На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 18

• 126 332
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Още в средата на август споделих, че в момента на (част от) стоките цените на борсите са по-високи, отколкото в магазините. При памперсите разликата беше 10 куруша на бройка, което не е никак малко. Да не говорим, че памперс гащите по магазините са изключително изгодни. На борсите всъщност има ли изобщо такива?

qni_973, гориво зареждахме последните пъти. Не сме имали проблеми. Не мога да кажа, че разходът е паднал или нещо подобно, но колата върви ОК, така че няма какво да ви притеснява. При цената в момента си е изгодно да се напълни резервоара.
Няма да ви направят проблем, ако при двама човека имате 6 различни опаковки перилен препарат в колата. Ако са 6 еднакви, може и да ви погледнат въпросително. Не ги слагайте заедно всичките.

silvetogery, това за двете цени не е точно така и сме го коментирали. Когато ние плащаме с карта, плащаме по-ниската цена. Високата е за някакви техни схеми, тип "на изплащане" и като цяло нас не ни касае.
Ако греша, нека ме поправят, но ние редовно плащаме в магазините с карта (дебитна) и никога не сме плащали по-високата от цените на етикета.

Камея*, така ще можеш на спокойствие да опиташ различните баклави на тази работилница и ще знаеш за другия път каква да искаш. Няма да си разочарована, гарантирам. Късно вечер явно е пообрано. Дано имаш възможност да идеш и по-рано, за да опиташ повече неща.
много благодаря за изчерпателния отговор Blush

# 391
Едното момиче от магазина така обясни за цените,но може да не го е обяснила правилно
Нещо не сте се разбрали. Плащах все с карта и все по-ниската цена ми хващаха.

# 392
  • Русе
Едното момиче от магазина така обясни за цените,но може да не го е обяснила правилно
Нещо не сте се разбрали. Плащах все с карта и все по-ниската цена ми хващаха.
И с карта, и в брой системата маркира по-ниската цена. Коментирахме го преди време, че другата е при разсрочено плащане.
Гугъл преводача ми каза, че "taksit" е вноска.

# 393
  • Варна
Моля, не ми копирайте многословните постове! Едно обръщение е достатъчно.

Както казах, високата цена нас не ни засяга.

# 394
Момичета, Бизим в Лознград бил преместен. Някой може ли да каже къде се намира сега?

# 395
Момичета, Бизим в Лознград бил преместен. Някой може ли да каже къде се намира сега?

http://bg-mam.ma/p/1058121/37302873

# 396
  • Бургас / UK

На ул."Санджактар"  до бензиностанция Aytemiz Petrol,много е близко до старото място.Наскоро пуснах и точното местонахождение в Гугъл мапс,върнете се назад в темата или направо си проверете на картата.

https://www.google.co.uk/maps/place/Aytemiz/@41.7272012,27.21650 … d27.2180922?hl=bg

Ooo ето Плами ми намери публикацията  Peace

# 397
  • у нас
И в първия пост има снимката с информацията къде е Новия Бизим. Четете, бе, хора!

# 398
Съпа по високата цена е ако вземаш  стоката на изплащане.

# 399
Имаше гащи на Памперс в магазина на борсата, от който пазарувах. И да, после видях същата опаковка пелени, които купих,  в Марги срещу Селимие и бяха с 10 лири по-евтини... Rage

# 400
  • Варна
Предния път купих
Скрит текст:
и гащи, и обикновени Памперс от Мигрос и Кипа на цена ок. 70 куруша за брой (това за №4), а симпатягата в борсата великодушно обяви, че ще ми ги даде с пет лири по-евтино на пакет, с което излизаха по ок. 80 куруша за брой. И имаше само обикновени, не гащи. Не му се получи...
Аз понеже памперси от България не съм купувала и не ги и поглеждам, не съм сигурна, но тук май гащите са по-скъпички от пелените на марката. Нали?

Пак не отидохме до прословутия Бизим. Но пък видях къде имат голям магазин непосредствено преди Кипа в Одрин. Той отскоро ли е? Или аз съм го пропуснала, проявявайки пренебрежение към тази страна на улицата заради въпросната Кипа, предвид по-добрите ни впечатления от същата в Лозенград...
Следващия път вече трябва да го отразим. Там има всякакви стоки, нали? И перилни, и хранителни, и... изобщо...

# 401
  • Бургас / UK
Беличке,не е от скоро...от много години си е там,но ,когато аз последно ходих там(преди 3 години може би) не ни пускаха да пазарим,а сега чета ,че вече пускат.Иначе има перилни,хранителни(кашкавали,сирена,яйца,подправки,зърнени,паста,безалкохолно,сладкиши..),шампоани,пасти за зъби и т.н.

# 402
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Ние днес посетихме Одрин за първи път, доста доволно напазарувахме, перилн3 препарати и дрехи. Минахве през Капитан Андреево около 11 влезнахме за 20мин. И около 16:30 новръщане за 40мин. Имаше доста коли ,но бързо минаваха , бяха организирани, по няколко гишета имаше отворени и на двете граници. Всъщност накрая и аз пуснах навигацията,  за да не се объркаме нещо и тя ни замота много през някакви пътища в ремонт и т.н , но в крайна сметка намерихме борсата , а после много лесно и Маргито. Купих си от всичко препоръчано във темата, сега почвам да пера и да мия Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

Може ли координатите от навигацията
на Борсата и Маргито
Благодаря Flowers Hibiscus

Разбира се
Аз използвах улицата, която пишеше от една снимка на магазина в който се продава сапуна на пяна Vione(взех от него с мед и мляко много е хубав 17,50ТЛ), а тя е 46 Mezarlik Sk.
А за Маргито, написах на навигацията направо Margi Outlet и то ми излезна веднага. Иначе адреса ,който имам е от интернет и е този
Murat Mahallesi, Atatürk Bulvarı , Talat Paşa caddes 22/A, 22030 Merkez/Edirne Merkez/Edirne

# 403
  • Варна
Чефи, по тази страна на улицата знам, че имаше Карфур, Килер, както и Кипа, разбира се. Ама този го зърнАх за пръв път. Сигурно, щото се почувствах неудобно, че съм го пропуснАла тоз бранд магазински.

desa_de, търсеха се координати. Ама мисля, че вече ги има момичето. Аз лично предпочитам адрес, но явно за някои е по-удобно инак.

# 404
Beljata, просто бързах да отговоря, понеже видях че питането е от 14.09, сигурно съм закъсняла де. Чак след това се върнах да прочета и разбрах какво е търсила.
Аз също предпочитам адрес, даже незнам как в навигацията вече  търсен адрес да му извадя GPS координати

Общи условия

Активация на акаунт