Отговори
# 615
Поне 1 месец по - рано. За да се застъпят датите и да нямаш прекъсване.

# 616

След това пак ли се чака писмо за явяване пред комисия?

# 617
  • София
На мен от картотеката ми казаха два месеца преди това отново да отида да подам.

# 618
Здравейте, имаше този въпрос и отговор към него, но не го намирам. Моля за помощ. Операцията при д-р Джинович ни е на 04.05, което е понеделник. Кога трябва да минем на преглед при педиатър?

# 619
В неделя на 3.05. Т. е един ден преди операцията трябва да сте Белград. Аз също като теб се притеснявах, и като се свързах с Олга, тя уреди всичко.
Първоначалната ни дата за операция беше в понеделник, и доктора ни беше написал да сме в Белград в неделя. Олга ни беше уредила преглед при педиатър в неделя.

# 620
В и-мейла, който имате от Джинович, тря ва да пише че е необходимо да пишете на посочен вътре имейл, за да си запишете ден и час при педиаръра, като вътре пишете, на коя дата ви е операцията и че е при Джинович. Те ще ви отговорят, кога трябва да отидете.

Здравейте, имаше този въпрос и отговор към него, но не го намирам. Моля за помощ. Операцията при д-р Джинович ни е на 04.05, което е понеделник. Кога трябва да минем на преглед при педиатър?

# 621
marychery  и TDimova271 Благодаря ви много Simple Smile

# 622
Нужно в да запишем час за педиатъра ли? На нас ни е написал на 25 до 18 ч да ни прегледа педиатър.

# 623
Виждам, че има родители, които сами са си запазили час за педиатър. На нас часът за педиатър и двата пъти ни го запази Олга. Пита ни за ориентировъчен час на пристигане, и беше съобразила часа за преглед с нашето пристигане в Белград.

# 624
Ние нито веднъж не сме запазвали час за педиатър.Може би в месеците когато е по натоварено, д-р Джинович казва да се запише час предварително.Ако не пише в имейла не мисля,че има смисъл да се запазва.Ние и трите пъти-влизаме,казваме,че сме за операция при д-р Джинович и те си поемат нещата.Викат си педиатър, анестезиолог и тн.Организациата им е била перфектна всеки път.

# 625
Нашата дата също беше в понеделник. Писах на посочения от Джинович имейл и ни дадоха час за неделя (деня преди операцията) в 11ч.

Искам тук да кажа на тези който не успяват да се свържат с Оля и съответно не могат да разчитат на нея, че изобщо не е трудно човек да се оправи сам с организацията и комуникацията в болницата, дори без да знаеш езика. Казвам го не защото отричам помощта и подкрепата която дава, а защото знам аз колко се притеснявах, че не успяхме да се свържем с нея и няма да можем да се оправим сами там,особено на педиатричния преглед.

Последна редакция: сб, 15 фев 2020, 00:52 от amllesa

# 626
Здравейте, операцията ни наближава,а в  емейла от доктора пише,че трябва да инаме кръвни изследвания. Превеждаме си го , че там ще се направят, но се свързах с майки на оперирани дечица и някои от тях казаха ,че са правили кръвни тук , а други че на децата им е взимана кръв в Белград.При вашите операции как се процедираше?

# 627
Здравейте, операцията ни наближава,а в  емейла от доктора пише,че трябва да инаме кръвни изследвания. Превеждаме си го , че там ще се направят, но се свързах с майки на оперирани дечица и някои от тях казаха ,че са правили кръвни тук , а други че на децата им е взимана кръв в Белград.При вашите операции как се процедираше?

Там ни взеха и кръв и урина 1 ден преди операцията.

# 628
На нас ни поиска да си ги направим в България и да си ги носим там при прегледа с педиатъра.

# 629
The child should be healthy - few days before surgery you should take him for pediatric exam and to do the following analyses:

Blood analyses,
Urine analyses,
PT (Prothrombine time),
PTT (Partial Thromboplastine Time).

You should come to Belgrade one day earlier and the same day to come to the clinic for checking-up of the results

Ето какво съдържа нашия имейл от д-р Джинович.
На педиатричния преглед, педиатърката попита имаме ли направени изследвания на кръв и урина и ги поиска. Но ако нямате, едва ли ще е проблем и там да ги направят.
На Михаил на два пъти му се наложи да му вземат кръв в BEL MEDIC. Според мен нещата са доста улеснени. Първия път сестрата взе кръв директно с стаята, докато бехме все още в болницата (заради това, че той припадна).
След това на консултацията с хематолог, лекарката извика сестра в кабинета, взеха кръв и резултата отново донесоха в кабинета след няколко минути. Не сме ходили в лаборатории, не сме чакали. Доста добре е организиран процеса и много бързо излизат резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт