На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 18

• 126 456
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Дали вече сте обсъждали тези два продукта
Скрит текст:

В аптека ли да ги търся или има магазин?Има ли някой който да ги е ползвал да изкаже мнение.

# 346
Понеже няма да ходим до борсите, ще разчитам утре на Кипа.
Tursil 4.5 кг за 18.90 лири как ви се струва?

# 347
  • Пловдив
Имам една молба:)
Ако някой ходи в Кипа,между 15,16,или 17,моля,ако може да ми вземе 2-3 комплекта,като този от снимката.Пращам лири,или лева по Еконт.

# 348
  • Димитровград
Само да уточня, че за всеки похарчени 60 лири имаш право на 1 артикул от тази промоция. Иначе ще струват нормалната цена 34,90 лири.

# 349
  • Бургас
 Интересуваме някой правил ли си е очила с диоптри в Одрин или Лозенград ?

# 350
  • Пловдив
Само да уточня, че за всеки похарчени 60 лири имаш право на 1 артикул от тази промоция.

Аз ходих в Одрин преди 2 дни и в Кипа направих 350 лири..
Също имаше тоалетна хартия за 9 лири и чай Липтон по 1бр на всеки 60 лири..
Заявиха ми,че всичко е изчерпано и се скарах с касиерката!Защо подлъгват хората?!Накарах я да свали табелката с промоцията от касата!
Имаше страшно много неща за учениците:)
Взех всичко на моето дете  за училище, за не-повече от 20 лева..
На границата на отиване минахме за 20 мин,защото хванахме смяната,а на връщане за 30 мин мн спокойно беше:)
Донесох си доста млечни продукти и пилешко:)
На всякъде почти плащам с карта от ДСК няма такса,а курса ми го хвана на 26.5
Лири си взех от Тавекс в Пловдив на 27.46

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 17:49 от Petq211

# 351
Момичета ,  имаше ли някакво изискване за валидност на паспорта?Моят изтича януари 2019 , а ще пътуваме другата седмица.Дали ще има някакъв проблем?

# 352
  • Димитровград
не

# 353
  • Пловдив
Някой купувал ли е скоро от борсите, таблетки за съдомияла Феери?
да каже на какви цени Simple Smile
Не от борсите Феъри платинум 90 бр 40 лири
Здравейте,
обмислям пътуване с кола до Одрин и по конкретно ме интересуват цените на спалните комплекти на Тач  newsm78. Ако някой може да ми помогне с актуална информация или брошура на Тач ще бъда много благодарна. Чета темата с интерес от доста време и от сега си правя списък на покупките..........глася се за яко пазаруване. Ходила съм един път до Одрин но миналата пролет и долу горе се ориентирам кое къде се намира.

Какви? Единични ,двойни,с колко калъфки, с покривало или без,хасе,ранфорс,памучен сатен,сатен?

# 354
Za BIm трябва ли карта, нещо като тази на Кипа /Мигрос? Simple Smile Смятам да посетя, все пак в Лозенград поне до Бим тр.да стигна въпреки ограниченото време. Спомням си, че споделихте за млечни , масло и кашкавал от там, също и за някакви нектари/сокове- малки опаковки. Може ли снимка

# 355
Влизам с питане...с риск да ме нахокате:blush: търся едно лекарство на български е ,,ацикловир Ал 400,,.видяла съм много добре обясненията, но нещо не ми се получава с търсенето на тези кодове.... Активната му съставка е ,,ацикловир,, . Бихте ли ми помогнали.... как се казва на турски това лекарство

# 356
  • Варна
Здравейте, вчера (9. 09 - неделя) се разходихме до Лозенград. Сутрината минахме на М. търново към 7. Бяхме сами и минахме веднага. Посетихме BIM, A-101, MIGROS, EGEM и голямата KIPA  в края на града.  Основно търсих тетрадки. Навсякъде бяха кът. Малък формат има само с малки квадратчета, а с редове едва 10-тина намерих. Накупихме сладки неща, масло, кисело мляко, кашкавал, сирене, прах за пране, веро и др. В Waikiki и DeFacto напълнихме по две чанти с дрехи за цялото семейство. Все още няма много есенно, но поне беше по-спокойно от Одрин и не е разхвърлено. Обядвахме в едно ресторантче и останахме много доволни и нахранени. Собственика говори български и  ни помогна с напътствия как да открием единствената отворена в неделя дежурна аптека.  От центъра си купихме баклава, от онази която ми препоръчахте. НЕВЕРОЯТНА Е! Благодаря ви!!! Само ме е яд, че не успях сладоледа му да опитам, но другия път.
На връщане имаше опашка на границата , но неголяма. След нас обаче стана навалица. Опашката стигна и задмина първия завой.Чакахме повече от час докато минем. Много бавно и мудно се случваха нещата.
Отново съм доволна от покупките си.
Здрвейте, моля да обясните откъде в Лозенград сте купили баклава. Ние в неделя се прибираме от Кушадасъ и мислим баклавата да я купим от там. Каква й е цената? Благодаря!

# 357
Кажете марка турски цигари и цена. Тук пуша Карелия шарена или розов Мерилин. Препоръчайте нещо леко. Не искам от безмитната

# 358
  • Русе
Za BIm трябва ли карта, нещо като тази на Кипа /Мигрос? Simple Smile Смятам да посетя, все пак в Лозенград поне до Бим тр.да стигна въпреки ограниченото време. Спомням си, че споделихте за млечни , масло и кашкавал от там, също и за някакви нектари/сокове- малки опаковки. Може ли снимка
Не ти трябва карта за BIM.

# 359
  • София
Влизам с питане...с риск да ме нахокате:blush: търся едно лекарство на български е ,,ацикловир Ал 400,,.видяла съм много добре обясненията, но нещо не ми се получава с търсенето на тези кодове.... Активната му съставка е ,,ацикловир,, . Бихте ли ми помогнали.... как се казва на турски това лекарство

Оригиналното лекарство с активна съставка ацикловир се нарича Zovirax и се произвежда от Glaxosmithkline, всичко останало е генерика. В търсачката за лекарства като напишете Zovirax и ще излязат всичките форми - ампули, кремчета и последното е сироп - таблетки няма.
От другите производители Sandoz имат таблетна форма - AKLOVIR 200 mg и 800 mg, и няколко турски фирми също :
Скрит текст:
ACYL 200 MG 25 TABLET 11,02TL METIN ECZA
AKLOVIR 200 MG 100 ML SÜSPANSİYON 15,37TL SANDOZ
AKLOVIR 200 MG 25 TABLET 16,53TL SANDOZ
AKLOVIR 800 MG 20 TABLET 38,65TL SANDOZ

ASIMPLEX 250 MG ENJEKSIYONLUK COZELTI HAZIRLAMAK ICIN LIYOFILIZE TOZ (1 FLAKON) 13,39TL POLIFARMA
ASIMPLEX 250 MG ENJEKSIYONLUK COZELTI HAZIRLAMAK ICIN LIYOFILIZE TOZ (5 FLAKON) 66,53TL POLIFARMA
ASIRAX 250 MG IV INF. ICIN LIYO. TOZ.ICEREN FLAKON 13,71TL VEM ILAC
ASIVIRAL 200 MG 25 TABLET 16,53TL TERRA
ASIVIRAL 400 MG 25 TABLET 25,22TL TERRA
HERNOVIR 200 MG 25 TABLET 16,53TL NOBEL ILAC SANAYI
HERNOVIR 400 MG 25 TABLET 25,22TL NOBEL ILAC SANAYI
HERNOVIR 800 MG 25 TABLET 50,31TL NOBEL ILAC SANAYI
KLOVIREKS-L 250 MG 1 FLAKON prosp 14,02TL MUSTAFA NEVZAT
VIROSIL 200 MG 25 TABLET 16,53TL SABA ILAC
VIROSIL 800 MG 25 TABLET 50,31TL SABA ILAC
ZOVIRAX 250 MG 5 FLAKON 66,53TL GLAXOSMITHKLINE
ZOVIRAX FORTE 400 MG 100 ML SUSPANSIYON 30,56TL GLAXOSMITHKLINE

Понеже става въпрос за херпес, вероятно кожен, щом изписват таблетна форма, моят съвет е да се ориентирате към Glaxosmithkline или SANDOZ, а не да търсите най-евтиния вариант за лекарството.
В търсачката може да вкарвате имената на лекарствата или на производителите, за да намерите това, което търсите. Ацикловир на турски видях, че го пишат asiklovir - и така можете да търсите. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт