ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 420
  • 874
  •   1
Отговори
# 720
Не че Гери ми е много симпатична, но някак ще се зарадвам, ако победи в дуела. И то не за друго, ами защото Росица я избра като най-слаб участник, поне така изглежда, точно щото има нещо кифленско в нея. Simple Smile
А Роси ме подразни малко, че даваше зор на Сашо да не изпипва толкова нещата. Аз съм точно като Сашо - и в работата, и в странични занимания, всичко трябва да е изпипано. Simple Smile

Оо, забравих да споделя една простотия - вчера Радка беше гримирана и ми заприлича на Бой Джордж. Satisfied

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 15:38 от Ензим

# 721
  • Другата България
Оо, забравих да споделя една простотия - вчера Радка беше гримирана и ми заприлича на Бой Джордж. Satisfied
hahaha
Тъкмо че се чудех на кого ми заприлича с този размазан грим, изобщо не направих връзка.
Тя и ХриситУ  беше гримирана сякаш.

# 722
  • London
На мен Гергана не ми кифлее в интерес на истината, даже мога да кажа, че визуално ми харесва най-много в предаването. Просто е типа красота, който харесвам.....и го няма онова отвращение в мига в който си отвори устата, както при Христина, при нея има нещо жабешко в захапка, уста, за гласа и маниера на невъзпитана сополана от махалата няма дори да се спирам. Та Гери ми е по-приятна от Росица, нищо че съм за отбор емигранти, спокойно ще мина и без Хитлер.

Дам, видях я брадата на Гошо....не знайно защо ми беше убягнала в представи и спомени за образа му. Та значи директно се стреми към образа на Ботев.....хах.

# 723
И на мене Гергана външно най-много ми харесва от жените. Не харесвам изкуствени мигли, въобще - нищо изкуствено не харесвам, но тя си е хубава сигурно и без тях. А от мъжете... не знам, никой не е мой тип, но май Гошко ми е най-симпатичен. Simple Smile
На Хриси се моля да не ми се налага да ѝ правя фронталните зъби, че... уеуе-мауе... Simple Smile

# 724
  • тук и там
За сега най-неприятни за мен се очертават да бъдат-Георги и Христина,от отбора на емигрантите -Роман.Не знам по сценарий ли е това провокативно поведение към българите-емигранти от страна на Георги или е стратегия със която да спечели подкрепата на хората във Бг,но за мен показва твърде ограничено мислене..Предвид знанията му по история,направо  не знам как има самочувствие да говори за Германия и възстановяването и след войната...Повярва си твърде много след първият двубой. Да,физически е силен и издръжлив,но нека не забравяме и че беше втори-това за мен дава известно предимство.Обаче,както казах по история се оказа гола вода.Тоест,ако има игри,при които са нужни знания-не го виждам..

Христина -твърде емоционална  и агресивна.От към интелект-зле са нещата ,и тя го знае...За това е агресивна и първична,тя няма на какво друго да разчита,освен на бабитлъка си и за това и тя още от самото начало гледа да вземе страха на другите,въпреки че не е влизала все още в битка.

Роман..Отборната игра се оказа че не е за него.Определям го като слабото им звено.Силен изглежда физически,жалко...На мен лично,снощи ми изглеждаше като пълен глупак..Пък знам ли,може целта да е да се хареса -не само на Гергана,а и на целият отбор.

Нури прави каквото трябва,тоест-върши работа-но не мисля също че се чувства като част от отбора на емигрантите.Мисля че играе само за себе си,не е от нито един отбор ,все пак и двата отбора са на българи.Той е български гражданин,ама българин не е ..

Двата отбора не са равнопоставени от самото начало.Един Роман и Симеон могат да разчитат на физическа сила. Роман обаче вече залитна и някак показа че на него не може да се разчита в отборната игра също,действа си човека по симпатии.Останалите-жени и един хилав младеж.И Нури-но както казах,той си играе винаги за себе си също..

Тази вечер съм за Росица.Изглежда здрава и якичка, ще бъде полезна за отбора, според мен .

# 725
И на мен нещо Георги ми става неприятен.Да беше по добър в дуела но да не забравяме  че и Ивайло много му помогна с напътствия.
За Христина е ясно.

# 726
  • Другата България
Тази вечер съм за Росица.Изглежда здрава и якичка, ще бъде полезна за отбора, според мен .
Тази вечер няма двубой, в неделя е.
Гергана има и предимството да си нареди игрите, което не е малко.
Дано да го направи по правилния начин - за нея. Но аз ще "викам" за Росица.
Визуално вече казах май - от жените Нина най-много ми допада, от мъжете - никой. Симеон като че ли... newsm78
Най-симпатично ми е момчето от САЩ, глас не му се чува на това дете.

# 727
  • София
Kaisia, какво означава, че и двата отбора са на българи, а Нури не е? Доста тъпо изказване.
По тая логика бесарабката и Цветан също не са българи, така ли? Заради религията ли не са българи? Изумявате ме понякога, честно.

# 728
  • тук и там
.
Kaisia, какво означава, че и двата отбора са на българи, а Нури не е? Доста тъпо изказване.
По тая логика бесарабката и Цветан също не са българи, така ли? Заради религията ли не са българи? Изумявате ме понякога, честно.

Аз няма значение какви мисля, по-важно е той как се самоопределя .Човекът е  помак,и като такъв се самоопределя.
"Помаците имат българско, помашко, турско, македонско и албанско самосъзнание".
Предвид изявленията му за "съжителството",не знам той самият със какво самосъзнание.

Аз лично мисля че е добър ,съвестен и работлив човек и нямам абсолютно нищо против него..Ама и да се правим на ощипани, и да кажем че всички в България  са етнически българи и със българско самосъзнание..

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 16:56 от Kaisia

# 729
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен чисто визуално най-симпатични са ми Нина и Гергана, но се опасявам, че само с това ще си останат. От мъжете никой не ми допада визуално.  Blush Разсъжденията на Георги по отношение на емигрантите са наистина много ограничени и тесногръди.
Симеон също ме изненада със странното си включване за децата - съжалявал, че не бил направил деца на 20, защото така щял да има повече години да им се радва. То децата защото са само и единствено едната гола радост... Дано като се родят да не забрави да им поръча да се възпроизведат още на 17-18, че да има повече време и с внуците си.  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 16:50 от Reinа

# 730
  • София
Това, че мозъкът на Нури е промит, е друг въпрос, направи ми впечатление твоето изказване, твоето възприятие на нещата (а и не само твоето), как и двата отбора били на българи, а видиш ли той - не.

По тая логика днешното поколение деца, които са в училище и не познават историята на държавата, не могат да посочат елементарни дати и събития, като какви трябва да ги определяме? Нури е заблуден, а те - незнаещи. Някак си не е ли едно и също? И в двата случая участниците са невежи, обаче едните са "българи", а другите - не?!?

# 731
  • тук и там
Ами аз си нямам на идея как се самоопределят хората ..Аз се самоопределям като етническа българка със българско самосъзнание.

Във България има и  хора със други вероизповедания,има малцинства-български турци, роми,помаци, и т.н. Не мисля че  вероизповеданието е основното,а самите те като какви се самоопределят и чувстват.Човекът си е помак и е със такова самосъзнание,поне от демонстрираното до сега. И да-аз нямам нищо против тях,но малко или много те са затворено общество.Има си села със предимно помашко население,райони със такова.там те си живеят и работят ,имат си техни традиции, женят се помежду си и т.н.В такъв смисъл го казах че не е част от отбора.Пък и това виждам като поведение от Нури.Работи си там,прави нещо-но някак затворен и в страни си стои.

# 732
Ами аз имам колежки помакини.Никога не са твърдели че са друго  освен българки, макар да казват че са помаци.

Но пак от тях съм чула че има такива като Нури на които им се плаща за подобен вид пропаганда
Та не се знае Нури какво точно познания и цели има.

# 733
  • London
Нури не е слаб играч, той ще е от голяма полза за отбора си според мен. Роман, подозирам, че е скрита лимонка…..прави се на завеян ама очите му играят, но не за жени, а за финала.

Симеон и мен ме изненада с това за децата. Да не вземат с някоя още във Фермата да се погрижат по този въпрос? Хихи….

# 734
  • София
А,и за Цветан щях да пиша..Ми не знам как ще промени мнението за циганите,като до сега си се държи баш като циганин. Не съм изненада ,ама хич...Дават го на тИлИвизора,и разбира се-той даде заявка за политиката.Нищо чудно да го видим и него скоро депутат...Като онзи от Биг Брадър..

Извинявай, Кайсия, ще използвам мнението си, за да кажа нещо, но не го смятай за лична нападка  Peace
Когато мислим така, циганите никога няма да се интегрират.
Няма нужда циганинът да мисли и действа като българин. Необходимо е само да мисли и действа като БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН - да спазва реда и закона, да работи, да си плаща данъците, да си праща децата в българско училище и да държи те да говорят български, той самият да говори и пише на български.
Това като цяло е проблем за интеграцията на всякакви различни хора в България. Ние искаме всички да ги сложим в един калъп, а това няма как да стане. Циганите да си бъдат цигани, обаче да имат същите права и задължения като българските граждани. Пък че мислел като циганин, говорел като циганин и действал като циганин, ами Ок. Той си е роден такъв. Когато си спазва задълженията, ако иска да се обяви и за марсианец. Все тая.

Има един участник, на когото нито му се чува гласа, нито го показват, нито пък водещите го коментират по някакъв начин - Митко Тимчев.

Общи условия

Активация на акаунт