Къде в Бургас? (54)

• 68 986
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря за съвета и в двете я няма.

# 421
  • Бургас
Къде в Бургас мога да намеря тази книга -"Класически коледни истории", изд. "Ера" 2018 г..В Хеликон и Пингвините я няма.
Можеш да я поръчаш онлайн:
https://www.chapter.bg/%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%B … B8-prod-8974.html

# 422
Благодаря ти , но и там ми казаха ,че вече я нямат в наличност.

# 423
Къде в района на центъра продават качествено бельо?

# 424
  • Across the Multiverse
Знам, че темата е КЪДЕ в Бургас, но май няма КЪДЕ другаде да попитам Simple Smile Правили ли сте детски РД в Щура Лаборатория и доволни ли сте от резултата? Какво ви хареса и какво не? За момиченце на 7 години става въпрос ...

# 425
  • у нас
Знам, че темата е КЪДЕ в Бургас, но май няма КЪДЕ другаде да попитам Simple Smile Правили ли сте детски РД в Щура Лаборатория и доволни ли сте от резултата? Какво ви хареса и какво не? За момиченце на 7 години става въпрос ...
Ходили сме и на новата и на старата Щура Лаборатория. Харесва ми, забавни са опитите за децата, а и дори и за родителите.

# 426
Здравейте Дами, знаете ми къде има лазер за заличаване на белези от акне. Търся добър козметик които да извършва такива процедури

# 427
Здравейте,  Билковата аптека има ли я още на Ботева?

# 428
  • у нас
Здравейте,  Билковата аптека има ли я още на Ботева?
Не,отдавна я няма. По едно време продаваха някакви билки там. После беше магазин за колани и чанти. Сега не се сещам какво е. Иначе билки има пак на Ботева, до Болерото, в аптеката.

# 429
  • Бургас
Билкова аптека има и в М. Рудник, но може да ви е далече.

# 430
  • Бургас
преди и на Краснодар имаше павилионче за билки, не знам има ли го още

# 431
Ходили сме и на новата и на старата Щура Лаборатория. Харесва ми, забавни са опитите за децата, а и дори и за родителите.
Твърдо НЕ 

# 432
  • Бургас
Бившата билкова аптека е аптека на Софармаси.

# 433
  • Across the Multiverse
Твърдо НЕ 
Може ли малко повече информация?

# 434
От кой детски център за рожден ден сте доволни ? За 6 годишно дете става въпрос. Мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт