Къде в Бургас? (54)

• 68 884
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
От къде можем да си вземем вкусно китайско
Ресторант Ха лонг в Славейков.Много хубаво суши,супи и спагети.июат и тайладски и виатнамски неща.Имат доставка до дома.
Тъкмо днес питах приятелка дали я бива храната там. Отвън изглежда доста мизерно. Каза, че й харесва и не я боли корем после 😁Досега китайско сме яли само в China town в Изгрев
Незнам какво значи мизерно.Вътре е много добре направено,изчистени мебели -семпли,удобни  сепарета, тиха музика.Има място за пушачи-зала с голям климатик и е топло.Обслужването е много добро,не се натрапват сервитьорите.Намира се в Славейков , до задния вход на градина Иглика.

Градината е ,,Детелина,,. Китайският е до ВиК-ато и Турският магазин за препарати.

Линче,басейнът в Аква-та е голям и водата е студена за малки деца. Нищо,че се провеждат тренировки по плуване на деца. Но мисля,че джакузито (не е много голямо) водата беше приятна! Отидете на място и проверете сами водата. Но ако питаш мен,отивайте на Минералните бани във Ветрен на топлата вода.

# 631
  • Бургас
Търся пантофки на Бефадо. Освен в магазин Дъмбо на Кирил и Методий (нямат номера) къде другаде мога да намеря?

# 632
[video][/video]Karzz.,знам за този китайски,но бъркаш.Ха лонг е зад "Иглика"
https://maps.app.goo.gl/RvtGw.Този е.Имат и доставка.

# 633
Ха лонг се пада някъде срещу мола, а този до ВиК е Шанхай. И наистина си е мизерничко.

# 634
  • Бургас
Търся пантофки на Бефадо. Освен в магазин Дъмбо на Кирил и Методий (нямат номера) къде другаде мога да намеря?
До тоалетните на Тройката, магазинът на ул. Македония -за тези се сетих

# 635
  • Бургас
Ха Лонг се пада под училище Димчо Дебелянов, кооперациите, които построиха на мястото на комуналките Немцов. Да, молът е почти срещу него

# 636
  • Бургас
Значи съм се объркала с този до ВиК. Този до Димчо Дебелянов си изглежда напълно ок, но все ми се вижда празен и затова не съм го пробвала.

# 637
  • Бургас
До тоалетните на Тройката, магазинът на ул. Македония -за тези се сетих

На Македония вече е на собствениците на Дъмбо, но ще проверя и там. Благодаря.

# 638
  • Бургас
Извинявам се,ако съм подвела някой. Даже не знаех,че до Дебелянов има китайски ресторант. Не съм обърнала внимание. Нов ли е?

# 639
  • Бургас
Не не е нов. Не е точно китайски, а се води азиатска кухня. Просто свекърва ми живее на близо затова го знам. Иначе китайското не е на особена почит в къщи, много рядко поръчваме от Азия до Тоха

# 640
  • Бургас
Извинявам се,ако съм подвела някой. Даже не знаех,че до Дебелянов има китайски ресторант. Не съм обърнала внимание. Нов ли е?
Точно срещу нас е Wink Сменяха се разни заведения, но от няколко месеца са азиатски ресторант Simple Smile

# 641
Не е много за тук, но ще питам.Някой може ли да ми препоръча добър нотариус и да взима по-евтино. За прехвърляне на имот става дума.

# 642
Препоръчвам Нотариус Кремена Консулова.
По отношение на таксите - има си Тарифа за нотариалните такси. Няма как да ти вземе по-малко от това, което е по закон.

# 643
Препоръчвам Нотариус Кремена Консулова.
По отношение на таксите - има си Тарифа за нотариалните такси. Няма как да ти вземе по-малко от това, което е по закон.
Къде мога да видя тези такси, за да си направя сметката? Вие какво сте прехвърляли при нея? Може и на лично да отговорите, ако желаете.

# 644
При Бинка Кирова съм ходила преди година - за дарение на апартамент - около 800лв;  същото прехвърляне чрез покупко-продажба го беше изчислила към 1800, но там вече зависи и от материалния интерес.
Има нов нотариус в Бургас - Симеон Илиев, подбивал цените на всички Grinning но за качество нищо не мога да кажа. Ако ползвате адвокат, който да направи всички проверки и да напише акта, общо взето е все едно кой нотариус ще изберете. Само за Кожухаров съм с негативно мнение.
ПП: Цвета Атанасова е доста стриктна, ако нямате адвокат е добър избор.

Общи условия

Активация на акаунт