На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 18

• 126 358
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте и от мен,тази зима явно ще е на късмет чакането по КПП ние също бяхме вчера в Одрин,българска реч навсяка крачка,платените паркинги бяха препълнени с бг коли от цялата страна.Моловете са много обрани ужасно разочарована съм.Аз също искам да споделя,цените на пазара са мн относителни спрямо търговеца и качеството.Моята пъжама беше за 25 лири,но имаше и за 30-35 дори се пробваха на 50 ку-ку.Долница на анцунг 40 лири имаше на едно място 45 лири,бикини 3 за 10 лири,сутиени 20 лири.Спален комплект единичен ранфорс 100 лири(шарките не ми допаднаха),дънки от 35  лири на пазара до 130-160 в Колинс

# 376
Здравейте искам да попитам някой вземал ли.е щори каква им е цената и.с механизма ли са продават

# 377
  • София
Прави ми впечатление, че цените на складовете в Одрин са се вдигнали, а и стоката не винаги е прясна. Аз си купих последния път кори за баница, които бяха с почти изтекъл срок на годност, а бях взела за мен, за съседката, за съседката на съседката... Simple Smile - остава ми успокоението, че съм изкупила застоялите кори и друг няма да се "опари".  А по въпроса за лекарствата - много е изгодно да се купуват от там, защото са в пъти по-евтини от Бг.
На синия пазар видях, че продават домашен сок от нар, но не се престраших да си взема.... Някой знае ли дали е натурален, или си има глюкозо-фруктозен сироп и т.н....

# 378
На мен също ми направи впечатление, че са се изхитрили и са сложили цени, с по 2-3, до 4 лири по-високи на борсата. Например, исках да си купя червена леща, но ми се стори скъпа - 8-9 лири, а и срокът изтичаше скоро. След това си взех от малкия супер Марги срещу Селимието, за 5.80-5.90 лири някъде.

# 379
  • Пловдив
Някой купувал ли е скоро от борсите, таблетки за съдомияла Феери?
да каже на какви цени Simple Smile
Не от борсите Феъри платинум 90 бр 40 лири
Здравейте,
обмислям пътуване с кола до Одрин и по конкретно ме интересуват цените на спалните комплекти на Тач  newsm78. Ако някой може да ми помогне с актуална информация или брошура на Тач ще бъда много благодарна. Чета темата с интерес от доста време и от сега си правя списък на покупките..........глася се за яко пазаруване. Ходила съм един път до Одрин но миналата пролет и долу горе се ориентирам кое къде се намира.

Какви? Единични ,двойни,с колко калъфки, с покривало или без,хасе,ранфорс,памучен сатен,сатен?

Двойните за спалня които са, с две може и четери калъфки, без покривало. Искам да знам ориентировъчно цените. Благодаря предварително.
В аутлета от 90 до 400 лири.Ужасно грозни и кичозни по мое мнение.Имам техни комплекти от преди 8 години-нищо общо със сегашните.Само едни харесах -бяха по отделно но си държаха цена 80 лири беше само единия чаршаф
Таблетките Феъри платинум ги купих от Кипа

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 20:26 от renydent

# 380
  • Пловдив
Паркинга отстрани на Ераста платен ли е ? Има ли подземен и предполагам не пускат с газови уредби? В Кипа подземния е безплатен, но газ пускат ли?

# 381
Паркинга отстрани на Ераста платен ли е ? Има ли подземен и предполагам не пускат с газови уредби? В Кипа подземния е безплатен, но газ пускат ли?

Два пъти влизаме на подземния на Ераста, с газ сме /втория път беше вчера/. Не видях табела да е забранено с газови уредби, а гледах доста за такава. Долу на самия паркинг имаше служители и ни насочваха в определена посока, защото част от паркинга беше заградена и там не се паркираше.
На Кипа вчера не съм ходила, но преди точно преди да се влезе в подземния, пред него има място за паркиране, имаше и някакъв служител, питахме го дали може да оставим колата там, каза че няма никакъв проблем.

# 382
Пътувам... Не съм сигурна, че съм жива. 4 автобуса в 22-23 ч. Крака, кръст, мозък ме болят.... Simple Smile
На отиване към 3 часа отстояхме. За колите - дълга опашка доста преди границата, това за ГКПП М. ТЪРНОВО.

Уста Еллер в Лозенград намерих, почерпиха ме, забаламосаха ме и айде карашик кутия за 30 лири, а аз се бях настроила за един вид , други скадки нямаше - късно вечер това. Исках ит толумбите във форма на халка. Намерих и Бим също, обаче не беше зареден с всички промота, които са показани на афиша. Исках халат за баня. Предполагам, защото е малък по площ магазин, имам предвид посетения от мен. Конците кашкавал взех от Бим-Лозенград. За 40 мин успях да ида и да се върна по маршрута, даден от Белята, плюс скорострелно пазаруване в Мигрос за вода и халва, че тяхната марка е на нормални цени.
Конци кашкавал взех и от Синия пазар Одрин, но там спекулират, не ти показват какво кол-во, грамаж е на кантара и казват измислена закръглена сума, това на едната сергия, имаше поне още две. Там може да са по-коректни.
На борси не ходих, на Сарачлар също, но се напъхахме в Бизим, който е преди Кипа, идвайки пеш от Марги. Там си пазарувахме спокойно, пуснаха ни с куфари, пълни със стоки от Марги. Нямаше къде да ги оставим. На излизане от Бизим, до изхода има диспенсър с безпл. вода и чашки.
В Марги беше пълно с българи и гърци, не можехме да чакаме да ни обслужат в заведенията там, вс. беше препълнено, затова взехме от будка компир бокс. Е ми, вкусно е, двама ядохме един печен картоф голям Simple Smile
От Бим пък вземе и сладолед с черници и бял шоколад.
Това, за което нямаше как да стигнат 40 мин, са кюфтенцата в Лозенград. Никога не съм яла.

ПП
Виждам, че се очаква споделяне на цени. Ок. Ето от Бизим/много напомня Метро/

В Старбъкс към Марги аутлет напитките са опасно ледени, прерязаха ме. Сега сме на Нурофен. И отделно, ни ги дадоха без кафе, незнайно защо. В БГ същите били с кафе. Така твърдят запознати.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 18:46 от *Камея

# 383
Скрит текст:
Пътувам... Не съм сигурна, че съм жива. 4 автобуса в 22-23 ч. Крака, кръст, мозък....
Simple Smile на отиване към 3 часа отстояхме.

Уста Еллер намерих, почерпиха ме, забаламосаха ме и айде карашик кутия за 30 лири, а аз се бях настроила за един вид , други скадки нямаше - късно вечер това. Намерих и Бим също, обаче не беше зареден с всички промота, които са показани на афиша. Предполагам, защото е малък по площ магазинКонците ксшкавал взех от Бим-Лозенград, за 40 мин успях да ида и да се върна по маршрута, даден от Белята плюс скорострелно пазаруване в Мигрос за вода и халва, че тяхнста е нс нормални цени. Конци кашкавал взех и от Синия пазар, но там спекулират, не ти показват какво кол-во, грамсж е на кантара и казват измислена закръглена сума, това на едната сергия, имаше поне още две.
На борси не ходих, на Сарачлар също, но се напъхахме в Бизим, който е преди Кипа, идвайки пеш от Марги. Там си пазарувахме спокойно, пуснаха ни с куфари, пълни със стоки от Марги. Нямаше къде да ги оставим. На излизане от Бизим, до изхода има диспенсър с безпл. вода и чашки.
В Марги беше пълно с българи и гърци, не можехме да чакаме да ни обслужат в заведенията там, вс. беше препълнено, затова взехме от будка компир бокс. Е ми, вкусно е, двама ядохме един печен картоф голям Simple Smile От Бим пък вземе и сладолед с черници и бял шоколад.
Това, за което нямаше как да стигнат 40 мин, са кюфтенцата в Лозенград. Никога не съм яла.
[/spoiler]

*Камея , не съжалявай за "карашик" баклавата. всичката е много хубава. На нас също ни направи такива кутии и ни ги даде на 30 ТЛ/кг. В деня когато бяхме там имаше голяма авария. Нямаше ток цял предиобяд. Напълни ни кутиите на сляпо, без да ги тегли.Мен ме почерпи от всичките видове, а мъжа ми и свекъра се разминаха с по едно парче. Тръгнах си със залепнали зъби от там. Grin Нали съм си още дебеличка, хващам окото на комшиите. Relaxed
От БИМ и ние си купихме кашкавал на конци, но нашия е много солен и другия път ще търся друг вариант. Стана ми любопитно за този сладолед , който си взела. Може ли да сложиш снимка на кутията, да си вземем и ние другата седмица като ходим.  Относно кюфтенцата - задължително следващия път ги опитай. Аз в Турция друго май не ям.

# 384
Здравейте! Какво е мнението ви за горивото в турция? Чудим се дали да не заредим от там при посещението ни в Одрин. И относно 2бр от даден артикул на границата, мога ли да мина границата с повече от 4 бр прах за пране ако са различни видове понежа сме двама (например :4бр течен прах на ариел за бяло и цветно пране и примерно още два единия за бяло, а др за цветно Joy, че имаме мн поръчки за прах)

# 385
deee вчера бях Ераста с газова сме и паркирахме в подземния паркинг. Цените в борсите са по високи от магазините и то с 10 лири, взимах памперс от там за 65 лири а в бебешките магазини по 55 лири

# 386
  • Бургас
Моловете са много обрани ужасно разочарована съм.

Може ли подробности? Какво искаше да купиш и не успя?
Смятах да отскоча тази седмица до Одрин, но май ще ида до Чорлу...

# 387
Да споделя ,че има доста магазини на етикетите с две цени - едната цена била ако плащаш в кеш , а по високата е ако плащаш с карта

А за борсите и цените там,не съм много съгласна.Зависи от кой магазин там ще подариш.Цените са доста добри.По магазините има промоции и там има доста добри попадения, като това, което ми излезе направо без пари 8 ножчета Жилет + гел за бръснене жилет за 12 лв
В Ераста мол беше ужасна лудница.Беше много разхвърляно, докато в Марги нещата бяха много по-добре.
Хапнахме в Айдън кюфтенца за по 22 лири - страхотни, който все още не е опитвал 😁
На границата минахме бързо: на отиване за около 50 мин , а снощи към Бг за 40 мин

# 388
  • Варна
Още в средата на август споделих, че в момента на (част от) стоките цените на борсите са по-високи, отколкото в магазините. При памперсите разликата беше 10 куруша на бройка, което не е никак малко. Да не говорим, че памперс гащите по магазините са изключително изгодни. На борсите всъщност има ли изобщо такива?

qni_973, гориво зареждахме последните пъти. Не сме имали проблеми. Не мога да кажа, че разходът е паднал или нещо подобно, но колата върви ОК, така че няма какво да ви притеснява. При цената в момента си е изгодно да се напълни резервоара.
Няма да ви направят проблем, ако при двама човека имате 6 различни опаковки перилен препарат в колата. Ако са 6 еднакви, може и да ви погледнат въпросително. Не ги слагайте заедно всичките.

silvetogery, това за двете цени не е точно така и сме го коментирали. Когато ние плащаме с карта, плащаме по-ниската цена. Високата е за някакви техни схеми, тип "на изплащане" и като цяло нас не ни касае.
Ако греша, нека ме поправят, но ние редовно плащаме в магазините с карта (дебитна) и никога не сме плащали по-високата от цените на етикета.

Камея*, така ще можеш на спокойствие да опиташ различните баклави на тази работилница и ще знаеш за другия път каква да искаш. Няма да си разочарована, гарантирам. Късно вечер явно е пообрано. Дано имаш възможност да идеш и по-рано, за да опиташ повече неща.

# 389
Едното момиче от магазина така обясни за цените,но може да не го е обяснила правилно

Общи условия

Активация на акаунт