Къде в Бургас? (54)

• 68 974
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Последно бяхме в Щуромания. Там сме били на кулинарно и хавайско парти, децата се забавляваха определено.

# 436
Здравейте, някой знае ли къде мога да намеря фаянс на Yurtbay, освен в Деплан? Може и онлайн Simple Smile Благодаря

# 437
Здравейте на всички и честита Нова година!
Моля ви да ми препоръчате сервиз или техник за поправка на таблет ,който да не взима много скъпо?

Благодаря предварително.

# 438
  • Бургас
Здравейте, някой знае ли къде мога да намеря фаянс на Yurtbay, освен в Деплан? Може и онлайн Simple Smile Благодаря

Според гугъл се предлага в Баня Стил, Керамо бг и Гауди ДС.

# 439
  • Бургас
Бел 07

# 440

Според гугъл се предлага в Баня Стил, Керамо бг и Гауди ДС.
Благодаря, ще погледна

# 441
Знам, че някъде наоколо има места, където отглеждат растения и дървета за разсад. Къде е най? Като под "най" имам предвид не само качество на растенията, но и адекватно обслужване и консултация.

# 442
Привет! За много години на всички! Бъдете живи и здрави!
Позволявам си да задам въпроса си тук, въпреки, че нямам идея дали е правилната тема..
Знаете ли телефонния номер на масажистка/лечителка Диди от гр. Сарафово? Имам сериозен здравословен проблем, а само съм чувала за нея...Моля ако някой има информация да ми пише..
Благодаря!

# 443
  • Бургас

Знаете ли телефонния номер на масажистка/лечителка Диди от гр. Сарафово?
0877663326 Димитрина

# 444

0877663326 Димитрина
Сърдечно благодаря!

# 445
  • Бургас
Здравейте на всички и честита Нова година!
Моля ви да ми препоръчате сервиз или техник за поправка на таблет ,който да не взима много скъпо?

Благодаря предварително.
В ,,Славейков,, до спортния център. Срещу детския клуб в кооперацията е сервиза.

# 446
  • Бургас
Здравейте. За много години!
Дали продават някъде в Бургас обувки KangaRoos. За сега намирам само онлайн, но ми се ще да пробвам във физически магазин.

# 447

0877663326 Димитрина

Какво лекува по-точно?

# 448
  • Burgas, Bulgaria
Моя го извадих в 5-то РПУ в Лазур

# 449
Момичета, може ли да ми препоръчате добър адвокат в Бургас, по възможност с опит по дела по ЗУТ. Може и на лични, ако е проблем тук да се споменават имена.

Общи условия

Активация на акаунт