ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 462
  • 874
  •   1
Отговори
# 630
Нина ми е много изкуствена. Ще падат маските малко по малко.... Харесвам Лили - непринудена, интелигентна, талантлива.

# 631
  • Буркина Фасо
тия не могат ли да сгъстят боба с малко брашно ?
май с храната започват и дразгите Laughing

Друг е въпроса дали имат Grinning
ако е за брашно - да, имат. всеки ден се мели брашно на мелницата.

# 632
  • Вестерос
Лили много ми харесва!

# 633
  • Mediterraneo
Георги заприказва толкова глупости, че чак мен ме хвана срам. Но не от това, че съм напуснала родината си, а, че в нея има хора, които мислят по този начин.
Лекувам зъбите си в чужбина, ако Караньотов ще го успокои това.

# 634
Христина ли се е захлупила на масата.
Оффф Гого с тия високопарни слова, клиширани до безобразие не го издържам вече.

# 635
  • Вестерос
Георги беше до някъде прав.

# 636
Тарталета, там където живееш сигурно няма хора с подобно и по-екстремно дори мислене? Аристократ до интелектуалец.... Георги казва истини, които не се харесват на емигрантите по принцип. Метафората с къщата беше много подходяща. Ти кое точно реши, че чак е срамно?

# 637
Това разделение и тези спорове са толкова излишни. Целият цивилизован свят се глобализира и всеки си ходи където си иска. Тези остарели разбирания тип 20-ти век, че трябва да се родя и да умра на едно и също място не съответстват на съвременния свят . Който му е добре в България да си живее там, но да не търсят сметка на тези които не мислят така.

# 638
Христина да не беше пияна, та дремеше на масата.

# 639
  • София
Избраха ли втори дуелист

# 640
  • Буркина Фасо
Избраха ли втори дуелист
аха

# 641
  • Вестерос
Да, Гергана

# 642
Горската не би чистила за нищо на света ГРЪЦКИ гъзове...ми бърши английски,италиански и прочие...аман от тъпоъгълници,като че ли някой насила я кара..кой знае колко гъзове и то горски бърше,но нали са български...ай сиктир бе....

# 643
  • Вестерос
Горската е в България, има си бизнес, не бърши никакви дупища. И откъде измисли английски и италиански? Каза, че е гледала баби и дядовци в България преди.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт