрос.
Ясно, благодаря ти. Hug

# 173
Не се палЕте чак толкова на изказването на Нури. Казал е това, което е трябвало да каже. Провокация по опосумски.  Tired  ooooh!

Обичам Данчо Йовчев! Дано да не ни разочарова.

# 174
  • Sofia
Един малко страничен въпрос - Анита от миналия сезон я мернах в София ден и нощ по Нова - греша ли?

# 175
Познавам Георги лично. Умно и интелигентно момче е, не съм го усещала да е толкова краен и вчерашното му поведение леко ме изненада. Не разбирам защо се изказа така, като 80% от семейстото му наистина е навън и живее с честен труд и пот на челото. Ако не друго, поне близките си ако не разбира, не знам. Искам да се покаже какъв е, но той от началото тръгна с рогата и не знам дали това ще му донесе успех. И все пак му стискам палци в Понеделник и се надявам да не прекали с приказките пак. От другите Симеон ми е симпатичен, както и Нина. Ще ги видим от сега нататък. Ще гледам и коментирам с интерес!

# 176
  • Другата България
Не се палЕте чак толкова на изказването на Нури. Казал е това, което е трябвало да каже. Провокация по опосумски.  Tired  ooooh!
И аз това си помислих.

# 177
Леле, в какво състояние е фермата...Кога е снимано? Рапицата е жълта, а доматите вързали, тиквички дадоха 🤔

# 178
  • ВАРНА
Леле, в какво състояние е фермата...Кога е снимано? Рапицата е жълта, а доматите вързали, тиквички дадоха 🤔

Като всяка година 30-31 Юли почват снимките - за да могат да свършат до 25-27 октомври най-късно снимането.
Записите които ще гледаме са винаги отпреди 5 седмици .

# 179
На кадрите с каруцата се виждаха жълтите ниви, няма как това да е края на юли

Общи условия

Активация на акаунт