Звездни компромати- 380 част

• 93 828
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Винаги съм си мислела, че Любо Киров е гей. По никакъв друг начин не мога да си обясня пеенето на запушен нос да се приема за изключителен талант. Ако разчиташе само на това да стане популярен, още щеше да чака. Аз и сега не го слушам, нито една негова песен, с безкрайните повторения на едно и също, не мога да изтърпя. Орлин Павлов, който е същото мяукане като Любо, повече мога да слушам. Напримен песен до средата.

# 691
Сарафян е като принцеса😍

# 692
Кристен Бел е страхотна в тази бяла рокля.

# 693
  • До сърцето...
Джерард Бътлър и интериорната дизайнерка Морган Браун май са отново заедно.
Скрит текст:

# 694
Готини са.

# 695
А защо задължително търсите женски маниери в един гей. Някои просто си падат по мъже, но в същото време си се възприемат като мъже. Има разлика с тези, които се чувстват жени.
Иначе аз съм чувала за Любо от една приятелка, която има приятелка лесбийка, че имал вземане даване с някакво момче и тогава ми беше много странно, че е гей. След това започнаха да излизат и някакви статии и разбрах, че най-вероятно е истина.
Впрочем Камен Воденичаров също не е женствен, но и за него много упорито се говори, както и Юксел Кадриев.

# 696
А този какъв е ? !!

Скрит текст:

# 697
Азис си е жив гей. Направо се чудя, че има хора, които вярват, че е хетеро.

# 698
  • софия
Точно в момента този се обяснява при Гола, че е хомосексуален и никой не го разбирал, защото не бил холивудска звИздЪ.

# 699
Камен Vo има регистрация в известен сайт за интимни запознанства и търси мъже.Канил е мои приятели у тях,за "каквото стане" : D

# 700
  • София
Джерард Бътлър и интериорната дизайнерка Морган Браун май са отново заедно.
Да, за съжаление. Ужасно мърлява изглежда тази жена, не ми харесва изобщо.

# 701
  • в пералнята
Джерито и той се е запуснал. А какъв беше готин... Очичкал се е.

# 702
Гледам На кафе, като никога от доооста време насам. Гала защо е с буфон ала Е. Минчев?

# 703
Гледам На кафе, като никога от доооста време насам. Гала защо е с буфон ала Е. Минчев?

Ами как очакваш да е Гала, при положение, че е всеизвестен факт кой се грижи за стилът и. Не знам кой е провъзгласил Кремена Халваджият за професионалист. Да не говорим, че съм ставала свидетел на изключително грозно поведение в собственото и заведение, на което дори най-пропадналата фолкаджийка би завидяла. Най-вероятно тогава беше на някакви забранени субстанции.

# 704
  • на пистата
Златка и Благо уж имат връзка

https://m.novini.bg/show/kliuki/500619

Общи условия

Активация на акаунт