Звездни компромати- 380 част

• 93 830
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • Далечният изток
Това не съм го чувала... Аз я следвам в Инстаграм, ама такива индикации сякаш не съм видяла...

# 721
  • Бургас
Не бяхте ли писали тук, че Черната Златка се събрала отново с мъжа си?
Аз бях прочела,но май не беше тук,че сега е с един мъж,който има верига от хранителни магазини в Бургас.Не ми се вярва да е истина,защото моя позната работеше при него,а той е един от малкото сериозни и отговорни хора,които кифли и Златки не го вълнуват плюс това човека си е семеен.Първия си магазин го е купил сам със спестени пари от работа в чужбина още на 20 и няколко години.

# 722
# 723

Прекрасна коса бай дъ уей Stuck Out Tongue Winking Eye

# 724
 Този Иван защо има такъв афинитет към противни жени? И бившата, и настоящата са просто....

# 725
  • Viena
Кака Стрина от зарана, за просекото се хвана. От сутрин до мрак, дегустира и само в просекото се взира.Мисля,че е неуморна защото е в добра форма! 😍

# 726
Ама тя верно е замъглила погледът. Тц тц, явно е много готино да си все на черешата.

# 727
  • Бургас
Този Иван защо има такъв афинитет към противни жени? И бившата, и настоящата са просто....
Той пък един Иван......от двете,Вихра ми харесва повече

# 728
Тази жена няма ли спре да пие? Бррр

# 729
  • До морето
Без малко да го глътне наведнъж, ама спря се 😏 Струва ли ми се или вече е събрала погледа на това клипче?

# 730
И на мен така ми се струва. Даже си мисля, че и други субстанции са допринесли за това.

# 731
Видях Стрина вчера в училището на едно от децата (вероятно по-малкото от предишния й брак) - доста неглиже - скъсани дънки и обувки тип еспадрили с връзки на глезена. Чудя се защо не пуска снимки от първия учебен ден?

# 732
Аз пак да питам- ИринитО като се почва от зарана, това означава ли, че след това не сяда зад волана? Чак в рима го докарах... Или тя затова е наложила едноличен монопол върху алкохола в нейното перфектно семейство- да си ползва Ванчо като шофьор, ако въобще е истина, че и той е спрял да пие. Защото веднага се сещам за снимката със закуската и двете чаши за винце в ръце й.  ooooh!

# 733
Ежедневието на Ирина поразително напомня тази известна кампания срещу алкохолизма:
https://www.instagram.com/p/Bn1Ts1thhtl/?utm_source=ig_share_she … hid=1lq11dwc8nrs8
Майтапът настрана, явно реално има проблеми,то няма почти снимка без чашка.
https://www.instagram.com/p/Bn1Ts1thhtl/?utm_source=ig_share_she … shid=8ae5gcvkgd4v

# 734
  • София
Оооо неее..сега пак ще има 10 страници за Ирина..

Общи условия

Активация на акаунт