Avon само за представители: въпроси и отговори

• 23 078
  • 331
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Цитат
Да се оплача. Плащам си поръчките в ДСК. От там уведомявали Ейвън до 3 работни дни. И понеже се получава забавяне, сега трябва да тичам до нас, да взема платежните и да им ги пускам по факса. Иначе няма да ми пуснат поръчката
Мдаа,и аз го ядох същия,обади ми се зоналната и ми каза да пратя по факс бордерото,ма аз нъл съм си умница и викам чакай да я питам ако ги снимам и пратя по мейл няма ли да кандисат,та обадих се аз и един любезен господин ми даде мейл на който да пратя платежното нареждане,снимах го с фотоапарата и след 1 час вече всичко беше ток,отразено беше плащането.А "ДСК" такова покъртително писмо им засилих във връзка с отвратителното им обслужване тук,че на следващия ден директора ми беше написал извинително писмо и ме кани на среща,на която да ми покаже как са взети мерки срещу всяко мое роптание,мнооооо съм доволна.

Е ти ме разби как си се развихрила... Simple Smile Браво

# 151
Е, браво! За първи път реших да си платя в ДСК. Значи в понеделник, не мога да пусна поръчка, така ли? newsm78

# 152
  • Бургас
моят пък проблем е следния. По грешка съм привела 0,50лв по-малко от стойността на предната фактура и сега тази "сума" ми седи като "фактури с изтекъл срок". Носи ли това някакви негативи за мен Rolling Eyes? Иначе новата ми поръчка са я приели, но просто не виждам как биха се отказали от 400лв заради такава смешна сума.

Ами аз получих по един дезодоратнт Пур Бланка с всяка поръчка, досега са 2. Това е заради поръчките по интернет. Подаръците от Мотивационната за нови представители са отделно.
И по този повод имам въпрос. Кога се получават подаръците от серията Планет спа? Тези, за които трябва да имаш поръчки за поне 1000 лв. Когато получиш 6 поръчка или след това?
и аз това се питам, защото и на мен тази ми е 6-та поръчка. Ако някой ги е получил моля да сподели кои продукти са защото голяма част от тях отдавна не излизат в каталога.

# 153
  • На погрешната планета
моят пък проблем е следния. По грешка съм привела 0,50лв по-малко

И на мен ми се е случвало, просто ще ти ги начислят към следващата поръчка Peace.

# 154

Ами аз получих по един дезодоратнт Пур Бланка с всяка поръчка, досега са 2. Това е заради поръчките по интернет. Подаръците от Мотивационната за нови представители са отделно.
И по този повод имам въпрос. Кога се получават подаръците от серията Планет спа? Тези, за които трябва да имаш поръчки за поне 1000 лв. Когато получиш 6 поръчка или след това?
и аз това се питам, защото и на мен тази ми е 6-та поръчка. Ако някой ги е получил моля да сподели кои продукти са защото голяма част от тях отдавна не излизат в каталога.

Нещо с тези подаръци ни мятат ми се струва или аз не ги разбирам..... newsm78
Аз пуснах и в 7 и 8 по Интернет, ама нямам подаръци, нито Пур Бланка, нито рол-он/както бише писала някоя мама/.
Имам подарък само червило...
Ако някой е наясно да пише какви са условията за получаване на допълнителни подаръци, защото аз разбрах, че всеки пуснал през интернет ще получи подарък!!!!

# 155
Цитат
По грешка съм привела 0,50лв по-малко от стойността на предната фактура и сега тази "сума" ми седи като "фактури с изтекъл срок".
Не бой се аз със 9 лв.им висях  3 месеца,но те така и не ги начислиха към платежното нареждане,но иначе на текущия ми баланс си висяха,писах им ама нищо,накрая попълних ново платежно,което включваше тези 9 лв.,че сега пък съм 35ст.напред с материала,ма гледам,че ги спаднали от новата поръчка.

# 156
  • Бургас
Аз пуснах и в 7 и 8 по Интернет, ама нямам подаръци, нито Пур Бланка, нито рол-он/както бише писала някоя мама/.
Ако някой е наясно да пише какви са условията за получаване на допълнителни подаръци, защото аз разбрах, че всеки пуснал през интернет ще получи подарък!!!![/i]

В листовката, която имам пише:
"В края на 6тата кампания можете да спечелите допълнително комплект от най-продаваните продукти Планет спа: лосион за тяло с кафяви водорасли, серум за лице с бял чай, пилинг маска от бял чай, нощен серум от бял чай, душ-гел зелени водорасли, почистващ гел за лице."

А за поръчките по интернет пише, че всеки пуснал по интернет, ще получи подарък.

# 157
Ако някой е наясно да пише какви са условията за получаване на допълнителни подаръци, защото аз разбрах, че всеки пуснал през интернет ще получи подарък!!!![/i]

В листовката, която имам пише:
"В края на 6тата кампания можете да спечелите допълнително комплект от най-продаваните продукти Планет спа: лосион за тяло с кафяви водорасли, серум за лице с бял чай, пилинг маска от бял чай, нощен серум от бял чай, душ-гел зелени водорасли, почистващ гел за лице."

А за поръчките по интернет пише, че всеки пуснал по интернет, ще получи подарък.

ОК!!!

Ама как ще ги спечелим тези планет спа продукти и защо след като пускам само по интернет, няма допълнителни продукти за поощрение...Разяснете ми, защото се чувствам засегната Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 158
  • Бургас
katyadjin, провери по фактура най-долу където описват безплатните приложения и и т.н. дали не са ти писали подарък пък да са пропуснали да ти го включат. Ако е така се обърни към зоналния мениджър, чувала съм че липсите се възстановяват без протест от страна на Ейвън:peace:
Подаръците от серия Планет Спа са в края на мотивационната програма, но само за нови представители - след К03- и то след като покриеш няколко техни изисквания Wink

# 159
  • Бургас
м/у другото и аз пускам поръчките си единствено по интернет, но някак останах с впечатлението, че поощрителни подаръци ще има само за регистрираните по време на К06 и 07, дано не съм права Praynig

Цитат
Ейвън избра Вас!
1. Регистрирайте се за достъп до сайта
2. Пуснете Интернет поръчка
3. Спечелете награда
*важи през Кампания 07 и 08

# 160
м/у другото и аз пускам поръчките си единствено по интернет, но някак останах с впечатлението, че поощрителни подаръци ще има само за регистрираните по време на К06 и 07, дано не съм права Praynig

Цитат
Ейвън избра Вас!
1. Регистрирайте се за достъп до сайта
2. Пуснете Интернет поръчка
3. Спечелете награда
*важи през Кампания 07 и 08

Абе и аз за това се сетих, въпреки че не ми се щеше да е така....
А що се отнася за фактурирани безплатни материали - имам само червилото... Еми колкото и да искам още подаръци - май ще ми е само това!!!! Cry
Тази година АВОН се поизложиха според мен с мотивационните програми и подаръците, както и с "ТОПСТВОТО"....
Дано си вземат поука!!!

# 161
  • Бургас
Аз започнах да ги пускам по от рано, от 4та по интернет. Не знам защо има такова разминаване.  Rolling Eyes

# 162
Аз започнах да ги пускам по от рано, от 4та по интернет. Не знам защо има такова разминаване.  Rolling Eyes

Аз пускам от година вече, даже откакто има поръчки по интернет... Ама както и да е, просто прочетох тука кой какви подаръци имал и се надъхах... пък после само червилце!!!! Rolling Eyes

# 163
Тези подаръци, са само за регистрирани в 06 кампания. Подаръците се получават с 07 и 08 кампании.

# 164
  • София
Я и аз леко да споделя:

1. На приложената вносна бележка в миналата кампания ми бяха написали еди-каква-си сума за вашата поръчка и + 50 ст отгоре за самата сума за плащане - заради банкова такса. И обаче аз платих с вносна бележка чрез epay и въведох сумата дето е с 50 ст отгоре, но сега в баланса ми тя стои като надвнесена тази сума от 50 ст. При следващата поръчка пак ще внеса с тия 50 ст, пък после ще видим. Някоя от вас преди ми очясняваше, че ако не са с вносна бележка, те си ги вземали автоматично тези 50 ст от сметката, но такова нещо не би трябвало да има - никой не може да взема от сметката ти автоматично разни неща, освен ако не ти е обслужващата банка и това не ти е разплащателната сметка. Та, странно ми е...

2. То така като пише - пуснете 2 поръчки по интернет и ще получите подаръци с всяка, много не става ясно колко подаръка ти се пишет, а мен лично ме изненадаха с 2 броя - червило и рол-он. Но няма да им ги върна.

3. Поръчах си сенник за стъкло на прозорец на кола. Е, ами, въобще напредничавият им метод за залепване не работи. Бърсах стъклото както съветват, ама тц! Ама направо не знам как да опиша колко съм бясна! Сега какво да го правя! За 3,90 лева е но най-много мразя като ме правят мен на шантава! Ако беше на някой клиент, честно казвам, нямаше да се разправям, ще му върна 3,90 и няма да се занимавам, но сега страшно засегната се чувствам. Достатъчно основателна ли е причината да го върна? А най-ме е яд, че му изхвърлих найлончето, т.е. опаковката и сега така голо дали ще мога да го върна и въобще каква е процедурата?

Общи условия

Активация на акаунт