Къде в Бургас? (54)

• 68 841
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Момичета, тези, които живеят в Изгрев и имат ученици, можете ли да ми кажете Йовков или Чинтулов е  по-добро училище за начално образование?

Имам дете в първи клас в "Йовков" и съм изключително доволна. От 18-22.03 има Отворени врати, може да ги посетите и да прецените на място.

Допълвам писането си от преди дни относно съдов хирург, идващ от Варна в Оксиком. Става въпрос за д-р Големанов, който преглеждал вече в Очна болница Хубанов, всеки четвъртък и петък.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 14:57 от selleste

# 721
Благодаря Ви!:). А знаете ли дали тези две училища действително ще се сливат? Поне от две години чета, че ще местят английската гимназия.

# 722
  • In my tropical dream
Благодаря на всички за препоръките за маникюр Flowers Rose Първо ще се възползвам от предложението на LaDiDa, че ми е на най–удобно място Simple Smile

# 723
  • Бургас

Препоръчвам с 2 ръце моята маникюристка! Освен, че по мое мнение работи страшно чисто и перфектно, зарежда, заради такива като мен и с обикновен лак и има доста избор. Работи с  CND Vinylux. Валентина, тел. 0899962620, салонът е на Лермонтов 41, ориентировъчно до 1-во РПУ.
[/quote]Може ли да ми кажете цена за оформяне и лакиране. Може и на лични.

# 724
  • Бургас
Някой знае ли какво ще отварят в сградата до Била (бившият технополис)?
Магазин DM ще бъде. Отваря на 21.03.19 и ще има 15%намаление на всичко.

# 725
Някой знае ли какво ще отварят в сградата до Била (бившият технополис)?
Магазин DM ще бъде. Отваря на 21.03.19 и ще има 15%намаление на всичко.
За коя Била става въпрос?

# 726
  • у нас
За първата Била, на Трапезица предполагам. Не можаха да направят Кауфланд там.

# 727
Да, на Трапезица. Днес видях, че са сложили бранда вече.

# 728
  • у нас
 Там много странно ми е да има такъв магазин.ДМ има в центъра.Колкото пъти мина на Трапезица съм си си представяла, че там ще има някой ден Кауфланд. А то ДМ.

# 729
Преди години имаше слухове, че ще е ИКЕА там. Би било супер да си имаме в Бургас.
Днес изглеждаше, че само половината ще е ДМ.

# 730
Не мисля, че ДМ имат потенциал да заемат цялото помещение, но знам ли...В Мол Плаза нали затвориха за известно време, уж за ремонт, пък като отвориха, имах чувството, ще просто бяха изнесли голяма част от стоките. Стана разреден и разбъркан магазина.
Аз пък вчера забелязах, че дрогерията в кино Септември е затворила и се мести в Пиргос. Дано там всичко е нормално, защото в киното беше ужас с падналите тавани, миризмата на мухъл и наредените легени при дъжд.
А вярно ли е, че ще събарят киното, за да правят жилищна кооперация?

# 731
Някой знае ли за магазин за риба в центъра или в близост до него ? Без Краснодар и големите магазини..

# 732
  • Бургас
Трябва ми стиропорено яйце .
За утре го искат в училище. Някой знае ли откъде мога да купя днес?

Някой знае ли за магазин за риба в центъра или в близост до него ? Без Краснодар и големите магазини..
на Оборище, на входа на Наказателния паркинг има.
на Славейковото пазарче също има.
Зад Краставицата също има. (това обаче вече е Лазур)

# 733
Трябва ми стиропорено яйце .
За утре го искат в училище. Някой знае ли откъде мога да купя днес?

М-Арт - пише, че днес работят от 10 ч. На Кирил и Методий, срещу глухата уличка и на ул. Апостол Карамитев.

# 734
В Ем арт трябва да има яйца, магазинът срещу бившето кино Септември, в уличката до дюнерите.

Общи условия

Активация на акаунт