Къде в Бургас? (54)

• 68 932
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Да препоръчате избелване на зъби при проверен зъболекар

# 526
Къде има хубаво кафене, с хубава обстановка и хубави напитки? (Без центъра. )

# 527
  • Бургас
Цитат
Тези от първия линк, БГ Сервиз Груп, пише, че са оторизиран сервиз на Мулинекс и ред други марки. Имат офис и в Бургас /всичко това го чета в нета, нямам лични наблюдения/:
БГ Сервиз
гр.Бургас, ул."Фердинандова" 98
Тел.: 056 / 70 40 70, 0885545450
И от мен един глас за тях. Поръчах си липсваща част от кухненски робот на Мулинекс. Около 30 дни се бави частта, но дойде!😊

# 528
La Crema в Сарафово, Милано в Братята.

# 529
С 2 ръце препоръчвам "Студио Хаштаг", намира се в района над Флората. Обстановка и меню за мен са класи над всяко едно друго кафене в Бургас.

# 530
Здравейте, има ли в Бургас Calliope и ако да къде? Благодаря предварително😁

# 531
  • Бургас
Здравейте, има ли в Бургас Calliope и ако да къде? Благодаря предварително😁
Няма отдавна.

# 532
  • Бургас
Здравейте, къде изкупуват неработещи климатици?

# 533
Момичета, търся препоръки за добра козметичка, която скубе вежди с конец. Simple Smile

# 534
  • Бургас
Познавам едно момче, казва се Христо. Изкупи моите два неработещи климатика. Ако искаш пиши ми да ти дам номера му.

# 535
  • Бургас
Добър УНГ Хирург в Бургас за пластика на спукано тъпанче? И подробности, ако някой е минал през това?
Здравей, ако не е късно да ти отговоря. Аз имам пластика на спукано тъпанче, правена в Оксиком от др Парунов. Това преди 10 години. Съжалявам, че тогава не отидох другаде. Имам големи проблеми с операцията, която не е направена качествено. Според мен по-добре в София търси специалист.

# 536
  • Бургас
Момичета, търся препоръки за добра козметичка, която скубе вежди с конец. Simple Smile
В кой квартал? Аз ходя при Венета в салон Твоето място в Славейков. Много е добра

# 537
Джули, по принцип най-удобно ми е Лазур, но и Славейков става. Досега не съм оформяла така вежди, но много ми го хвалят метода и искам да пробвам при някоя добра. Ще разгледам салона, благодаря ти Simple Smile

# 538
  • Бургас
Познавам едно момче, казва се Христо. Изкупи моите два неработещи климатика. Ако искаш пиши ми да ти дам номера му.
Да, ако може.

# 539
Момичета, зад Безистена има един магазин за камъни, бижута и сувенири. Как се казва, сещате ли се?

Общи условия

Активация на акаунт