На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 18

• 126 448
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, на 22.09 ще пътувам до Одрин, някой може ли да услужи с карта за отстъпка за магазин КИПА. Последният път когато бях там, имаше доста намалени цени, но намалените цени бяха валидни само със карта. От Варна съм...
Ще ви пиша номер на ЛС - показвате го само на касата.

# 226
  • Пловдив
В Дайхман същата ли е стоката както тук в България?
Според мен Не ,но по запознати могат да кажат .
Аз модели ,който видях там не съм ги виждала в БГ.

# 227
  • Пловдив
Здравейте, на 22.09 ще пътувам до Одрин, някой може ли да услужи с карта за отстъпка за магазин КИПА. Последният път когато бях там, имаше доста намалени цени, но намалените цени бяха валидни само със карта. От Варна съм...
На касата като си поискате ще ви дадат карта.
На нас ни казаха ,че важи само 3 месеца.
От Пловдив съм иначе на драго сърце бих ви я дала за покупки .

# 228
  • до най-прекрасния мъж
Повечето магазини имат онлайн версии, може да видите какво се предлага като асортимент.
Това е на Дайхман: https://www.deichmann.com/TR/tr/shop/welcome.html?adword=google% … AYASAAEgK0rfD_BwE

# 229
Аз нямах карта, поисках на касата и ми дадоха, евтина е. Тоест, по - евтино от това да дойдеш до моя дом, да вземеш картата и после да ми я връщаш.

# 230
Здравей те в момента съм на почивка в едно село на 50 км от кушадаса, има вечерен пазар не много голям ама има. Искам да ви попитам в Одрин по евтени ли са спортните екипи от тук си взех екип на адидас за 90 лири как са цените там?

# 231
  • до най-прекрасния мъж
Аз нямах карта, поисках на касата и ми дадоха, евтина е. Тоест, по - евтино от това да дойдеш до моя дом, да вземеш картата и после да ми я връщаш.

Или в пари - около 40 ст. струва картата - 1.5 лира. Друг е въпросът, че не винаги има. На нас в Мигрос в Ераста ни отказаха през пролетта. Нямало карти и толкова. Хубаво, че се набутах само с един зехтин и едно олио. Едно момиче се опита да ми обясни нещо, но не я разбрах. С моя турски гладна няма да остана, ама почти нищо не схващам, като ми говорят.

# 232
  • Varna
В Кипа-та, никога не са ни отказвали карта.
Виж в Мигрос-а, друга работа.
Бях писала когато април месец бях в Одрин, за картите в Мигрос.
Понеже бяхме в Ераста и решихме да видим какво можем да купим от Мигрос.
На нас не ни дадоха, на жената преди нас обаче дадоха. Колежка на касиерката
стоеше до нея и донесе карта от съседната каса. На нас обаче не ни дадоха.
Като си платих покупките, отидох нарочно до другата каса да видя дали има карти.
Имаше пред касовият апарат.
В Кипа, никога, ама никога не са ни отказвали карта.

Домашен зехтин и аз си купих от пазара който знаем като петъчен. Но ние бяхме
в понеделник. А в понеделник както съм ви писала този пазар става голям пазар
за плодове, зеленчуци и друхи хранителни стоки. От там на късмет си купих
домашен зехтин от един дядо.
Страхотен зехтин, много вкусен, то да го пиеш направо. Но понеже за първи път
купувам домашен зехтин не рискувах и купих само литър. Тоя зехтин го сънувам бе Laughing

# 233
Здравейте, идвам да се запиша в новата тема и да разкажа за пазара ни в Одрин миналата седмица. В петък в 7 бяхме на границата. Имаше коли, но опашката започна да се вие след нас. Минахме за час и половина и направо на пазара отидохме. Нищо интересно нямаше в общи линии. Само една сергия набарахме с чинии и чаши, с леки дефекти. Направих си комплект чинии от един вид, както и чаши за вода от друг вид. Интересни шарки имаха. От там обиколихме центъра и аптеките. Хапнахме дюнери.Накупих малко илачи по поръчка на близки и приятели. Стана около 16 часА и се отправихме към хотела - А Plus - точно зад Мигроса (след Марги-то). Много ни хареса хотелчето, особено за парите си. Бяхме в двуспален апартамент за 4 души и платихме 405 ТЛ. Имахме закуска, която беше безкрайно скромна, но не се оплакваме, не залагаме толкова на яденето в хотела. След като се настанихме тръгнахме да търсим магазините им за фаянс, теракот и гранитогрес, не открихме нищо особено. Имаше един-два, но не толкова богато предлагане, колкото ни се искаше. На следващото ходене ще отделим повече време, ще поразпитаме местните за такива. После си починахме малко в хотела и отидохме в Марги-то, обиколихме магазините и седнахме да хапнем. Към 22 се прибрахме. На сутринта отидохме първо на Синия пазар. Купихме си пипер, много едър и хубав, по 3.50 ТЛ/кг, малко бельо  за майка ми, за малката и за мен. От там на МОЛ Ераста. Мъжа ми си купи дънки 2 чифта съответно по 80 и 40 ТЛ. На малката дрешки, обувки и сандали от Уайкики и HM - къси дънки - 23 тл, потниче и къси панталонки по 16 и 13 тл, памучни рокли с дълъг ръкав за градината - по 27 и 17 тл, кецове за 80 тл,  2 чифта сандали - 40 и 15 лири, жилетка - 27 тл, пижама за 30 тл, маратонки от поларис за 50 тл. На мен само едно долнище от де факто-то си взех, да не съм валат Simple Smile за 30 лири. Минахме и през Мигроса.  (май той беше  в Ераста-та) От там малко кашкавал, сиренце, сокчета, сладкиши итакива дреболии.Това в общи линии. После се отправихме към борсите. Напазарихме някои прахове и омекотители за комшии и колеги: Течен Ариел 4,2л за 60 лири, Персила (течен) беше 39 тл, Персил на прах - 10 кг - 49 тл, ОМО бебе - 29 тл, Малко лимонада (за пръв път видях освен лимон още и грейпфурт, ягода, горски плодове, нар и зелен лимон-взех и от тях да опитаме, много вкусни), кори за баница, кашкавал на конци, маслини и топъл хляб взехме и тръгнахме към границата около 16:30 с нагласата да чакаме много. Решихме докато чакаме на границата да си похапнем топлия хляб с малко кашкавалче и маслинки, нооо за наша приятна изненада хапнахме почти в движение, защото колоните вървяха много бързо. За един час бяхме минали всичко и бяхме на БГ земя. Това е за сега от мен. Ако се сетя още нещо, или пък ви интересува нещо по-конкретно - насреща съм.
А сега се връщам да изчета тези 16 страници Simple Smile

# 234
Здравейте, има ли в Одрин голям магазин за бебешки стоки - колички, кошари, освен Ebebek, който е в мола?

# 235
"В петък в 7 бяхме на границата. Имаше коли, но опашката започна да се вие след нас. Минахме за час и половина и направо на пазара отидохме."

През кой ГКПП минахте?

# 236
На мен линковете не ми се отварят. 

# 237
  • до най-прекрасния мъж
Копирайте ги в гугъл ръчно.

# 238
Освен магазин DERIMOD в Ераста , има ли други магазини за качествени чанти и обувки ,дори да са малко по - скъпи?

# 239
  • Пловдив
Има ли информация до колко работи покрития базар на централната улица.Ще сме с една нощувка съвсем близо до него (поне така си мисля)Ацък гьоз хотел.Искам да се разходим извън екскурзията над вечер.И къде е хубаво да хапнем близко около него освен Айдън ,че да не вземем да се загубим грам не разбирам турски.

Общи условия

Активация на акаунт