Къде в Бургас? (54)

• 68 884
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, търся мебелист, който да се занимава с кухни. Развали ни се вратичка на кухненско шкафче и искам да ни изработят нова.

И аз да питам за мебелист за изработка на кухненско обзавеждане.
https://www.facebook.com/search/top/?q=versus%20mebel%20group%20 … mp;epa=SEARCH_BOX

# 556
Някъде предлага ли се услуга боядисване на ботуши?

Пак да попитам. Има ли изобщо такава услуга?

# 557
  • Бургас
Момичета, търся мебелист, който да се занимава с кухни. Развали ни се вратичка на кухненско шкафче и искам да ни изработят нова.

И аз да питам за мебелист за изработка на кухненско обзавеждане.
https://www.facebook.com/search/top/?q=versus%20mebel%20group%20 … mp;epa=SEARCH_BOX

Имах предвид изпитан лично. Отзиви, мнения за извършена услуга, качество,цена. И аз виждам мебелните фирми от Бургас в интернет. Ама коя да хвана за ушите.... Laughing

# 558
здравейте, къде мога да намеря по това време цял бански голям размер

# 559
  • Бургас
В китайския магазин в "Славейков" /бивш мебелен "Зона" до спортна зала "Младост"/ гледах всякакви бански. До края на месеца имат и  30% отстъпка на всичко.

# 560
Здравейте препоръчайте ми добър офтамолог в Бургас за второ мнение относно катаракта

# 561
  • Бургас
Здравейте препоръчайте ми добър офтамолог в Бургас за второ мнение относно катаракта
д-р Нели Джокова (МЦ Оксиком)
д-р Милен Георгиев (Очна Болница Бургас Иванови)

# 562
здравейте, къде мога да намеря по това време цял бански голям размер
В китайския до Билла в жк "Славейков" също има цели бански. Информацията ми е от вчера.

# 563
  • Бургас
Къде в Бургас продават дамски якета от естествена кожа?

# 564
Здравейте,

Къде в Бургас продават мъфини с глазура?

# 565
До касите на "Адриана Будевска" има едно магазинче, също и по Александровска до Берьозка. Това се сещам за момента.

# 566
  • Бургас
До касите на "Адриана Будевска" има едно магазинче, също и по Александровска до Берьозка. Това се сещам за момента.
И в Масимо Зарди/има и в двата мола/.
А най-богат избор и най-добри цени има в Турция. Аз бих се разходила до там

# 567
  • Бургас
Да, благодаря ви. Стария мол на първия етаж срещу Виваком има магазин, допадна ми пролетно яке с цена............ 700лв. Е няма как ще се организирам за Турция. Ако и в центъра са такива цените, изобщо да не ходя?

# 568
В магазина до Берьозка последно съм пробвала кожено яке, беше по спомен 250-300 лв. На пл. Кирил и Методий също има магазин за кожени дрехи.

# 569
Здравейте, знаете ли къде правят ремонт на плазмени телевизори. Марката е LG

Общи условия

Активация на акаунт