Къде в Бургас? (54)

• 68 945
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Къде в Бургас мога да продам на добра цена гривна Пандора, злато и сребро?
Може да пробваш в групите за продажба за Бургаска област във Фейсбук, както и в олх

# 496
Къде мога да намеря дулсе де лече? По Коледа търсих на две, три места в Изгрев и нямаше, а нямах време да обикалям другаде.

# 497
  • Бургас
Последно съм взимала от на Берьозка вареното мляко в кутии т.е. сгущенка вареная. Ако ти върши работа и ти се разхожда дотам Simple Smile

# 498
  • Бургас
Лидъл или Кауфланд ако става дума за Игрев.

# 499
Точно в Кауфланд на информация ми казаха, че няма. А звъня жената да пита там в стоков контрол ли... Хм.

# 500
  • Бургас
Къде мога да намеря дулсе де лече? По Коледа търсих на две, три места в Изгрев и нямаше, а нямах време да обикалям другаде.
В супермаркети Ганчев.

# 501
Нито в Лидл има, нито в Кауфланд. За Билла не съм сигурна, но е по-вероятно да няма.

# 502
  • Бургас
Стара ми е информация явно, но била със сигурност няма

# 503
  • Бургас
В Метро.

# 504
  • Бургас
може ли някой да препоръча зъболекар за импланти в Бургас

# 505
  • Burgas
Скоро купувах от Берьозка на Александровска,в Била (Трапезица) и Болеро(Краснодар)  има също.

# 506
Благодаря на всички за отговорите за дулсе де лечето. Ще проверя навсякъде.  bouquet

# 507
Добро утро,
Подскажете ми за кафе с хубава гледка , където семейно в неделя да се насладим на  горещата напитка  и спокойствие Grinning

# 508
  • Бургас
Добро утро,
Подскажете ми за кафе с хубава гледка , където семейно в неделя да се насладим на  горещата напитка  и спокойствие Grinning

Сещам се за кафе с хубава гледка - Остров Св.Анастасия. Няма по-хубава гледка от там към брега и Бургас... А ако е за зимата - понеже държа на кафето повече от гледката, та кафетерия Милано мога да препоръчам. Няма гледка, но пък интериора и кафето са веднъж. Simple Smile

# 509
  • Бургас
Моля ви, обяснете ми къде точно се намира това кафе "Милано", че нещо не мога да се ориентирам по картата им.

Кафе с хубава гледка е Кафето на Морска гара. Спокойно е със сигурност, как няма - кафето им гони 3 лв.

Общи условия

Активация на акаунт