ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 457
  • 874
  •   1
Отговори
# 645
Георги започна да дразни,победи на дуел и се взе за за голям Шеф.Пръска акъли и проповядва кое е правилно и грешно.Смешко.
От всичко казано,да го питам него защо чакат на българите в чужбина да се приберат,за да оправят държавата? Тези,които са там защо мързелуват и само мрънкат и търсят вина в другите?Какво е направил Георги за държавата,какво е изградил(че има претенции,че другите са били отишли на готово),освен да плюе по емигрантите?

Каранйотов с неговия коментар,че емигрантите били роби ме загуби и никога повече не бих му симпатизирала.
Не очаквах Гери на дуел.

# 646
  • Вестерос
Не всички, които сме тук мързелуваме и мрънкаме...

# 647
  • Mediterraneo
Срамно е, че млади хора могат да имат подобно вдървено мислене. Като искаш оправена държава, запретни се и я оправи, смешнико! Не чакай някой да се върне от чужбина и да ти я оправя! Изобщо смешно и тъпо е да се опитваш, подчертавам, опитваш, да вменяваш някаква вина! Аз виновна, че съм емигрант, не се чувствам. Имам родина- мащеха и тя винаги ще е такава за мен. Независимо, че на Георги не му харесва.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2018, 23:03 от Тарталета

# 648
  • Вестерос
Според мен основната му теза беше, че много бягат, вместо да останат и се потрудят да се промени нещо.

# 649
Милено,а тебе не те ли унизяват в българия бе жено....и с какво се бориш в българия....режеш дърва и псуваш,но на паветата хич те няма само ..рапорт приет и рапорт даден сте....както се казва голям залък хапни,но голяма дума не казвай....Георги не си изсипвай комплексите в/у хората емигранти...мнооого си зле чедооо ама много....кой ли се мъчиш да убедиш ....

# 650
  • Вестерос
Димитра,защо им говориш все едно пишат в темата и дават отчет? България с малка буква да пишеш е супер обиждащо..

# 651
  • Sofia
Кога ще е двубоя?

# 652
Иво кви зъби бе...аз поне никога няма да си оправя зъбите в бегето...да те информирам зъбките си ги лекувам в чужбина,но ти къде ги ликуваш я кажи......е тия ме отвратиха..седнали да мрънкат,а не виждат,че в бегето мъжете са пълен отврат..жените са тез които са на площадите,а мъжете в кръчмите и кво да се върна и да ви подхвана от кръчмите,че белким се събудите....що глупости чух не е вярно за една вечер..били сме роби,а той на бял кон ли е...

# 653
  • Mediterraneo
Според мен основната му теза беше, че много бягат, вместо да останат и се потрудят да се промени нещо.
Ами аз не искам да влагам повече от живота си в борба с вятърни мелници. Държавата съм я писала бегала, да му мислят оставащите. На мен наистина изобщо не ми пука.

# 654
Георги се настрои срещу емигрантите от минута първа.
Дразни ме че се държи и говори сякаш те са виновни че в тая държава не върви и че видиш ли ако се върнат ще цъфнем , та ще вържем.
Ами всеки един си знае защо е емигрирал.Както му каза Симо не е в обувките на никой  от тях.

# 655
  • Вестерос
Всеки е свободен да му пука или не , иначе и на мен не ми пука кой как живее извън България.

# 656
На Георги мисля баща му е в чужбина, така че и той има някакви наблюдения върху емигрантския живот и как емигрантите се променят... Заради това има и лично отношение към темата.
Айде спрете се да подскачате като ощипани моми.

# 657
Тъкмо щях да отбележа, че Христина прилича на дъщерята на Караньотов, и те са го отбелязали. Имат външна прилика

# 658
тия не могат ли да сгъстят боба с малко брашно ?
май с храната започват и дразгите Laughing

или никога не са яли манастирска боб чорба.....

# 659
Някои емигранти искат да се върнат, но е доста трудно да си намериш работа в по-малките населени места. Тази тема за емигранти и останали я има само в България.

Общи условия

Активация на акаунт