Звездни компромати- 380 част

• 93 950
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Ти не знаеш, но аз ще ти кажа. Купувам и приемам пратки само луксозен клас козметика и няма как да показвам друга в блога си, защото не познавам другата. Peace
Плювните започват очаквано и е време наистина да се преместите, ако желаете в темата в КМ, защото става грозно тук.

Ивана е прекрасно момиче, една от най-канените и известни български влогъри и е много мил,а и възпитана. Такива грозни думи.....знаем кои са най-способните и красивите тук.

# 376
Последно и спирам по темата
Не познаваш друга, но за да си интересен за масовката не трябва ли да им покажеш и нещо, което реално могат да закупят и пробват? Естествено си е лично твое решение какво,как и кога да показваш.

# 377
Антоанет Попова прилича на смърф,но много ме кефи и я гледам редовно Grinning
Коя е влогърката фармацевт?

# 378
Скрит текст:

Това ми излезе днес във фейса
Joy

# 379
Аз този спор за бюти влогърките не го разбирам съвсем, но ако ще следвам съветите за красота на някого, ДА, ще погледна първо визията на въпросния влогър и ако не ми допада (което си е субективно), изобщо няма да ме интересува с какво се цапа. Ама то това си е логично, нали?!  Дали ще ме привлекат например съветите на 200-килограмов диетолог?

# 380
Малко да сменим темата
Лени Кравиц и Макрон
Скрит текст:
Лени Кравиц не е мръднал, като излязъл от машина на времето е!

# 381
  • София
От последните две влогърки и на мен Мърфейшън никак не ми харесва, а не е да съм тийн.
На снимката на Чанинг Тейтъм видях Наоми Осака. Много ми харесва нейната екзотичност.

# 382
При мен единственото, което ме кара да ги проспускам е промотирането/натрапването на скъпи брандове и козметика...последно Антоанета рекламира чанта за 500$ и т.н. нямам нищо против, но масовката няма такава финансова възможност и си с очи пълни ръце празни...Eatlovemakeup е на същия принцип. Блогърството/влогърството трябва (според мен) да е по-близо до ....народа?! не знам как да се изразя...

Въпросно нещо има аудитория, която може да си позволи да си губи времето гледайки ги и да плати въпросните цени.

Хората, които ходят на работа (т.е. плебса) не е аудитория, щото нито има времето да гледа и следи, нито пари за подобни разхищения, а и не вярва на сълзи (както по-горе някой много остроумно беше обобщил).

# 383
При мен единственото, което ме кара да ги проспускам е промотирането/натрапването на скъпи брандове и козметика...последно Антоанета рекламира чанта за 500$ и т.н. нямам нищо против, но масовката няма такава финансова възможност и си с очи пълни ръце празни...Eatlovemakeup е на същия принцип. Блогърството/влогърството трябва (според мен) да е по-близо до ....народа?! не знам как да се изразя...

Въпросно нещо има аудитория, която може да си позволи да си губи времето гледайки ги и да плати въпросните цени.

Хората, които ходят на работа (т.е. плебса) не е аудитория, щото нито има времето да гледа и следи, нито пари за подобни разхищения, а и не вярва на сълзи (както по-горе някой много остроумно беше обобщил).

Браво, много вярно! То следенето на подобни влогове си е от чудене за каква глезотийка да похарчиш едни излишни и вероятно без много напъване изкарани пари. Защото ако цял месец работиш здраво и получиш пак солидна заплата за положения си труд, въпреки че заплататата ти е висока, ще се позамислиш дали да хвърлиш пари в нещо непрактично, само защото във влоговете и рекламите е представено като лъскаво, а и си има лъскава цена...

# 384
Именно.

# 385
Гала има пълното право да е жестоко обидена на дерматолога си . Направо е жалка. .

# 386
Не, не - аз от няколко дни като гледам Гала се ядосвам на това,  в което е превърнала лицето си и изключвам ТВ. Не ми била никога симпатична като човек, но винаги съм смятала, че е красива жена, но сега е пародия на себе си и всичко това идва от този, когото си е избрала за партньор. Защото е в истерия да не остарее. Защото ако беше с мъж на нейната възраст или малко по-възрастен от нея, щеше да си пие просеко спокойно на някое круизче и да изглежда добре с бръчици от слънчев живот.

# 387
Демек, кво викате - само красивите имат право да се снимат, да се показват? Другите по- грозничките, да се скрият? Как смеят изобщо да снимат влогове?!... Много тъпо, честно...

А кой определя кой е красив и кой грозен?
Едни от най- харизматичните хора, които познавам на живо или от телевизията са с характерни, не правилни черти.
Добре че не четат мамата, че тва Барабара Стрейзънд, Венсан Касел, Ал Пачино и т.н. изобщо нямаше да си помислят да стават популярни... 😱🤪🤪🤪

Да не е спам, една не типична красвавица- Мерил Стрийп:

https://www.instagram.com/p/BnsgGabHCF3/?utm_source=ig_share_she … hid=15anntx6evz9y

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 13:49 от JACKLIN*

# 388
  • На брега на реката
Ивон Страховски от Историята на прислужницата. Мнооого бременна!
https://www.instagram.com/p/Bnr9rSeDMZd/?utm_source=ig_share_she … hid=11qstguc2ka33

Петък е! Тор и Капитан Америка Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BnsV5I0H0Pi/?utm_source=ig_share_she … hid=1kbbl4jyjqeob

Сладка Ева с още по-сладко и спящо бебе
https://www.instagram.com/p/Bnr0FZXh9op/?utm_source=ig_share_she … gshid=5err86ydsrh

# 389
Дами, с критиките, не мога да повярвам?! Явно всеки влогър си има последователи, аз очаквам повече от едно просто красиво лице, и това че ги гледам и следя, не значи, че имам пари за прахосване, изкарани по лесния начин, щото друго е да работиш на две места, по избор все пак, също като избор да си релаксирам с тези приятни момичета, а не да пуша, пия и т.н. Всеки с приоритетите си. Истински се възхищавам на момичета, които има какво да кажат, не само да се заяждат. А за красотата, примерно Ева, не бих я изтърпяла да ми обяснява с какво се прави на красива, нали си е естествено красива. Другото, да водиш толкова години блог, влог си е интелигентност, и аз уважавам това.

Общи условия

Активация на акаунт