Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение!

• 39 705
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честит рожден ден, с пожелание за здраве, щастие и едно прекрасно съкровище да гушкаш ноември!
За хрема когато имах си слагах Биозин спрей за нос, ефекта беше мигновен, останах доволна-АГ-то ми го изписа 2×1 впръскване на ден мисля, че беше.
Момичета, може ли някой да ми препоръча сайт или място от където мога да си взема нощница за кърмене.

# 91
Честит рожден ден, с пожелание за здраве, щастие и едно прекрасно съкровище да гушкаш ноември!
За хрема когато имах си слагах Биозин спрей за нос, ефекта беше мигновен, останах доволна-АГ-то ми го изписа 2×1 впръскване на ден мисля, че беше.
Момичета, може ли някой да ми препоръча сайт или място от където мога да си взема нощница за кърмене.
Здравей, постоянно ми излиза във фейсбук реклама на този сайт, къдто има нощници за кърмачки:
www.magazinmonic.com
Но аз не съм си поръчвала все още. Ако другите момичета знаят, нека споделят и те.

# 92
Obichammama Честит рожден ден! Много, здраве, любов, сбъднати мечти и едно много сладко и послушно бебче.

https://www.olx.bg/ad/posledni-broyki-noschnitsi-i-halati-za-bre … D655-ID7yJOE.html Тези са много хубави, по различни от масовите.

Друга опция са тези http://magazinmonic.com/noshtnici-c-42.html и тези https://vienettasecret.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D … 1%87%D0%BA%D0%B8/

Последна редакция: пн, 10 сеп 2018, 10:59 от ми_д

# 93
Obichammama, Честит Рожден Ден! Много щастие ти пожелавам, а най- големият подарък съвсем скоро ще е в ръцете ти!

# 94
  • Варна
Obichammama, честит рожде ден!Всичко най-хубаво ти желая!За хрема, може хомеопатични спрейчета като Еуфорбиум, Фитоназал и от този тип.

За нощници за кърмене, варненските мамчета за ноември казаха  на колхозния, че имало много изгодно нощници, също и в централния подлез.Аз мисля да мина да проверя.Може и в Мадара да има....не знам, аз бабешки гащи ще си търся понеже за секциото, т.е. дълбоки да бъдат.

# 95
  • София
Obichammama, честит рожден ден! Здраве, здраве и здраво бебе ти желая аз! За носа може да правиш промивки в физиологичен разтвор.
Деси, много хубаво име сте избрали и ние го обмисляхме Simple Smile

Аз снощи будувах до 4 сутринта! А съм станала в 10 вчера, което значи, че ми се събират 18 часа без сън, ужасно се изнервих. Някой страда ли от безсъние?

# 96
  • София
Аз съм обратното, по принцип не ми трябват повече от 7-8 часа сън на ден, а сега ставам много рано сутрин, 6-7, с късмет до 8 часа най-късно и за да се наспивам гледам да лягам много рано - към 10-10:30.. А напоследък и след обяд спя 1-2 часа....или от 6 до 8 вечерта спя час -два. Като мечка съм Grinning

# 97
Госпожа Лаленце  и мен ме мъчи безсъние. Когато и да легна се събуждам в 2-2:30 и така до сутринта. Следобед рядко подремвам защото през деня трудно спя. И това е вече около 2 месеца може би, телевизора е моят другар за през нощта Grinning

# 98
  • София
Момичета пускам две снимки, да добиете представа колко много ни е весело вкъщи в момента Grinning
Скрит текст:

ииии да, и на спалнята има същите бели лапички върху розовия ми чаршаф Grinning както и из целия апартамент... Animal Dog

# 99
Момичета пускам две снимки, да добиете представа колко много ни е весело вкъщи в момента Grinning
Скрит текст:

ииии да, и на спалнята има същите бели лапички върху розовия ми чаршаф Grinning както и из целия апартамент... Animal Dog
Да му изям муцуната

# 100
деси вкъщи е същата работа.. пълна лудница.
Много добре те разбирам.

# 101
  • гр.Божурище
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания !!! 🌺🌺

# 102
  • Bарна, морето, сините вълни
Ах какъв е сладур, Деси. Много готин.
И ние като правихме стаята и терасата беше така навсякъде и бъркаше с муцуна в боята, чудех се с какво да го почувствам после диването.

# 103
  • В сърцето на любимия човек
Момичета, не знам колко от вас се следят в Щерев и колко от вас членуват в "Майките на София", но ви моля, ако случайно на някоя от вас и се наложи нещо спешно - не ходете там, а се ориентирайте към някоя от големите многопрофилни болници.

# 104
Какво общо има с Майките на София? Аз членувах там, но се махнах заради повсеместна неграмотност, неадекватност и агресия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт