Звездни компромати- 380 част

• 94 057
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Мхм, тя е. Празнуват старта на " на кафе".
Отделно....Славчо видяхте ли къде са го забутали??? И по времето на " Хъшове" студиото му беше по- голямо

# 121
От майтапите им подозирам,  че са в студиото на Пипи (Дикова).

# 122
Да,така казаха. И бТВ почва да дълбае ...

# 123
В На кафе са събрани най-големите малоумници.
Връх на простотията и чалгата.

# 124
Някой да ме осветли Шоуто на Слави излъчва ли се,от кога,какво е станало със студиото?

# 125
От тази вечер Слави е пак на екран. В едно много малко студио. С Лили Стефанова, Евгени, Годжи, Венко и още един музикант. Танцуват две танцьорки. Като цяло са в намален състав. Твърди, че е временно. На всяка рекламна пауза щял да редува танцьорките.

# 126
Аз също допускам,  че е временно - този грандоман не би се съгласил на постоянна такава рокада.

# 127
  • София
Ох, след толкова коментари пуснах Гала, да видя студиото поне и попаднах на Рачков как й казва, че прилича на Николина Чакардъкова :JoyJoy Много точно Grinning
Гала не ми се видя толкова странна или опъната, колкото Мария Игнатова.

# 128
  • Viena
Гала си е правила яко процедурки и за очите и за лицето и за.......навсякъде. Добре се получава, даже не се личи разликата със Стефчо..

# 129
Глориевата Симона:
Скрит текст:

# 130
    Според мен Гала се е окепазила, напротив сега все повече си личи разликата, вече заприлича на годините си, преди това беше по слаба в лице, сега надута, носа й не е перфектен, а тия скули не са добре преценени, разкривиха й хубавата физиономия, сега ми е като всички останали. Кремена имаше нужда да опъва, че се състари много за няколко години. Просто жените нямаме добри отношения с природата, това е.всички остаряваме, и то много скоростно.

# 131
    # 132
    • София
    Да, и Симона е остаряла, прилича на 40- годишна тук.

# 133
    Аз съм май супер лебед Joy Грам не мога да различа кой какво е правил Astonished

# 134
    Гала си е правила яко процедурки и за очите и за лицето и за.......навсякъде. Добре се получава, даже не се личи разликата със Стефчо..
    На мен лично ми прилича на ботокс. Като се усмихне, очите й не се движат. Челото й имаше някаква мимика обаче.

Общи условия

Активация на акаунт