Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение!

• 39 686
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
dydito, Виолин е култово 😂😂😂
Sunnyhobi, те някои баби и дядовци не чакат да го обсъдиш с тях, а направо споделят 😁

# 76
Като искат да се месят , да си го раждат те Simple Smile Аз сама щях да си го кръстя в родилното както ми харесва и даже и с буквата нямаше да се съобразявам - ако ми се месят и мъжът ми си мълчи.

# 77
  • София
И около нас всички знаят, че сме измислили име, но не коментираме. Ако толкова някой нахалства казваме на таткото името и никой не смее да каже, че не му харесва или че човекът не заслужава детето да е кръстено на него Simple Smile

# 78
Аз сама ще си избера името за мойто дете и няма да е кръстено на никой. Ако ще я кръщавам на някой, на себе си ще я кръстя Joy Това ще е по новите традиции Joy

# 79
  • Стара Загора
От около месец моите родители започнаха да ме подпитват и аз споменах две три имена, които харесвам и които носят буквите на моите родители. При което се почна едно подмятане във въздуха под формата на шеги- Софка кво прави днес или  къде ще  ударението на София, или Бианка не си го харесвам... моите свекъри нищо не коментират. После им казах, че ако чуя още едно подмятане относно името, ще се скараме много и сега я наричат бейби Димова.
За себе си реших, ако е секцио, ще е н 11.11 и ще е Виктория. Имаме голям избор на имена и не можем да стигнем до консенсус с таткото, освен за Виктория.

# 80
  • Варна
От посочните имена и аз харесвам Симеон.Ама така наложено насила не ми допада.Трябва да говориш някак с бащата, защото твоето мнение е важно, все пак това дете е ваше, не на свекърите ти.

Ние нямаме натиск от никъде.Дъщеря ни е на себе си кръстена, бебето също има избрано име вече.

# 81
И ние сме избрали име, но не казваме. Всички питат обаче и свекър ми, зълвата, леля ми е убедена, че ще я кръстим на свекървата. Всеки си има мнение и си мели неговото. А, всъщност ще е на майка ми, с най-голямо удоволствие и желание. За съжаление ще се наложи да изтърпя всички свинщини, които ще роди главата на бабата на мъжа ми, защото тя е мега набожна, в същото време турбо суеверна и яко несъобразителна. Като разбере, че внучето ще е кръстено на починалата ми майка и ще ги говори едни... подготвям се. Не ми дреме. Ще трябва да свикват.

Темичката ни има правописни грешки в заглавието, може ли да се оправят? Simple Smile Не, че ми вадят очите.

Аз днес имам безброй контракции. Дано позатихнат. Баткото се грижи за моя маточен тонус, обаче. Сега реши, че е много модерно да ти никнат 4 кътника едновременно и с това да вдигнеш температура, както и да си докараш разстройство. Сутринта ме вкара в паника, беше вял, отпуснат спа до 12ч. За дете на 2 г. направо невероятно. Оправихме го де.

Утре съм на ЖК. Ще ми взимат МБ. Оф, това чепене в банята ще ме умори.

# 82
И нас все някой ни пита за име. И то не само близки, ами и хора, с които случайно се срещаме, комшии и т.н. Мнооого е досадно Rolling Eyes Ние пък все казваме, че още не сме избрали, което като цяло е така, но пък аз си имам 1 идея. Просто не искам още да казвам на ММ, понеже той не е особено дискретен и все ще се изтърве пред някой. Най-вече техните ако го питат, няма да си премълчи.
Друго, което много ме дразни, е въпросът "Кога ще раждаш?". И като кажа ноември, следва "Ама на коя дата?" Сякаш терминът е закон и няма мърдане. Все ми иде да отговоря "На ХХ.11. в ХХ:ХХч." и да ги поканя да ми държат ръката в родилното Smiling Imp

# 83
  • София
Добро утро момичета. Нас ни питат за име още отдавна и го бях казала само на майка ми и сестра ми. После след няколко месеца реших, че не е честно и на свеки да не кажа и познайте 😂 вече всички от рода на мъжа ми го знаят. Ама какво да направя, поне сме сигурни, че няма да го сменим. Сякаш не съм баш суеверна да пазя името, ама ми стана неприятно, че и леля му и вуйчо му чак знаят. Таа казах и на баща ми. 😁🤭 И така, всички са в очакване на Калин. Свекър ми като ме види и пее “Калине пиле шарено” 😂😂 но не ме дразни де. Чакат го с такова нетърпение, че им е все тая как ще го кръстим на всички. Щом даже бабата на мъжа ми дето е особнячка нищо не каза, само да е жив и здрав. Значи при нас положението е добре, но по принцип и нито мъжа ми, нито баща му са кръстени на някой, така че не очаквах да ни правят и проблеми де.

# 84
  • гр.Божурище
Ааа и другото с което щях да ви досаждаам е какво ще предложите за течащ нос хаха днес сутринта се събудих и като тръгна не мога нещо да ми спра кранчето 😅😅😅

# 85
  • София
Честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива! Да си гушкаш сладко ноемврийче и всичко, което си пожелаеш да ти се сбъдне! Аз ползвам клеева тинктура при проблем с носа, капвам малко на клечка за уши и я държа в носа, колкото по-навътре мога да издържа и като почна да кихам я махам. Помага ми и при запушен нос, но има и някакви капки, дето може да се капят при бременност. Другите мами ще кажат, ако са по наясно.

# 86
Клеева тинктура не се препоръчва при бременност, защото е спиртен разтвор. Пробвай с чести промивки със солеви разтвор.При такива хреми се препоръчва хипертоничен.

# 87
obichammama, честит рожден ден 💐💐💐  Много прекрасни моменти и ноември най-хубавия подарък 🌹😊
Аз си правя вода със сол за носа, но продават и такива спрейове. Бавно става, но ми помага.

# 88
Честит рожден ден! Желая ти здраве и сало щастливи мигове! Simple Smile
Despicable, подобряваш ли се?

# 89
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит рожден ден, желая най-вече здраве! Бъди много щастлива и обичана. Heart
ErnaN, много благодаря, че попита. Още вчера бях много по-добре, пак ме наболяваше, но не беше онази зверска болка от събота. Пия уринал, както ми казахте тук, но таблетки. Нещо не посмях да взема сироп или сок, въпреки, че и мъжа ми потвърди, че е вкусно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт