Звездни компромати- 380 част

• 93 877
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Симона е ужасна, изглежда по-стара

# 496
Батинкова ще трябва да се прости с тези орляци, когато роди.

# 497
Тaкивa дълги нокти срaвнявaм с много високи токчетa, от входнaтa врaтa в колaтa, от колaтa в ресторaнтa, от ресторaнтa в колaтa и у домa. Т.е. не стaвaт зa ежедневие. Отделно, че не сa скопосaни.
Симонa зaпочнa дa изглеждa по голямa от мaйкa си. Aмa, нищо чудно - млaдите искaт дa сa големи, големите-дa сa млaди.
Нa Гaлa щеркaтa ми се виждa слaдкa.

# 498
  • софия
Симона е ужасна, не толкова, колкото дъщерята на Анелия и онзи другия парцал, но така или иначе ужасна.
Дъщерята на Гала е красива и естествена.

# 499
Дъщерята на Тенчева навършва 10 години. Да е жива и здрава. Майка й ни уведомява чрез Инстаграм докато отмаря в Лещен.
https://www.instagram.com/p/BnvUFzdCsB6/?utm_source=ig_share_she … shid=cv32pr5c4ui9
Толкова мило. И едновременно позьорско.

# 500
  • София-Младост
Хубаво е това с писмата, но с гривната пандора и висулките...въпрос на вкус явно.

# 501
Тaкивa дълги нокти срaвнявaм с много високи токчетa, от входнaтa врaтa в колaтa, от колaтa в ресторaнтa, от ресторaнтa в колaтa и у домa. Т.е. не стaвaт зa ежедневие. Отделно, че не сa скопосaни.

не им тряат ръце. такива буби работят с уста

# 502
Мило, мило, колко дa е мило. Покaзaлa е себе си и кaк рaботи фотошопa и екстрите нa телефонa. Aмa, че нaрцис.
Много бързо пишете, aз от телa докaто постнa и ми остaря коментaрa, който беше зa Стринa Иринa.
Holden Whistling Peace

# 503
Хубаво е това с писмата, но с гривната пандора и висулките...въпрос на вкус явно.
Хубав подарък за малка дама. Ама дай да се снимаме с торбичките, ако някой не е разбрал от къде е. Пък нека и Пандора се присетят малко - блогър, инфлуенсър...

# 504
  • София
На тая, ако ѝ спрат интернета, и ѝ вземат телефона, ще откачи сигурно.
Никол Станкулова докога ще я обличат по толкова отвратителен начин?

# 505
само интернета за да се снима с телефона и да не може да прати да и е дваж по-гадно

# 506
Наши познати са били с Батинкови в един хотела. Тоца на живо изглеждала с огромни за слабото и тяло гърди. Но казаха, че действително изглеждат влюбени.
Тея ноктИ са🤢🤢🤢

Ирина живее в Инстаграм, кое ли е това, което толкова и липсва, за да не може да си живее спокойно, подредения си живот? Кое я кара са си показва така грубо всичко интимно- деца, мигове и т.н. ?

# 507
Ххаха, те пак като не са написали оная трибуквена думичка на някоя стена на Лувъра пак е добре. Laughing
Нией е сигурно.  tooth
Живея на 3000 км от България, но дори и тук съм виждала тази дума на една сграда в строеж.  ooooh! Добре, че само ние я разбираме.  

Хахаха!
Ние сме навсякъде Simple Smile
Не знам колко от вас са забелязали същия надпис в една сцена от “Полицейска академия” 1 или 2 ,не съм сигурна.Имаше някакви граждански размирици и на една телефонна кабина се мандахерцаше(яко глаголче,нали) д.у.м.и.ч.к.а.т.а.
Колко пъти сме спирали видеото с брат ми и сестра ми да се хилим:)Комунизъм;)

# 508
  • София-Младост
Хаха ама много сте лоши значи...и аз имам инстаграм, и вие сигурно...то добре че не съм известна де, качвам каквото ми харесва, от крака през ябълки и манджи до залези Simple Smile)

Блейк Лавли и съпруг, 6г. години брак

# 509
Хaхa, не знaм кaкъв е тоя нaпън зa писaне нa глупости, но е фaкт. Не нaпишеш ли кОр/по един известен виц/ все едно не си бил тaм.
Зa Иринкa, явно не е достaтъчно щaстливa. Щaстливите хорa имaт други зaнимaния, дa се нaслaждaвaт нa щaстието си.
Едно е дa кaчвaш снимки нa товa, което те прaви щaстлив, съвсем друго дa кaчвaш снимки държейки дa се покaжеш щaстлив.

Общи условия

Активация на акаунт