ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 463
  • 874
  •   1
Отговори
# 615
  • London
В чужди формати съм гледала доста дуели мъж/жена.

# 616
  • Sofia
Аз също съм със смесени чувства към Нури - да, очевидно мозъкът му е промит. Обаче ми се струва, че е кротък, не е злобен и е работлив. Дано подходят към него с разбиране и се опитат да му разкажат това-онова, а да не го нападат.
Смятам,че каквото и да се опитат да му разкажат на Нури,няма да му променят мисленето.Човекът чува само това,което иска да чуе.Не изглежда да е лош,ама и на мен ми вдигна кръвнот снощи.Значи,"които били изклани,изклани...,другите получили права да живеят" и вече започнали да съжителстват... ooooh!Макар че по едно време взе малко на заден да дава-е,имало било робство,ама имало и съжителство...

Иначе играта вчера вярно си беше голям резил.Очаквах Нина да има доста повече знания,ама не...
От тукашните,добре че Радка /не мога да повярвам,че го казвам  Whistling/ даде някой и друг верен отговор,та да запишат някоя точка.Макар че,реално погледнато,емигрантите  си бяха с човек повече.Какво значи,ще играят двете близначки,ама като една  ThinkingДвама човека са си двама човека,независимо,че дават един отговор.Едно е,едната да играе от името на двете,съвсем друго-да играят едновременно.

Между другото,Данчо Йовчев до края ли ще седи,че май съм пропуснала?
И това ново правило да имунизира някого за ратайство,че чак и за дуел,голяма глупост ми се струва.
Ако ще има имунизирани,нека сами си печелят имунитетите.Иначе доста нагласени може да се получат нещата.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2018, 18:54 от avi10

# 617
  • Другата България
До тук във всички сезони не е имало такъв дуел, не са споменали и да са променили регламента.
Алек vs Виолета беше на финала на сезона, и то просто защото такива участници бяха останали накрая.
Не е и справедливо поне според мен да има такива дуели.
Точно - онзи дуел беше прецедент, не помня вече какво точно го наложи.  Peace
Ами да ме поправи някой ако греша, но бяха останали Валерия, Елена, Виолета и Алек.
Яни и Калоян вече бяха финалисти.
И от тях четиримата трябваше да се излъчат другите двама финалисти, чрез два дуела.
Съответно теглиха чоп, Елена се "даде" на Валерия, а Виолета отнесе Алек като куцо пиле домат. smile3532
В чужди формати съм гледала доста дуели мъж/жена.
Сега коментираме български формат, в който не е имало такива дуели.

# 618
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами да ме поправи някой ако греша, но бяха останали Валерия, Елена, Виолета и Алек.
Яни и Калоян вече бяха финалисти.
И от тях четиримата трябваше да се излъчат другите двама финалисти, чрез два дуела.
Съответно теглиха чоп, Елена се "даде" на Валерия, а Виолета отнесе Алек като куцо пиле домат. smile3532
Не, никак не грешиш, точно така си беше.  Hug Просто не мога да се сетя по каква причина така се стекоха нещата, че да останат три жени с един мъж.  Blush В предишните сезони го нямаше този касуз.

# 619
  • Другата България
 Laughing Ами мъжете просто се бяха отстранили вече един друг и беше останал само най-достойния представител на мъжката част - Алек Сълзата.
Яни и Калоян не ги броя.

# 620
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Вярно, че така беше.  Laughing Любимият ми момент на instant karma. Mr. Green

# 621
  • Разпиляна във въображението
Доколкото разбрах Йовчев ще остане 4 седмици. След това продукцията ще взема решенията вместо него, или поне за трети кандидат фермер на седмицата.

# 622
  • Sofia
Аа,ясно.
Мерси,Miriel  Hug

# 623
А какво ще да рече трети кандидат фермер на седмицата? първи и втори са дуелистите, нали така?

# 624
А какво ще да рече трети кандидат фермер на седмицата? първи и втори са дуелистите, нали така?

Първият е победителят от дуела, вторият се избира от отпадналия участник, а третият на първо време от Данчо, след това и аз не знам как. Поне аз така разбрах.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2018, 19:42 от H0uSse_Baby

# 625

Първият е победителя от дуела, вторият се избира от отпадналия участник, а третият на първо време от Данчо, след това и аз не знам как. Поне аз така разбрах.
Точно.И май ще се провежда игра която ще определи кой от тримата ще е фермер.
Така ще е по интересно защото няма да се определя от симпатии и близки отношения с отпадналия.

# 626
  • London

Първият е победителя от дуела, вторият се избира от отпадналия участник, а третият на първо време от Данчо, след това и аз не знам как. Поне аз така разбрах.
Точно.И май ще се провежда игра която ще определи кой от тримата ще е фермер.
Така ще е по интересно защото няма да се определя от симпатии и близки отношения с отпадналия.

Определено, само не съм убедена, че ако продуцентите ще посочват един служебно, дали ще е честно. Беше хубаво зрителите да го правим чрез лайкове във Фейсбук примерно или нещо подобно, но за жалост се гледа на запис и няма как да стане.

# 627
Роман доста ми напомня за Любо от Къртицата 1, в която той победи.Дори интонацията им е подобна.И Любо беше представен като сваляч и глуповат..

Сваляч - да,глуповат - в никакъв случай.В спорове всички ги слагаше на мястото им точно с по едно изречение.Имаше стратедия,следваше си я до края - и спечели.

# 628
  • Буркина Фасо
тия не могат ли да сгъстят боба с малко брашно ?
май с храната започват и дразгите Laughing

# 629
тия не могат ли да сгъстят боба с малко брашно ?
май с храната започват и дразгите Laughing

Друг е въпроса дали имат Grinning

Общи условия

Активация на акаунт