ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 465
  • 874
  •   1
Отговори
# 600
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
newsm78 Не е само до изразни средства, не знам....комплексно е, но много си е повярвал. Не харесвам такива хора, и силно се надявам да се запознае с ратайството съвсем скоро, дори и да не отиде на дуел. Всъщност прогнозирам да го гледаме доста време именно поради това, че никой няма да смее да го изпрати на дуел след видяното на отминалия.

Като нищо може и да си е повярвал повече след дуела, няма да е първият.  Laughing Въпреки че на самия дуел Симеон беше този, който демонстрира изключително високо самочувствие, докато Георги беше доста по-обран. За изразяването визирах по-скоро ситуацията, в която ги помоли/покани да седнат на масата, а една голяма група отиде да се опитва да запали огън. Ами невъзпитано е, дори да не беше насочено към фермера на седмицата. Но той вместо да каже "Хора, дайте да ядем всички заедно, като семейство", започна с "Тази седмица аз ще коля, аз ще беся, моя си е, не я давам на никого" и пр. Нещо сходно се получи и при случката с русенското варено.

# 601
  • Другата България
Не знам какво е станало с русенското варено, но за другото съм съгласна с теб. Peace
В дуел с една жена, където битките не са особено силови има голяма вероятност Георги да си замине. Видяхме го, че на всичко за което се иска малко мозък отстъпи на Симеон. Нямаше логична идея за подредба на дървата, Алманаха....
Смея да твърдя, че битките и за жените са си доста силови, и мисля, че няма вероятност на дуел да се изправят мъж срещу жена. Дуелите са или жена-жена, или мъж-мъж.

# 602
Не го защитавам Георги, но на Алманаха и двамата не знаеха и Симеон би на чист късмет. Същото беше с късмета и на картите. Нареждането на Георги беше доста по-логично в интерес на истината, другото беше игра на късмет и шано.

# 603
Или някой му е промил мозъка. Повечето хора са наясно какво става в помашките региони  последните години и как върви екстремистка ислямизация с пари от Турция и Саудитска Арабия. Нури е точно плод на това явление. До онзи ден освен тютюнът друго не го е интересувало, сега стана много вещ по история. 
Абсолютно.Нури е 46г.Учил е историята по времето когато съм я учила и аз и когато си беше турско робство и то доста добре описано, с всичките му жестокости.
Сега според него не е така и ми изтъква някакви удобни за него учебници.
Яко са му промили и най вече ислямизирали мозъка.А най вече така му е удобно на него и подобните му.
Интересно ми е как ще обясни кръвния данък и еничарите.

# 604
Георги се е взел много на сериозно май. На комсомолски секретар прилича-винаги знае кое е  най-добро за другите.

Нури е промит мозък с няколко заучени изречения от новите проповедници.  Но такива дето не си задават само определени въпроси подхвърлени за домашно са по-лесни за закачане. А да ''откачиш'' такава посадена идея вече почти не възможно. Иначе си личи, че е добър и работлив човек.

# 605
  • London
На даден етап ще има и мъж/жена дуели най-вероятно. Виолета беше с емблематична битка миналата година срещу Алек.

И според мен Нури като изключим килимчето му и историята.....е именно работлив и не лош човек. Даже смятам, че има и умения в пъти повече от останалите участници що се касае за Ферма и дуели, но тази моя приумица тепърва ще видим дали е вярна.

Георги ме дразни, първо лае във визитката, после дава заден....и водещите го изловиха. По аванса за довечера гледам пак е дал напред с рогата и подхваща наново емигрантите.

# 606
Роман доста ми напомня за Любо от Къртицата 1, в която той победи.Дори интонацията им е подобна.И Любо беше представен като сваляч и глуповат, но излезе супер интелигентен пич и стана фаворит на всички.Много интересен образ ми е Роман, дано се задържи с това поведение повечко време.Избухването на Георги снощи както някой каза си беше чиста комплексарщина.

# 607
  • София
Аз също съм със смесени чувства към Нури - да, очевидно мозъкът му е промит. Обаче ми се струва, че е кротък, не е злобен и е работлив. Дано подходят към него с разбиране и се опитат да му разкажат това-онова, а да не го нападат.

# 608
  • ВАРНА
Как успяхте за три дни да им запомните имената? 
 С изключения на талибана нюргюн  всички други - трудно се помнят.

# 609
  • Другата България
На даден етап ще има и мъж/жена дуели най-вероятно. Виолета беше с емблематична битка миналата година срещу Алек.
До тук във всички сезони не е имало такъв дуел, не са споменали и да са променили регламента.
Алек vs Виолета беше на финала на сезона, и то просто защото такива участници бяха останали накрая.
Не е и справедливо поне според мен да има такива дуели.
Той Георги ако добута до финал....

# 610
  • София
Роман доста ми напомня за Любо от Къртицата 1, в която той победи.Дори интонацията им е подобна.И Любо беше представен като сваляч и глуповат, но излезе супер интелигентен пич и стана фаворит на всички.Много интересен образ ми е Роман, дано се задържи с това поведение повечко време.Избухването на Георги снощи както някой каза си беше чиста комплексарщина.
И на мен ми е интересен.След убийственото му представяне с визитката ме изненада с инициативата си да сглоби пейка за двете дами.Освен това доколкото помня той строи сцени и се мести постоянно,от което следва,че е адапативен,умее да работи в екип и да върши работа за единица време.Обран е,веднага тръгна без да се обяснява след сръчкването от Нури.Любо успя да се сдуши с Рут и това много му помогна чисто стратегически,а Роман не виждам с кой на този етап би бил успешен тандем,но спечели девойките,което си е плюс.
Колкото до Георги най-после се сетих на кого ми прилича с това темерутско изражение-на Слави Трифонов.Simple Smile

# 611
  • Другата България
........Роман не виждам с кой на този етап би бил успешен тандем.....
С близначките може би.

# 612
  • София
Бях забравила, но след избора на Симеон за дуелист, доста се зачудих защо не избраха Роман. Той точно работи физически труд, продължително време през деня и със сигурност е доста издържлив. Смятам, че той има шанс да победи Георги в дуел.

# 613
  • London
Ако може, то добре се маскира....има бейби фейс и някак е трудно да го вземеш за сериозен противник, но може и да е търсена от него заблуда

# 614
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
До тук във всички сезони не е имало такъв дуел, не са споменали и да са променили регламента.
Алек vs Виолета беше на финала на сезона, и то просто защото такива участници бяха останали накрая.
Не е и справедливо поне според мен да има такива дуели.
Точно - онзи дуел беше прецедент, не помня вече какво точно го наложи.  Peace

Жълто цвете, може би ги подведе това, че Симеон тренира редовно, а и изглежда по-якичък, докато Роман май анонсира влизането си с желанието за купон. Това са само предположения де, не гледах внимателно визитките и не съм наясно на кого какво му е заниманието.

Общи условия

Активация на акаунт